Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo będę łysa

Ervamatin, reklamowany na TV Mango - stosował ktoś?

Polecane posty

Gość niedługo będę łysa

wypadaja mi strasznie włosy, stosuję witaminy i różne szampony na ta przypadłość, jednak rewelacyjnych efektów nie ma. Jestem gotowa kupić ten szampon i odżywke ervamatin, co reklamowany jest w telezakupach mango, ale chciałabym się dowiedzieć czy w ogóle warto. Czy ktoś stosował ervamatin i potrafi mi opowiedzieć o efektach?

Gość niedługo będę łysa
czy naprawde nikt tego nie stosował?

Gość odradzam
lepiej coś z apteki niż wydawać kasę na zakupy w mango... moja mama kupowala tak rózne rzeczy, które w rzeczywistosci okazały sie strasznym bublem... ten szampon pewnie bedzie najzwyklejszym szamponem jak np z biedronki wyprodukowany dla biedronki ... lepiej poradz sie lekarza lub farmaceuty.

Gość mamuna
myślę że trzeba zbadać poziom żelaza.Jego niedobór spowodował wypadanie włosów u mojej 17-letniej córki.Poza przyjmowaniem żelaza stosowała ampułki z olejkiem wzmacniającym Radical firmy farmona.Zawierają m.in. extrakty z żeńszenia, skrzypu i stymulator wzrostu.Wciera sie to raz dziennie przez miesiąc.Odrobinę tłuści włosy ale za to pięknie pachnie.Do tego warto połykac jakiś ziołowy preparat na włosy.U mojej córki efekty było widać już po tygodniu.Kuracje można powtarzać dwa razy w roku.Naprawdę warto spróbować.Miesięczna kuracja kosztuje ok.60 zł.

Gość łysy

Gość łysy
lepiej tego nie kupujcie szkoda kasy to nic nie warte dziadostwo

Gość Ten co użył Ervamatin
Szczerze powiem, działa ale efekty dopiero widoczne po jakiś 3 miesiącach :) ja jestem coraz bardziej zadowolony.

Gość przemoz
Polecam loxon - jest dużo tańszy i stosowany regularnie też działa . Przestały mi wypadać włosy, zgęstniały, stały się grubsze i ... zauważyłem, że odrastają w miejscach dotychczasowej łysiny. Należy pamiętać o systematyczności. Długotrwałe i regularne stosowanie daje świetne efekty. Nie polecam tym, którzy szukają czarodziejskiej różdżki - jak chcą niech bulą. Loxon kosztuje około 25 PLN.

Gość mango oszuści
nie kupuj nic w mango to są oszuści nie wierz, że jakiś środek sppwoduje, że odrosną ci włosy. oni tylko żerują na naiwności takich ludzi jak ty

Gość wkręcacz
Działa ? Pokaż efekty . Zrób zdjęcie łysolu