Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emocjonalna

EMOCJE - jak wydobyć je z faceta?

Polecane posty

Gość emocjonalna

Mo mąż z biegiem lat staje się coraz mniej emocjonalny. Nie ma to nic wspólnego z okazywaniem mi czułości, chodzi o to, że już sama nie wiem, co mogłoby rozbudzić w nim stan emocji tych pozytywnych: radości, zachwytu, uczucia szczęscia itp - ale w formie widocznej. Wielu z nas cieszy się i okazuje to z różnych, nawet drobnych spraw. Mój mąż nie potrafi. Żyje nam się dobrze, on ma dobrą i dobrze platną pracę. A ja zastanawiam się, czego brakuje mu do szczęścia, żebym to w nim widziała? Czy on wogóle czuje jakieś emocje? Na moje pytanie o to powiedział, że ostatnio jedyne emocje jakie coś na nim wywarło to mecz. Czy emocje można aż tak głęboko skryć?

Gość musiało być mu naprawde źle
skoro az tak zamknął się w sobie takie zamkniecie się w sobie nie bierze sie z niczego nie masz sobie nic do zarzucenia? byłaś idealna dla niego przez te wszystkie lata? a moze ma kochanke do której nie ma odwagi odejsc taka kochanka czesto jest wlasnie po to zeby sie wygadac i pokazac prawdziwe emocje no gdzies trzeba sie ich pozbyc przytulaj go często bez okazji, daj mu buzi z zaskoczenia, powiedz ze ładnie pachnie zeby mu przypomniec jak to było kiedys moze dzieki temu wrócą dawne chwile a co za tym idzie i emocje

Gość emocjonalna
rzeczywiście, miał niedawno bardzo zły okres, ale nie z mojego powodu. Na brak miłości i czułości z mojej strony nie może narzekać. Ja po prostu nie wiem, czy on wogóle nie ma emocji, czy tylko ich nie okazuje. Co mogę jeszcze dla niego zrobić?

Gość emocjonalna
kochanki nie ma :o . gdyby miał, nie chciałby ciągnąć dwóch związków naraz.

Gość inya2000
dobre pytanie...

Gość emocjonalna
Panowie, dlaczego niektórzy przedstawiciele waszej płci tacy są? Panie, czy macie takich partnerów? Jak sobie z tym radzicie? Czy da się coś zmienić?

Gość emocjonalna
upupup