Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona24

pokaż mi swój zaręczynowy a powiem ci kim jesteś...

Polecane posty

Gość narzeczona24

dziewczyny jakie macie pierscioneczki?:D ja złoty z maleńkim brylancikiem, jestem z niego duuummmna:) i z mojego misia też bo trafił w mój gust!!! małe ale eleganckie..:)

Gość Anyone
Czy pierścionek zaręczynowy musi być złoty ?? Bo ja strasznie nie lubię złota :|

Gość ja tez nie lubie zlota zoltego
wiec mam z bialego jest sliczny

Gość narzeczona24
nie musi kumpela ma piękny z białego złota, inna ma po prostu srebrny bo złota nie moze nosić:)

Gość IśśśKa
Mój pierścionek jest z żółtego złota z małym ociemnogranatowym oczkiem - zapomniałam jak się ten kamień szlachetny nazywa:-O

Gość Anioł -dla -M
Ja mam tez srebrny,bo nie cierpię złota! Mam bardzo delikatny ale sama taki chciałam.

Gość IśśśKa
Mój pierścionek wybierał narzeczony - to była kompletna niespodzianka i zaskoczenie dla mnie. Nie wypada mi zatem grymasić. A moim marzeniem był pierścionek z białego złota z diamencikiem...

Gość narzeczona24
ciemnogranatowe oczko to chyba szafir:) moje złoto nie jest typowo żółte, jest delikatne, pierścionki z komunii to ja mam w okropnymm odcieniu złota...oczywiście nie zakładam ich bo przy moim brylanciku to wyglądają nie za bardzo...;)

Gość IśśśKa
To znaczy oświadczył mi się wręczając pudełeczko. Nie wybieraliśmy razem w sklepie...

Gość narzeczona24
no nie możesz grymasić fakt...to pierscionek na całe! życie więc powinien pasować i się podobać:) ale licza sie intencje faceta:)

Gość IśśśKa
A dzieki narzeczona24 🌼 to jest szafir:)

Gość narzeczona24
nie ma za co!!! sprawdzałam co dane kamienie oznaczają:) i dlatego pamietam

Ale , mowcie , co chcecie najlepsze zloto jest rosyjskie , o ciemnozoltej barwie i probie 925 .

narzeczona 24 ja też mam podobny pierścionek :) Białe złoto i 0,8 karata brylant. Chłopak sam go wybierał i trafił w mój gust :)

Gość narzeczona24
Kati to sie cieszę:) ja z mojego jestem naprawdę dumna i szczęśliwa:)

Gość narzeczona24
Jubiler właśnie takie mam złoto komunijne takie na maxa zółte, ciemnożółte....chcę dać to przetopić na jeden elegancki pierścionek ale nie wiem czy warto...

Gość no dobra powiedzialy dziewczyn
y jakie maja piersiconki i co o nich powiesz ? co moze swiadczyc pierscionek zareczynowy o czlowieku ? jestem ciekaw

Gość IśśśKa
Narzeczony częściowo trafil w mój gust, bo forma pierścionka tzn. wzór jest ok, to złoto też nie jest ciemnożółte tylko jasnożółte. Jednak oczko, hm... No trudno. Za to obrączki wybrał super.

Gość narzeczona24
heh to taki tytuł topicu tylko:) chodziło mi o sprowokowanie do rozmowy. ale wielkosć pierścionka też mówi o danej kobiecie, np. ja lubie malutkie takie zgrabne, nie chodzi mi o kamienie, moze być i cyrkonia, ale o wielkosć samego pierścionka. nie lubię też zbyt artystycznych:) jestem klasyczna:)

a o co chodzi z tym tekstem: \"....a powiem ci kim jesteś?\" Jakiś tego nie rozumiem.Kim ja jestem jeśli dostałam pierścionek,który zaprojektował mój chłopak.Dzieło to jest ze złota,nawet ładnego,rubin i brylanciki wokół.

Gość narzeczona24
Iśśśkkaa liczy się gest:) i to, ze dając pierścionek znaczy że kocha...

Gość narzeczona24
heh to tylko temat topicu:)

Gość narzeczona24
egzaltowana idiotko (fajny nick) ;) to widzisz twój facet ruszył głową, jeśli trafił w gust to znaczy że dobrze zna twoje potrzeby i preferencje

Gość IśśśKa
Jasne, że liczy się gest i nie robiłam z tego powodu jakiś scen ani nie grymasiłam. W zasadzie nawet nie pomyslałam jak mi go wręczał czy mi sie podoba czy nie. Oświadczyny były dla mnie szokiem :-D A pierścionek oglądałam na wszystke strony jak emocje opadły nieco:)

Gość narzeczona24
iśśkkaa ale to jest fajne przzeżycie co? zareczyny...ja do dziś pamietam ten klimat jego pełne miłosci i nadziei oczy, tę kolację

Gość narzeczona24
mmm ale się rozmarzyłam....aż mi się coś na sercu dzieje:)

A , ja lubie rosyjskie zloto . Mam z takiego zlota zrobiony gruby lancuszek , bransoletke , 5 sygnetow , 4 zeby i mam jeszcze z tego zlota sikor zrobiony . Pasuje mi do ubioru , przewaznie chodze w dresie . A i jescze pasuje mi do samochodu mam BMW 750 . Numery rejestracyjne zaczynaja sie od liter WPR .

Gość IśśśKa
:-D:-D:-D

Gość narzeczona24
heh:D mozna i tak:) wpisujcie sie kobiety:)

Gość Do slusarza
E , to Ty chlopie rzeczywiscie Nocny slusarz jestes . Po tych zlotych finglach , to stwierdzilem .