Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielbicielka

JAK WAM DZIEWCZYNY PODOBA SIE TO.....

Polecane posty

Gość Wielbicielka
co ty jakies niedzialajace linki zamieszczasz

Gość akurat tak uwazacie
W czasie kilkunastoletniej praktyki seksuologicznej nie spotkałem się z kobietą, która narzekałaby na partnera z powodu zbyt małych wymiarów jego fallusa, natomiast przychodzą kobiety i żalą się na ból w czasie stosunku, który jest w ich mniemaniu wynikiem zbyt dużego członka. List Marianny wcale nie jest wyjątkowy. Trochę teorii. Długość niewzwiedzionego fallusa wynosi od 6-10 cm. W czasie erekcji wzrasta i waha się od 11-17 centymetrów. Długość pochwy w stanie spoczynku waha się od 8-9 cm. Pod wpływem wzrostu napięcia seksualnego powiększa się do 11-12 cm. Vagina jest bardzo plastyczna i podczas stosunku dostosowuje się do długości penisa, ale jej rozciągliwość jest ograniczona.

Gość Wielbicielka
przeciez nie musi caly wejsc ale jak jest duzy wrazenia sa duo wieksze sama chyba nie probowalas z duzym i nie wiesz jakie to przyjemne

Gość akurat tak uwazacie
tak a ty chyba jestes dziewicą skoro takie brednie wypisujesz , pozatym napewno nie byłaś zakochana , jak dla mnie to przegrałaś życie

Gość Wielbicielka
jestem dziewicą ale cholernie podniecają mnie penisy giganty

Gość Wielbicielka
wyobraz sobie ze nie jestem dziewica probowalam z kilkoma facetami najlepiej bylo z tymi ktorzy mieli wieksze czlonki(ponad20cm) i to nie moja wina ze jest przyjemniej po prostu wiecej sie odczuwa a ty ..przykro mi ze trafialas na same maluchy albo w ogole nie trafailas..

Gość Wielbicielka
o i juz sie podszywaja

Gość Wielbicielka
nie jestem dziewicA I NIE ZALUJE

Gość prawa i tylko prawda
do wielbicielki penis powyzej 20 cm to anomalia i trafia się raz na kilkadziesiat tysiecy a ty akurat na takich trałiłas no ba dziecko przestan zmyslac :)