Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pęknięty jeż

Jakie znacie języki obce i jakich się uczycie?

Polecane posty

1. Jakich się uczyliście, kiedy i ile lat? 2. Jak dobrze je znacie? Potraficie stwierdzić o czym jest tekst, jakoś przeczytać czy rozumieć i mówić z obcokrajowcem? A może zupełnie płynnie? 3. Jakich języków chcielibyście lub planujecie się uczyć, nauczyć? 4.Jakiego, jakich jezykow teraz sie uczycie? 5. Jak przydała wam sie znajomośc języków? W pracy, na wyjezdzie jeszcze inaczej?

rok sie ucze rozumiem tekst rozumiem co sie do mnie mowi ale nie mowi super angielski niemiecki w pracy:)ze znajomymi:)

Gość keb
francuski - bardzo dobra wloski - podstawy angielski - podstawy

Gość renata19
Ja znam 'fana galo'... murzynski.

Gość Ramtamtam
Angielski-plynnie .Uczylam sie 8 lat. Od roku mieszkam w UK Pracuje jako naukowiec wiec rozumiem , czytam i pisze, w tym rowniez teksty branzowe. Francuski -podstawy U czylam sie w szkole potem na kursach z native speakerem-gdzie tak naprawde nauczylam sie rozmawiac. Reszte zalatwil wyjazd i praca magisterska do ktorej materialy byly w 98% po ang. Chcialabym nauczyc sie lepiej francuskiego i poznac niemiecki .Pozdrawiam. P.S. Znajomosc jezykow to podstawa w dzisiejszym swiecie.Ulatwia zycie i ..przynosi duze pieniadze wiec UCZCIE sie!!!!

Gość kozong
Angielski Niemiecki Włoski Studiuje angielski z niemieckim na uniwersytecie włoskim 4 rok.

Gość Fajnie bo właśnie
wybrałam klasę lingwistyczną do liceum :)

Gość ffgtyuhj
Studiuje anglstyke na 1 roku, kiepkso mi idzie😭 nie mówie płynnie,w ogole mam klopoty z gadaniem:/

Gość meleeeeńka
Angielski ... bardzo dobrze Niemiecki ... bardzo dobrze Włoski ... dobrze Hiszpański ... początki

1. Angielski, cały czas szlifuję od dziecka :) 2. Uważam, że dobrze, dogaduję się , czytam książki, gazety, kilka razy obcokrajowcy pochwalili mnie za ładny akcent a mój kolega Londyńczyk mówi, że za każdym razem jest lepiej i lepiej. 3. Od października idę na hiszpański i nie mogę się doczekać - to w związku z wyjazdem do Meksyku , chcę załapac trochę języka :) 4. CAły czas angol, ale sama , oglądając filmy, czytając, rozmawiając na skype. 5. W pracy babki wołają mnie jak ktoś zadzwoni i mówi po ang, ale rzadko, na wyjazdach za granicę cały czas porozumiewam sie ang, a juz niedługo hiszpańskim :) :) :)

angielski i niemiecki znam. wybieram sie do szkoly jezykowej na rosyjski... i ucze sie wegierskiego :D