Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna555

Z czym nosić spodnie rurki?

Polecane posty

Gość Martyna555

Mam pyanie do wszytskich kobiet noszących rurek - spodni. Kupiłam sobie ostatnio rurki w Cubus'ie, są one bardzo obcisłe i jak na rurki przypada wąskie jak diabli. (Ja mam z Jeans'u) Nurtuje mnie teraz jedno pytanie: Jaki zakładać koszulki - T-shirt'y do tych spodnii?? Buty tutaj ja dodam bo akurat wiem:) Najlepiej baletki oraz wysokie szpilki jak rowniez bardzo modne teraz koturny i platformy. Jezli ktos wie prosze napisac. Z góry dziękuje Martyna:)

Gość obcegi
Tuniki

Gość alexs
nie koniecznie normalne jakieś faftowane bluzeczki....... ale wiesz jak jest lato to rurki jakoś pokrecaj do góry................bo góraco lepiej wyglada to

Gość oprócz
tuniki, najzwyklejsze t-shirty i baletki

Gość kozaki do kolan
KONIECZNIE !!!!

Gość Martyna 988
Dziekuje bardzo za odpowiedz naprawde mam nadzieje ze w najblizszym centrum skozystam:): pzdr Martyna

Gość ked
ciekawie będą wyglądać: - tuniki - za pas sięgające bluzki "koszulowe" (koniecnzie łądnie wyprofilowane) - malusie żakieciki i sweterki

ja do moich dżinsów rurek noszę -tuniki, koniecznie za pośladki-często spinam je szerokim paskiem w pasie-bombowo to wglada -bluzeczki z koronkami wyczytałam, że do rurek powinno sie ubierać \"bogatą\" górę, czyli falbanki, koronki itd

Gość Pamelcia
fajnie wygladaja takie dluzze bluzeczki ;)

Gość missmarta
jeśli do obcisłych spodni nałożysz obcisłą górę to będziesz wygladała jak glista. przychylam się do propozycji przedmowczyń: coś dłuższego, luźniejszego lub bardziej rozbudowanego.

Gość baletnica 567
Baletki? Oj, będzie ci niewygodnie w nich chodzić po ulicy. :(

Gość maadzia
ostatnio kupiłam czarn rurki z białymi wytarciami na kolanach w H&M... czy moge do nich zakładać białe tenisówki Nike'a i jakiś t-shirt czy styl sportowy nie pasuje do rurek ? :)

Gość Martyna 555
Madziaaa wiesz co mozesz nosic fajnie sportowe tenisowki nike'a z rurkami i fajnym np. bilaym jak one sa biale te tenisowki i wytarcia:) bardzo fajnie bedzie tyo wygladac:) w stylu Kate Moss zdjecie w Joy ale nie pamietam ktory to numer bo nie ma go przy sobie:) pzdr Martyna bedzie bardzo fajnie

Gość Martyna 555
Ja teraz jestem w Londynie i na przecenie kupilam sobie za 2,5 funtow sliczna zielona koszulke akorat do rurek bravo pzdr :*:*

Gość Martyna555
Z bialym jest bardzo fajnie...Nawet ostatnio kupowalam sobie biale rurki w Gap'ie i tam byla duza reklama z kobieta co ma takie bardzo podbnie kolorystycznie rurki wlasnie z topem i kamizelka:) ale buty to czad:) te Twoje nike'y super:*:*

Gość Martyna555
Nie ma za co:*** Ale uzytkownik taka rura to przesadzil z tymi rurkami i z ta koszulka przeciez to jest straszne te rurki mja podwyzszony stan i do tego taka krotka koszulka bleee/bezkomentarza:) pzdr all:****

Gość ja też chcę rurki
ale najpierw muszę wyjść z dołka finansowego, a raczej doła... :(

Gość kikkakakkka
a mi odpowiada taki wlasnie podwyzszony stan, bo teraz pelno tych biodrowek a ja nie mam dlugich nog i w biodrowkach i do tego rurkach biodrowkach wygladalabym jak kaczka

