Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bliżniak nie trzeci

Biżniaki - co u was?

Polecane posty

Gość bliźniaczka maj
myslicie ze to 'zasługa' znaku zodiaku?

Gość Bliżniak nie trzeci
a co myslicie na układ bliznia+bliżniak Ja jestem teraz z LWEM - ale te wakacje ,słońe wrrrr czas dorosnąć

Gość 6lipca
wydaje mi się, ze to nie zasługa znaku:) po prostu zbieg okoliczności, że jesteśmy troszke podobni:)

Gość Bliżniak nie trzeci
a jak to wytrzymuje otoczenie ?

Gość 6lipca
żałosne! wiesz bliźniak to ideał a już dwa bliźniaki...no cóż...:):)

Gość hehehe..........
żałosne - to raczej homoseksualizm :O

Gość 6lipca
hehe...... no ale wiesz o co chodzi:P:P nie o homo:)

hehehe- oj.... dwoje bliźniąt? :O czepiacie się :D wiecie o co mi chodzi ;)

Gość bliźniaczka maj
JA TEZ TERAZ JESTEM Z LWEM!!!!!!!!!! 2 LATKA ;) A najdziwniejsze jest to, ze najbardziej charakterem pasował mi jeden z moich byłych - tez blizniak! uwielbialam spedzac z nim czas, te same poczucie humoru, wygłupy, rozumielismy sie bez słow... ale nie pokochalam go... ...

blizniaczka-->:o trzy miechy:( ale damy radeeeeeeeeee a co ?? kto jak kto ,ale blizniak .... na pewno......;):D

Gość 6lipca
hmm ja sobie nie dobieram znajomych na podstawie znaku! dla mnie super może być i bliźniak i panna czy waga:) nie zwracam na to uwagi...

ojojoj... ja też bym chciała zdecydowanego, ale tacy są najczęściej nudni...:O:/ zero romantyzmu bliźniaczki:) A co myślicie o facecie Baranie? Mam go ja oku... on mnie chyba też;> piszcie z jakim znakami facetów Wam najlepiej:D Ja też obecnie samotna, ale to chyba przeze mnie samą... czytałam gdzież, że Bliźnięta są ułomni uczuciowo do końca życia... takie wieczne dzieci:O Pozwólcie, że coś skopiuję :D PANI BLIzNIAK Wydawać by się mogło, że Pani o podwójnej osobowosci, zmienna i trochę kaprysna, to uosobienie tajemniczego ideału kobiecosci. Otóż bład. To, co powinno by kaprysem, staje się histeria; spod welonu tajemnicy, wyglada zwykłe krętactwo, a uosobienie kobiecosci to gadulstwo, nietolerancja i hipochondria. Jeżeli do Państwa wpadnie bez uprzedzenia, popiskujac, osoba w dziwacznym kapelusiku, papuzich rajtuzkach z cygarem w ustach i brylantowa torebka, będzie to Pani Blizniak w drodze do sklepu spożywczego. Wielu mężczyzn daje się uwiesć tej wiecznie gadajacej pretensjonalnej, delikatnie mówiac, niezrównoważonej osobie. Wszyscy oni prędzej czy pózniej laduja w wodnych kapielach leczniczych dr. Kneippa, obok znerwicowanych dzieci Pani Blizniak. Po umieszczeniu rodziny w zakładzie psychiatrycznym Pani Blizniak ma czas na rozejrzenie się za następna ofiara. Zakochuje się bez pamięci w przygodnie spotkanym sekretarzu kacyka afrykańskiego, za którym objeżdża swiat, oczywiscie za jego pieniadze. Jest o krok od samobójstwa, bo on ma żonę, ale musi isć na masaż, wobec czego chwilowo rezygnuje. W tym szaleństwie jest metoda. Pozornie rozbiegana i nieprzytomna, Pani Blizniak jest doskonałym zimnokrwistym, businessmanem. Zakochana w sobie, ćwiczy z wdziękiem najbliższe otoczenie z satysfakcja spogladajac w lustro, malujac wypielęgnowane, szkarłatne pazurki. BLIzNIAK - żona Histeryczna gaduła, podskakujac biega po domu, musztrujac jednoczesnie partnera i dzieci. Błyskawicznie zmienia zdanie i diety, którymi zadręcza domowników. Kłamczucha i krętaczka lubi się awanturować, a nawet bić. Absolutnie nieodpowiedzialna, zupełnie obojętna na podstawowe problemy męża. Pozornie nieprzytomna, jest wyrachowana i próżna. Ceni sobie przede wszystkim pozycję i pieniadze partnera, ale zwykle ma go za nic. Wiecznie zakochana, nieważne w kim. Spędza czas na zmianie makijaży, tańcu, trenowaniu nowych min, kopaniu kota i rozmowach telefonicznych z kochankiem. Oczywiscie wszystko to robi jednoczesnie. Ahhh jakie my jesteśmy wszechstronne:D:D:D:D hmmm... wyobrażacie sobie w ogóle planete bez bliźniąt? Eh.. nie było by tych przekrętów, niepewności, znerwicowanych narzeczonych zamkniętych w zakładach \"terapia uspokajająca po związku z Biźniakiem.\", tego gadulstwa... nooo życie byłoby wtedy nudne:) ps jesteśmy bardzo podobne do Strzelców, ale... oni chyba bardziej wiedzą, czego chcą... dobra cicho i tak jesteśmy najbardziej :classic_cool: Buziaczki dla WSZYSTKICH Bliźniąt!!!!!!!!!😘

Gość Bliżniak nie trzeci
ja też spotykam sporo blizniaków ?!!! Magnetyzm? zabawa super kumplostwo super ale jako partnerzy zginęlibyśmy w świecie -jak dwa niewinne :) dzieciaki

Gość 6lipca
dandelion w ogóle nie pasuje do tego opisu:P

Gość bliźniaczka maj
najlepsze jest to ze ja nie jestem gadułą!!!!!

Gość Bliżniak nie trzeci
do dandelion O cholera - nie wiedziałam ;) może z tym cool troszkę przesadziłam !

Gość 6lipca
chociaż gaduła jestem:):P

Gość Bliżniak nie trzeci
ja też ale fajna

jeśli to nie jest horoskop z przymrużeniem oka, to idę się upić :O albo nie, zapomniałam, że ja nie wierzę w horoskopy ;)

Gość 6lipca
wiadomo:)

też jestem gadułą (o czym świadczy choć ilość moich postów na tym topiku) ale czy taką fajną to się nie wypowiem :P

Gość 6lipca
ja tez nie wierze w horoskopy a jak je czytam to tak dla jaj:) śmiesznie jak sie cos czasem sprawdzi:D

Gość 6lipca
każdy bliźniak jest fajny;) hehe

Gość Bliżniak nie trzeci
PRAWIE JAK FAJNY :>

Gość prawie robi wielką różnice