Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za zonk

koledzy mojego faceta mnie nie akceptują i wyśmiewają się ze mnie

Polecane posty

Gość exexex
a kto tobie powiedzial, ze pochodzimy z roznych sfer spol?!?!? napisalam tobie, czego dotyczyly zarzuty, a nie jak jest naprawde! a zreszta same pieniadze nie nobilituja do innej (=lepszej) sfery spolecznej, bo do tego trzeba tradycji rodzinnej, wyksztalcenia i kultury osobistej - tego nie kupisz za pieniadze!

Gość co za zonk
myslałam konkretnie o niebieskim motylku bo pisała że nie nalezy do ich sfer.....postanowiłam nic nie robić dopoki to mnie nie zaboli dobitniej

Co za zonk: problemy są dwa. Jeden, że jesteś kolejnym babskiem, które zagląda tam, gdzie zaglądać nie powinno. CIekawe co będzie za 5 lat? Czytywanie smsów? Prośba o porady w stylu \"hej dziewczyny, powiedzcie jak komuś wejść na GG\". Drugi problem jest taki, że kumple Twojego faceta to zwykłe chamy. Mogą Cię nie akceptować, nie tolaerować, uważać za zagrożenie - ale nie powinni, nawet w żartach używać określeń typu pasztet, pasożyt etc. I poważnie zastanowiłbym się nad charakterem osoby, która z takimi ludźmi się kumpluje. Tyle

A co do \"izolowania\"... tu akurat chyba problemu nie ma. Sam mam znajomych z różnych sfer, i niekoniecznie chciałbym ich ze sobą konfrontować.

Gość poprostu X
POWIEM TAK - miałam prawie identyczna sytuację, moj facet był można powiedzieć wodzirejem wśród kumpli, zawsze jak impreza to z nim. A imprez i dziewczyn było wiele... mi sie bardzo podobal i to długi czas, zresztą ja jemu też aż w końcu dałam namówić się na spotkanie jedno, drugie... dałam się ponieść uczuciu, mialo być przelotnie... dziś jesteśmy parą od 4 lat i bardzo sie kochamy. Zmieniło się wszystko - skończyły sie imprezy, kumple którzy co rusz dogadywali, wydzwaniali. Co ja z nim robie, że na nic mu nie pozwalam... niby w żartach ale mnie to wkurzało. Było mi obojętne co będzie chociaż mój facet zapewniał mnie że jestem tą jedyną... i tak leciał miesiąc po miesiącu, rok za roczkiem i mineły 4 lata. Pół roku temu oświadczył mi się i zamierzamy sie pobrać za 2 lata :) Do dziś się śmiejemy i przypomina mi, że w niego nie wierzyłam. Tak więc nie przejmuj się kumplami. WY JESTEŚCIE WAŻNI I WASZA MIŁOŚĆ bo jeżeli się naprawdę kochacie to przetrwacie a twój facet nie posłucha kolegów. Z czasem i koledzy dadzą sobie "siana" Powodzenia :)

Gość gośćona
Hej jestem z mexykiem I mieszkamy razem ale jego kumple mnie nie alceptuja!! Mieszkam Ja on jego kuzyn I pierd..niety kolega. Urzadzil we impreze jak przeciez co tydzien w sumie to kur.. Codziennie! Godzz 2 3 4 moj kuz spal chcial go obudzic ale byl tak zmeczony pp pracy ze nawet nie reagowal. Mpwil im wczesniej ze chce SPAC i zeby cicho byli Ale on I nie dbaja to sie wkur.. I ppszlam mowie ze probuje SPAC a ci na mine z morda ze jeatem d***** suka zebym wyp.. I jego kumpel wstal i na mnie z morda ze to jego dom ze po ch.. Tamieszkam pijany ledwo sie trzyma. Wrocilam do pokoju a ten ptworzyl drzwi z buta I do mojego z morda ze Ja taka taka I taka jestem. M dosc my placimy za wszystkp on tylko pokpj wynajmuje zrobiloi Sie przykro zaczelam plakac. Nie wiem co mam robic :( probuje zyc JAk normalna osoba to moj narzeczony. Zaraz juz wszyscy na mnie krzyczeli myslalam wtedy ze pojde I see cos zrobie. Mam dosc !!! To say swinie mieszkaja jak w chlewie co sprzatne to wiecOrem of now a!