Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalska

wyleczona z chorej miłości - part I

Polecane posty

Gość pytalska

jak w tytule :classic_cool:

Gość pytalska
nie ma za co - to bylo Pyrrusowe zwycięstwo okupione potem, łzami i ..kupą innych rzeczy

brawo:):):) pewnie nie było latwo ale dobrze że juz po wszystkim:) tylko tak trzymać:)

Gość upp
Brawo :)

Gość pytalska
spoko, teraz to juz mnie nawet nie stać nie tylko na faceta, ale na nic

Gość pytalska
tyle mnie to kosztowalo:(

Gość karolinkaaa
ja dzis wyrwałam się z toksycznego związku powiedziałam dość! ehh narazie jako tako.. sie trzymam..chociaz jak przyszłam do domu.. to dostałam piekna wiadomosc na gg.. jakiej dawno od niego nie dostałąm tylko ze .. ta wiadomosc przeczytalam nie jak bylo miedzy nami ok t..tylko po klotni..... ;/ jak wracalam do domu.. napisal mi zostawilem ci wiadomosc nagg ale ona jest juz nie wazna.. heh.. mysle.. mialam ochote napisac.. cokolwiek wzruszyla mnie ale.. mysle.. miklosc polega na czynach.a. nie napisaniu czegokolweik na gg.. tylko ja do poludnia bylo ok , pewnie napisal pod wplywem milosci.. ktora do mnie czul jeszcze..jak gadalismy ze soba normalnie.. i mysle tu pieknie potrafi pisac..a jak sie spotkalismy znow sie chamsko zachowal .. olałam to nic nie napisalam... i specjalnie jeszcze wszedł na gg ale tez sie nie odezwałam.. ehh nie wiem jak sobie poradzic z tym.. czy w ogole dam rade :(

Gość a no
własnie Karolinko?

Gość karolinkaaa
nie rozumiem.... :(

no mnie chodzi o to...że z Twojego opisu...wygląda że to związek jakich wiele...a może wszystkie: są nieporozumienia, są kłótnie...czemu mówisz że jest toksyczny...czy Twój facet jakoś Cię...nie wiem...(bedzie górnolotne słowo:P)...niszczył?

Gość karolinkaaa
tak... :( psychicznie.. :( ehh nei chce pisac smsow.. dzwonic..narazie tego nei robie..a co potem??? :( ehh jak bedzie malo brakowac od tego.. i sie przelamie... :(