Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gapowiczka..

jazda na gape

Polecane posty

Gość jeszcze głupsze
a więc studiuję ekonomię ale miałam taki przedmiot jak prawo i nasz wykładowca powiedział że to jest tylko takie starszenie z ta windykacja i sadami a w rzeczywistości im się PO PROSTU nie opłaca ciągać was po sądach!!!!!! są wyjątki ale np. wtedy gdy masz na koncie kilka manadatów...ja osobiście nie zapłaciłam już 3...pierwszy z nich dostałam 3 lata temu w wakacje a ostatni rok tem i jakoś o mnie zapmnieli:)

Gość tez kiedys nie kasowałam
ale tak jest tylko do momentu gdy cie nie złapia. uwierz mi gapowiczko ze kiedy cie złapie kanar to powstanie w tobie taka blokada ze juz nie wsiądziesz do autobusu bez biletu...to sie tylko wydaje ze mandat jest mały w porównaniu za ten czas co jezdziałs na gape- ale kiedy musisz za jednym zamachem zapłacic wieszka kwote to plujesz sobie w morde ze pozłowałas te 2 zeta na bilet. do tego dochodzi wstyd kiedy kanar cie łapie a wszsyscygapia sie na ciebie jak na ofiare. ja kiedys wracała nocnym z rodzina, nie skasowalismy i skasowali nas na 300 zł. mama wszsytko spłaciła bo co zrobisz jak po miesiacach a nawet latach komunikacja cie ścignie za ten mandat?

Jeszcze głupsze: nieprawda, że się nie opłaca ścigać. Dostaniesz upomnienie, potem sprawa trafi do sądu, niemalże \"z automatu\" dostaniesz nakaz egzekucji (czy jak się to zwie) + koszty sądowe. A jak się będziesz wykręcać, to po prostu za parę lat komornik ci na pensję wejdzie. Po drodze trafisz KRD, o czym dowiesz się w najmniej spodziewanym momencie

jeszcz głupsze ---- zgadzam się z poprzednikiem ... poznałam to na włąsnej skórze ... po 8 latach sobie przypomnieli :( O Tobie też nie zapomną !!!!

Gość gapowiczka..
wsiadlam do autobusu nastepnego bez biletu tzn z biletem ale gonie skasowalam mimo ze wczesniej zaplacilam mandat

Gość cejrowski boso przez świat
Z jazdą na gape jest jak z jazdą bez gumy taniej, ale niebezpieczniej !

Gość rks chuwdu
hehe :) dobre nawet wiem skad ten tekst jest :classic_cool:

Gość rks chuwdu
hehe :) dobre nawet wiem skad ten tekst jest :classic_cool: