Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaakretkaa

DO DZIEWCZYN!! KTORYCH CHLOPAKI PRACUJĄ NA SEZON NAD MORZEM..

Polecane posty

Gość zaakretkaa

Jestescie? Moj pracuje na sezon i bardzo sie zastanawiam co teraz robi.... wiecie ile nad morzem jest pokus, dziewczyn nie obawiacie sie o wasze zwiazki??

Gość na pewno korzysta z okazji
ja kiedyś poszedłem z kolegą na dyskotekę, bo on miał doła i musiał go zapić... A tam pełno chętnych panien od razu dokoła:D Za przystojny nie jestem- ot, takie sobie:) A tam ledwo wchodzisz, wszystkie podchodzą do ciebie w tańcu, niby że tak wyszło, kręcą tyłkami, zarzucają biustami. Jak siedzieliśmy przy stoliku (bo poszliśmys ię tam spić- przynajmniej takie były plany...) to kolega spił się jak prosiak, a do mnie zaraz przysiadła się jakaś zabłąkana małolata. Piękna nie była, ale wyszliśmy na spacer. Oczywiście ona zaraz chciała się całować, zaproponowałem (ale w zasadzie to było półżartem), że może byśmy poszli do niej. No i poszliśmy. Dziewczyna pozwoliła mi się ruchać bez gumy, ale żebym wyjął przed końcem. Oczywiście też byłem troche wstawiony, skończyłem w niej. Ale nawet się nie przejęłą, trochę narzekała. Więc jej powiedziłem, że w nagrodę zrobię jej palcówkę. Też się zgodziła. Potem zrobiła mi coś do picia i jeszcze mi obciągneła. Jak wyszliśmy, powiedziałem, że muszę wziąć od kolegi kurtkę, dokumenty itd. Doszliśmy do dyskoteki, ona poczekała na mnie. Poszedłem po kolegę, ulotniliśmy się tylnym wyjściem i tyle ją widziałem:P

Gość Jak to pracuje na sezon
Już na następny?

Gość no wiec..........
czy wy myslicie ze nad morzem to sa same extra laski w bikini? polowa lezacych na plazy to rodzinki i babcie ;) bac sie nalezy jedynie dyskotek, ale te sa wszedzie :P

Gość zaakretkaaa
no fakt, dyskoteki w wakacje i to nad morzem to prawdziwy burdel.. moj przedmowco a skad wiesz czy teraz po swiecie nie raczkuje Twoj syn albo corka???? jej to strasze, chwila zapomnienia..