Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto zna jakies fajne wiersze, zlote mysli ,cytaty ??

Polecane posty

Gość

czesc jestem Rosa mam syna ❤️❤️❤️ktorego bardzo kocham i jak tu zaczac... hmm postanowilam zrobic mojemu Kubusiowi pamietnik ze wspomnien i mam do was mam prosbe od czasu do czasu wpisujce tu .. jakies fajne wierszyki , zlote mysli ,cytaty ktore bede mogla wyokrzystac do opisu fotek badz pewnego zdarzenia zaczynajac od poczecia po nastepne etapy rozwoju jak np. pierwsze kroki, pierwsze slowo itp z gory dziekuje :) was moja nadzieja :) wiem ze mi pomozecie :):):) ❤️❤️❤️❤️❤️[secre]❤️❤️❤️❤️

Oscar Wilde:) Dzieci zaczynają od tego, że kochają swoich rodziców. Po pewnym czasie sądzą ich. Rzadko kiedy im wybaczają. -------------------------------------------------------------------------------- Children begin by loving their parents; after a time they judge them. Rarely, if ever, do they forgive them. (ang.)

hej Rosa❤️ jak cosik znajde to ebde tu wpisywać ;) buziaaki

Gość
o dzieki :) jestescie kofffane 👄❤️ wiedzialam ze moge na was liczyc :):):) choc musze sie przyznac ze mam dzis niezlego dola :( ale jak to sie mowi po burzy zawsze pojawia sie piekne slonce :) i wierze ze mi humor sie poprwi :)

Rosa wejdź w gogle wpisz w wyszukiwarce - cytaty, aforyzmy i masz tego od groma i ciut ciut :)

Tu już był taki topik, poszukaj go bo było tam bardzo dużo pięknych wierszy i złotych myśłi na ten temat.....nazywał się PYTANIE NIETYPOWE ZUPEŁNIE

Gość
dziekuje :) za rady :) i za zainteresowanie :)

Gość
slonko wiesz co hihi ja na tym topiku bylam :) i nawet wpisalam tam moj ulubiony wiersz :) zacytuje \" sa w zyciu takie chwile ktore w pamieci zostaja i choc czas mija one nie mijaja :):):) sa tez osoby ktore raz poznane bywaja nigdy nie zapomniane :):):) \" prawda ze fajny !? hej hej piszcie moze ktos zna jeszcze cos ciekawego ??

Gość
oj ale sie zasmucilam ze nikt tu nic nowego nie zapisal :(:(:( czyzby nikt nie znal zadnych fajnych wierszykow ... no dziewczyny nie ociagajcie sie :) chyba sama zaczne tu wpisywac ... a noz widelec komus sie przydaja ... pozdrawiam goraco :) wszystkich czytajacych :):):)

Też zaglądam z nadzieją na jakieś nowości ale chyba faktycznie wszyscy na tym drugim topiku się wypalili....widziałam na Allegro książeczki ze zdjęciami Anne Geddes takie na narodziny dziecka z sentencjami ale akurat nikt ze znajomych takiej nie ma żeby ściągnąć teksty:(

Znalazłam ładne życzenia na narodziny Dziecko otrzymuje życie za darmo. Może zaistnieć tylko wtedy, gdy rodzice je pokochają i gdy matka zdecyduje się podzielić z nim częścią swojego ciała i swojej krwi. Własnie dlatego nie wystarczy się urodzić, by żyć. Życzę Ci, byś przeżywał siebie jako prezent, który z wdzięcznością przyjmujesz i który z radością ofiarujesz innym ludziom.

Gość
hmm podnosze :) ja wpisze tekst piosenki ktory wykorzystalam :) krajweskiego " czekasz na te jedna chwile , serce jak szalone bije ... wielka milosc nie wybiera ...." no dziewczyny postarajcie sie :):):)

Gość
no to znowu ja :) bede chyba tu pisac sama dla siebie :) \"a ja patrze na ciebie kiedy ty slotko spisz ... wiesz gdy widze jak spisz ...:) wiem ze mam po co zyc :):):)\" szkoda ze niewiem czyje to slowa przeczytalam to w biegu :) podoba sie ...

Gość anhela
Mój ulubiony o dzieciach, prosze bardzo: "Dzieci są jak kotlety, im więcej bite, tym lepsze" Oskar Wilde To na wypadek, gdyby Ci przyszlo do głowy bezstresowo wychowyać malucha. Tak czy inaczej, i tak da Ci w kość :-)

Hej rosa pozdrawiam. Ja tam cytatami się nie zajmuję, ale chętnie poczytam ;-) To o kotletach niefajne :-( ale Anhelę pozdrawiam

Gość
to znowu ja ;( jest mi smutno ze nikt niczego nie dopisal :( no ale cuz za to ja mam znowu cus fajnego :) slonko tylko ty mnie nie opuszczaj :) pilssssssssss sztuka zycia to cieszyc sie malymi szczesciami :) a dziecko jest najwiekszym i najwspanialszym cudem i szczesciem :) anz prawda :):) i do gory :P:P:P podnosze moze ktos tu zajrzy i napisze cus fajnego :)

Gość
;) caly czas w was wierze ze cos tu dopiszecie :) dlatego staram sie nie poddawac :);) wkleje tu fanntastyczna stronke ....sami zobaczcie http://www.ewa.bicom.pl/spis.htm

Gość zlota mysl
fuck you

Gość
zlata mysl nick fajny za to tresci nie skomentuje :P:P:P

Gość th
Cierpienie dzieci jest dowodem na nieistnienie Boga. Pascal.