Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna z domem

DOM=PROBLEM

Polecane posty

Gość panna z domem

moi rodzice maja dom, jest niewykonczony i wszyscy zartuja ze mój przyszły mąż go wykonczy......i jak jakis facet posłuch ze trzeba kiedys ten dom wykonczyc ( wiec troszke sie przy tym fizycznie narobic) z miejsca podwija ogon i ucieka i jest koniec związku:(

Gość palantami się nie przejmuj

Gość panna z domem
niby tak ale jak tak sie konczy kazdy mój zwiazek to jest dołujace:(

Gość byla panna z domem
rzeczywiscie trafiasz na palantow. jeden z drugim po pierwsze powinien sie znac na zartach, a poza tym to cieszyc sie ze bedzie mial gdzie mieszkac bo w koncu latwiej sobie wykonczyc i mieszkac za friko niz wynajmowac lub co gorsza kupic wlasne M3. nie gniewaj sie na rodzicow, bo jak daja tak komus do zrozumienia do oczekuja powaznego podejscia do zycia. a jesli jeden z drugim daje noge to znaczy ze mial chec "wpasc na gotowe" i nie mialabys z nim za mietowej przyszlosci. pozdrowionka

Gość panna z domem tez
A moj wykańcza, i wcale ogona nie podwiną, pojechal za granice , robi kostke, docieplenia glazure meble, no wykańcza i mało rachunki płaci,kuźwa ależ ja dobrze trafiłam

Gość panna z domem
no masz dobrze ja gdy tylko wspominam o tym ze mamy dom niewykonczony i chce tam mieszkac a dom jest duzy to facet sie zmywa szybko