Gość Martyna555
http://www.allegro.pl/item115809811_zara_jeansy_rurki_hit_2006_nowa_kolekcja_nowe.html Wynalazlam na allegro.pl sliczniutkie rureczki nie drogie firmy zara. http://www.net-a-porter.com/product/17080 Tutaj wypatrzylam na net-a-porter.com zwykla ale jaka efektowna po dodaniu paska np. zlotego:D bardzo fajnie:) jest dosc droga bo od projektanta po 165 funtow czyli ok 800zl:/ ja teraz przebywam w Londynie i naprawde musze przznac ze takie topy sa po 2,3 funty czyli ok. 12, 18 zl:) sama zakupial sobie do swoich rurek 5 dlugich koszulek z rekawem sa super:) http://www.allegro.pl/item116136489_hit_nike_court_tradition_wys_gratis_neosport_38.html do tego moga byc te nike'y:D po prostu czad:) http://www.allegro.pl/item117448313_baleriny_marks_spencer_r37ostatni_raz_na_alleg.html

Gość Martyna555
Sorki asle wyslalam nie chcacy te wiadomosc:) Te baleriny tesh sa czadowe naprawde do tego czrny pasek i torebka czarna i full wypas:) http://www.allegro.pl/item115632349_torebka_puccini.html I do tego moze byc ta torebka :D jest naprawde ladna:) A do nike proponuje: http://www.allegro.pl/item116880272__torebka_louis_vuitton_hit_na_calym_swiecie_.html Wiem ze ceny zwalaja z nog ale jak kupi sie cos pozadnego to ma sie to na dluzej:D Co Wy o tym myslicie odpowiadajcie czekam Martyna:D

Gość Martyna555
Witam! Widze ze nikt nie chce odpowiadac na ten temat:( Chcialam cos przekazac jak dobrze wiecie to jestem teraz w Londynie. Pojechalam wczoraj z kuzynka na Oxsford street bardzo dluga duza ulice z ubraniamy zazwyczaj bardzo markowymu typu: Prada, Chanel, Dior. Weszlam na tej ulicy do H&M i bylam tam przecena to sluchajcie wypatrzylam sobie kamizelke cala biala za...3 funty:D:D to dobre:)) jestem bardzo zadowolona bravo:)

ja jestem z epoki gdzie juz sie nosilo rurki.... i powiem wam szczere nigdy wiecej tkai spodni nie zaloze... dla mnie sa ogolnie rzecz biorac bardzo feee... brzydko sie ukladaja na ciele, i jesli dziewczyna nie ma kolometrowych nog bardzo szczuplych i bardzo zgrabnych to rurki wygladaja makabrycznie... pamietam lata 8--te i poczatek 90-tych... wtedy byla taka moda.... a ja juz nigdy w zyciu nei ma to jak proste lub dzwoniaste spodnie:] pozdrawiam

Gość oj jak sie..
a mnie smieszy ze kiedy na poczatku wchodzila moda na rurki to wszystkie mowily ze w zyciu takich spodni nie zaloza. a teraz co moda robi z ludzmi ...:) Sama jestem wielka fanka tych spodni od dawna..

Gość magda22krakow
hey dziewuszki, ja mam pytanko apropo tunik.Nie wiecie moze w jakim sklepie mozna kupic takie wdzianko?widzialam ostatnio dziewczyne ktora miala taka fajna,biala azurowa tunike i zakochalam sie.Jesli ktoras z was jest z kraka i widziala podbna rzecz to prosze o nazwe sklepu i adresik. Ja sie nachodzilam i nie moge znalezc:(:( Z gory dziekuje za pomoc,pozdrawiam

Gość Martyna555
Wydaje mi sie ze wlasnie tutaj u nas ( w Polsce) nie ma specialnie tunik. W londynie jest ich mnostwo, ale mi sie specialnie nie podobja:P ale naprawde pelno ich jest:) Moze zobacz w Top Secret tam czesto sa takie rzeczy:) pozdrawiam Martyna

Gość sia
jezeli chodzo o tuniki to na pewno w H&M cos znajdziesz