Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OrAnVag

===========wyjaśniam i zapytuję=============

Polecane posty

Gość ja mam pytanie
ja nieoskarzam, jesli dwoje chce to ..jestescie dorosli zastanawia mnie tylko czy tonie zjej stronypuste slowa, moze sobie chcepogadac, ponakrecac zeby przekonac sie ze pomimo zejest meatka moze jeszcze 'zbajerowac' faceta, atak naprawde nie ma ochoty na urzeczywistnienie fantazji, nie pomyslales o tym, zete waszer ozmowy iprzygotowania spelzna na niczym?

Gość ta co pierwsza rzuci kamien
nie ta to będzie inna :classic_cool:

Gość ja mam pytanie
im dluzej bedziecie sie przygotowywac tym bardziej staje sie to nieprawdopodbne, mieszkacie w tym samym miescie zapewne?

Dlatego staram się właśnie to przeciągać w czasie ;) Aby nie zauroczyć właśnie, pozwolić ochłonąć i w razie czego umożliwić wycofanie się z \"danego słowa\". Przyznaję, że bardziej podnieca mnie bycie pożądanym - w tej konkretnej sytuacji (och! to moje niskie poczucie wartości ;-)) Rozmawiamy o rożnych rzeczach. Znamy się długo.

Gość ja mam pytanie
hmm, ewentualnie moge sie poswiecic tak nawiasem piszac ja tez :D mezatka:D i mam na oku jednego;)

Gość o ja pierdola
oravang idź się utop cioto 🖐️

nie wiem jak to się stało - ale też tak robię - przeciąganie w czasie dla ochłonięcia z pierwszych emocji - jeśli temperatura nie spada - można przejść do czynów:D

miłość potęguje napięcie seks je rozładowuje, dobra strategia OrAn zważywszy że z tego co masz w głowie, zostanie jakiś 1 procent gdy dojdzie do końcowych czlonków gdybyś miał pojęcie o seksie to może:P

Gość o ja pierdola
zajebiście sprytnie, mniej więcej na poziomie dziecka w grupie przedszkolnej od 2 do 3 MUCHOMORKI, a teraz idź się utop 🖐️

Nie pójdę się utopić :classic_cool:, bo mam w perspektywie orgazmiczne chwile ;) Może najlepsze w dotychczasowym życiu (któraś z Was napisała, że taka mężatka to na rzęsach potrafi stanąć, by zadowolić faceta) ;) Ja chcę być zadowolony :D Nawet bardzo :D Mam się wstydzić? :o

Gość o ja pierdola
Nie wstydź się, ciota też ma prawo być kochanym

Gość o ja pierdola
czy ta mężatka nie ma czasem nicka coheed?

Nie utożsamialbym napięcia seksualnego z miłością. W moim wieku miłość przybiera jużcoraz bardziej platoniczne przejawy w większości. Poza tym samcem jestem, więc jak na takiego orangutana ;) przystało rozdzielam seks od miłości ;) Jak mi tylko 1% zostanie, to nie starczy mi w członkach sił, by numer telefonu wykrecić po to, by się umówić :o 😭 Bedę musiał poczekać aż sama do mnie przyjdzie i dokończy dzieła?

OrAn nie demonizuj seksu- którego na dodatek się boisz- to tylko biologia, tak to właśnie jest z kochankami ona będzie stawać na rzęsach a Ty udasz dobrego kochanka by ją zadowolić, pewnie łykniesz sobie niebieską tabletkę dla kurazu:P w takich chwilach że nie można być bliżej już teraz planujesz spinanie się w sobie i udawanie, smutne. Zostaje 1 procent OrAn, nie wciskaj mi kitu, ze nie wiesz;) Jesli nic nie czujesz, to nie lepiej wykręc nr i się umow się już, są takie bale i lokale:P

Z nikim o takim pseudonimie nie rozmawiałem dotąd. A co? Zazdrosny/a jesteś? ;)

taki orangutan rozdzielający seks od miłości może spokojnie zadzwonić, nic nie czujesz jest Ci wszystko jedno, to o co to cale halo? nie kapuje?

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Ależ ja o tym wiem maalutka :) Dlatego napisałem, że seks jest w głowie ;) Tak, czy inaczej niczego nie przesądzam. Stanie się, to będę \"doświadczony\"; nie stanie się - będę mieć wspomnienie emocji ;) Nie widzę tu żanego problemu :classic_cool:

Oooooo! co to, to nie. Dlaczego sądzisz, że nic nie czuję. Czuję rozpierające mnie ogromne podniecenie :) Im więcej o tym myslę, tym większe ;) Czy możliwość spełnienia swoich erotycznych fantazji (choćby potencjalnie) nie była podniecająca?

Ja ? ależ to są Twoje słowa:D OrAn dlaczego powtarzasz wciąż o głowie? oczywiście tak sie zaczyna ale paradoksalnie nie ma nic wspólnego z głową, to są jedne z nielicznych chwil kiedy nie myślę, ba nie wyobrazam sobie nawet myślenia.

malutka jemu aby o dupie ..i szczesliwy

Umówicie sie w końcu bo rzeczywiście Ci gorzej od tego fantazjowania;) Sam napisałeś, że to tylko napięcie seksualne, ze rozdzielasz etc. masz dziwne podejście do seksu, tyle Ci powiem.

Przecież to takie proste :D A "niemyśleć" będę w trakcie, nie przed i nie po :) No pewnie, facet najlepiej gdyby nie myślał wcale ;) Hmm... seks to nie tylko dupa chyba? Tak mi się wydaje tylko? ;)

seks to nie tylko d... ale d...to metafora:classic_cool:

A jakie powinienem mieć? jakie jest normalne? 😭 Zawsze podejrzewałem, że ze mną jest coś nie tak :(

Jesteś rozdarty i sam już nie wiesz, czy to głowa i coś do pomocy jedynie. Raz mówisz ze to tylko napięcie, a następnie że jednak czujesz, cała gama uczuć... jesteś w pułapce pragnienia, sorki za nadawanie:)