Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarda pietka

MACIE SKUTECZNY TANI SPOSOB BY MIEC MIECIUTKIE PIETY?

Polecane posty

spróbuj ją rozgrzac-ja nigdy z nią nie eksperymentowałam. a może powinnaś taką specjalną do stóp kupić??

Gość twarda pietka
bylam w aptece i kupilam masc witaminowa-jest z wit A i kosztuje...2zl!!!!!:) dzis wyprobuje ta masc i jutro wam powiem jakie sa rezultaty dobrze?:)

A JA JAK GŁUPEK MOCZE NOGI PRZED KOMPUTEREM-WESZLAM TERAZ BO JEST REKLAMA FILMU,A POTEM ZNOWU SZYBKO MISKĘ DO PRZODU, KOLANA I TYŁEK I PRZENOSZE SIE NA KANAPĘ:):):) BUZIALE

Gość dobry jest jeszcze
peeling z cukru i oleju czy oliwy z oliwek, naprawdę nie żałowac cukru, dodać troszkę oleju tak by cukier był jeszcze szorstki w dłoniach i masować. Przed dobrze jeszcze wymasować dodatkowo czymś szorstkim nogę, a po całym zabiego wklepać jeszcze krem lub maść z witaminą a i założyc bawełniane skarpetki. Nogi jak u niemowlęcia:D

Gość ładna piętka
podgrzej olej w misce z gorącą wodą i rozsmaruj po kąpaniu na stopach. Potrzymaj 15-20 minut i zetrzyj papierowym ręcznikiem. A jak masz bardzo twarde pęięty to zrób okład na noc (skarpetki bawełniane). To działa i ładnie nawilża. Pozdrawiam i powodzenia :):):)

Gość ładna piętka
olej tzn tą parafinę!!!

kupa nietoperza?? nie słyszałam-pójdę dziś poganiać nietoperze w nocy to może cosik zdobede:)

Gość twarda pietka
wczoraj po kapieli zrobilam peeling skory z avonu potem starlam pumeksem , potem nalozylam masc z wit A i powiem wam ze nie jeswt to nic specjalnego:/ spodziewalam sie moze za duzo?:( skora jest troszke wiecej nawilzona ale tak szvzerze to chyba top sobie wmawi8am zeby ,,byl; jakis efekt'':/

twarda piętko----->myslałam,ze tylko ja mam taki straszny problem z pietami :( juz straciłam nadzieje,ze cokolwiek pomoze mało,ze mam twarde to jeszcz tak strasznie pękają:( probowałam chyba juz wszystkiegotj.pumeks,tarka,scholl, gehwol i nic doopa a te pękniecia tak bardzo bolą :( buuuu ledwo chodze na nogach sprobuje jeszcze to siemie lniane w nim cała moja nadzieja.....:(

Gość twarda pietka
hej! dziewczyyn przez przypadek odkrylam MASC DERNILAN- z herbapolu, bo porzadkowalam szafke i zobaczylam ze taka masc jest- ona jest miedzy innymi na twarda sko0re itsd. posmarowalam i jest lepiej , mowie wam!!! po kapieli posmarowalam dalam w skarpety i byla delikatniejsza skora- dzis taka nie jest bo wczoraj nie uzylam tej masci. ale w kazdym badz razie jest ona tlusta i dobra:)

Gość Oliwka dla dzieci
mocno nalewam na stopy przed snem i do skarpety

jak nic wama nie pomaga dziewczynki do może wybierzcie się do kosmetyczki-ona wam zreperuje stopki i będzie Wam si póżniej lepiej o nie dbało:)

Mam pytanko - ile mniej wiecej zaplace u kosmetyczki za pedicur i ile srednio taki zabieg trwa?

vickyy ---->cena-to zależy od kosmetyczki-nie każda zajmuje się stopami-musisz popytać................

ja jak miałam to kupiłam sobie taką maść z schola-była dość droga. Innym razem kupilam tańszą za 2 złote maść z Rossmana i też pomogło:)

Gość anhela
Laski, jest taki krem, który jakby na starcie powoduje, ze skóra nie narasta i nie twardnieje, bo to jest wlasnie problem. Ten krem to XERIAL 30 albo 50 extremum. Robia go laboratoria SVR. Ten krem w pewien sposob rozpuszcza zrogowaciala skóre a wilgoc zatrzymuje w srodku. Cena troche odpycha, ale to na pewno dobry zakup, nie pozalujecie. Acha! Zapomnijcie o narzedziach z zyletkami, bo moze i efekt jest super, zwlaszcza przez 2 pierwsze dni, ale potem skóra narasta jeszcze gwałtowniej tak, ze az boli. Pumeksik, mydelko, i delikatne kółeczka. Zabierze to wiecej czasu, ale efekt bedzie lepszy i na dłuzej.

Gość Żyd z mycką
wczoraj zakupiłam w Avonie takie płatki zmiękczające i po raz pierwszy efekt był natychmiastowy : stopy mięciutkie o odpowiednim kolorze tzn. nie żółte . Próbowałam juz wiele specyfików nawet tego kremiku z Faberlic ale po nim było tylko gorzej.