Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka letnia

Sprawdzone ćwiczenia na zgrabną pupcię - wpisujcie!!!

Polecane posty

Gość truskaweczka letnia

Bardzo proszę o porady w sprawie dobrych (w sensie skuteczności:) ) ćwiczeń na odchudzenie i wymodelowanie pupy. Mam z nią gigantyczny problem, mimo iz cała jestem szczupła, tyłeczek mam wielki... wpisujcie! :)

Gość minnnie
Ja polecam położyć się na plecach, ręce wzdłuż tułowia, nogi ugięte w kolanach, i podnosić pupę napinając mięśnie. Wytrzymać kilka sekund. ilosc powtórzeń zależy od osobniczej kondycji i determinacji :)

Ja polecam stanac prz scianie w rozkroku (przodem do sciany), zalozyc jakies male obciazniki na nogi i robic wymachy kontrolowane nog w tyl. Ja robie 3x20-25 powtorzen. Nastepne to takie gdzie jestes na czworakach i robisz wymach z ugientymi nogami w kolanach do gory maxymalnie jak sie da. Nie robisz tego szybko tylko powiedziala bym bardzo wolno tak ze czujesz jak ci tylna czesc uda i pupa pracuja. Efekt jest widoczny. Twarda i podniesiona pupa juz po 3-4 tyg.

Ja polecam \"żabie pzysiady\", czyli stajesz w sporym rozkroku, stopy skierowane na zewnątrz, i robisz przysiady kierując kolana na zewnątrz. Przysiady są niepełne i trzeba się \"zatrzymać\" na chwilę w momencie najniższego usytuowania środka ciężkości, z napiętymi mięśniemi, na parę sekund.

Gość a mnie rower nie
pomógł, biegi też nie - biegam od 3 lat i nadal z tyłkiem mam problem, choć reszta jest OK :(

8 Minute Buns. Linki są na kafeterii. Super ćwiczenia, widac efekty...szkoda, że straciłam zapał. Wszystko przez te wakacje. A zapowiadało sie tak dobrze...:(

Gość bardzo proszę o linka
na te 8 min buns!!!

Gość i ja też i ja też
Widzę, że topiki o dietach mają sie dużo lepiej niz te o ćwiczeniach fizycznych :) Ale na pewno któraś z Was ćwiczy! Wpisujcie!

Gość Ciii
A ja mam kochane kafeterianki taki problem ze skakałam na skakance pare razy...i owszem widze ze moje nogi sie poprawiły...zeszczuplały mi łydki.....ALE GDZIE SIĘ PODZIAŁ MÓJ TYŁECZEK...no poprostu z tyłka mi zeszło...macie dla mnie jakieś rady jak wychodowac sobie spowrotem tyłeczek....a jednoczesnie nie przytyc za dużo i nadal mieć ładne nogi...da się tak wogóle??

Gość maniusiaa
do cii->hej a ile skakalas na tej skaknce i po jakim czasie widzialas efekty????dziekuje za odpowiedz

Gość ponawiam pytanie ktore
zadala maniusiaa ! Ciii ile skakalas i jak dlugo ?

Gość zosia_samosiaaaaa
a czy te cwiczenia zaokrąglą pupke ? bardzo mi na tym zalezy... :)

Gość veni729
Moim zdaniem to bieganie bardzo poprawia wygląd pupy i ud;) sama się o tym przekonałam gdy przy swoim odchudzaniu zaczęłam biegać;) postanowiłam że nie będę tylko jeść regularnie i przyjmować suplementacji African Mango http://afrikanmango.pl ale również trochę ruszę tyłek! zrzuciłam 12kg w 2 miesiące!

Gość aktywnamisia
Dziewczyny na fb jest grupa Żyj zdrowo by veroni mineral, można tam spokojnie zdać co jakiś czas pytanie trenerowi personalnemu. Ja dziś uczestniczyłam, teraz będzie dostepny na chacie w piątek :) Lepiej zapytać o ćwiczenia kogoś kto się na tym zna :D

Mel B czyni cuda polecam. Możesz wybrać np te które Ci pasują i powtarzać w większych ilościach. Ja przerzuciłam się na przysiady z obciążeniem :) www.100club.pl