Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina82

MARCINKIEWICZ ODCHODZI!!! CZY TO SEN???

Polecane posty

Gość Alina82

Tragedia czy to prawda czy ja snie ? pomocy ratunku tylko nie kaczkinie nie nie

Gość serves
tragedia....:o wyjezdżam z Polski..tylko Mature napisze....i wieje stąd...

Gość Alina82
ej

Gość ale na jego
miejsce wfrunie bliźniak :O :O :O

Gość Alina82
o kurde co sie dzieje.....

Gość serves
niedosć, ze w Polsce i tak jest do dupy to teraz będzie podwójnie do supy bo kaczorów będzie dwóch....

Gość Alina82
marcinkiewicz ostatnia nadzieja Polski. Wywalają go tylko nie to, i teraz Giertych, leper i kaczki boże czemu nas opusciłeś!!!!!!!

Gość Alina82
cały zachód sie od nas odwróci:(

chyba prawda. Szkoda, ale się mu dziwie, byc cały czas sterowanym przez kogoś. Ja bym sie osobiscie nie zgodziła. Jako premier odpowiada za wszystko i nikt się nie pyta czy ktoś nim steruje czy nie, a wzasadzie nie realizuje siebie. Ja myślę że Marcinkiewicz przejdzie do PO. Ja jak słucham tych przedstawicieli PiS w różnych programach to sie zastawiam czy ktoś może być tak gł*pi, przecież oni wszystko odwracają tak żeby było pięknie ładnie sympatycznie. Przykład ten śmieszny poseł co n aTVNie tak pięknie bronił Rydzyka w sprawie pieniedzy dla stoczni. Wręcz to było niewiarygodne. Myśle ze w tym PiSie to tylko Ziobro i Marcinkiewicz mają głowę tam gdzi etrzeba. Chociaż Ziobro czasem przesadza. Aaa i najlepsze jest że prezydent już wyzdrowiał i mógł wziąć udział w konferencji prasowej, a kilka dni temu nie mógł jechać na szczyt, moim skromnym zdaniem to mógł nie jechać tylko wtedy jeśli jego choroba wymagała hospitalizacji. Ja nie wiem czemu nie mogę słuchać braciszków. Od samego początku kampani wydawali mi się fałszywi i dlatego na nich nie głosowałam. Wolałabym już Leppera. Na koniec napisze jeszcze, że jak się nie wie co zrobić z państwem, władzą itd to się szuka igły w stogu siana.

Gość Nie mam pojecia...
A mowili, ze gorzej juz byc nie moze :O

Najśmieszniejsze jest to że się cieszą że bezrobocie spadło dzieki ich polityce:D:D że2 lata temu było wyższe. Ale dwa lata temu to Polska co dopiero do UE weszła. A teraz dużo ludzi wyjechała to raz a dwa to jest lato i wiele prac sezonowych, a te mądre ludzie się ciesze. szkda słów....

Gość nie rozumiem jak to
możliwe że PiS ma nadal duże poparcie i jest na pierwszym miejscu :O co za buraki na nich głosują?????????????????????

Gość PiS uważa społeczeństwo polski
e za debili no i widać, że się nie myli ... przynajmniej ponad 50 % społeczeństwa pokazało, że tak jest w istocie ....

Gość Alina82
ide po bilet

Gość buhahahah
i jak to jest? wszyscy pisza ze kaczki won, nikt ich nie popiera ale jakos te wybory wygrali!!!! czyzby wam tewraz było wstyd sie przyznac Polacy??

Gość a taki jeden ...
Wałęsa ma racje...pierwszy raz ...

Gość a taki jeden ...
>buhahahah... bo większość normalnych ludzi juz wyjechala .... a reszta ma problemy z zaglosowaniem ... albo pracuja poza miejscem zamieszkania albo sie uczą ... i wychodzi tak ze glosują nieudacznicy i emeryci....

Gość .....p.....p.....
Na wybory chodza glownie buraki oraz ciemnota.

akurat za mało tu wpisów żeby wszyscy:) Ci od Rydzyka, wkońcu ich nie mało. Osatnio byłam u dziadków, a oni strasznie Rydzyka słuchaj i uważają że to jedyne wiarygodne źródło informacji. Dziadek powiedział mojemu tacie że z nim nie lubie rozmawiać na temat polityki bo mój tata ma zawsze inne zdanie. Wkażdym razie moi dziadkowie umieli wytłumaczyć PiS ze wszystkiego, a to zapewne pod dyktando Rydzyka. Także elektorat Rydzykowy PiS będzie miało zawsze... Ciekawe jak tłumaczą teraz tą afere z prezydentem. Nie dość że na mundialu tak beznadzijnie głównie z Ekwadorem, to jeszcze tutaj taka afera. Teraz to strach nos wyścuibić za granice, bo się będą śmiać. A ta konferencja Kaczyńskiego Lecha dziś kompromitacja. nic tylko się pod ziemie schować... :( Ale wiecie co jaką ja mam radoche z tego że nie głosowałam na żadną z kaczek :D:D:D:D:):):):) normalnie uśmiech od ucha do ucha

ja poszłam na wybory specjalnie żeby zagłosować na PO i żeby PiS nie wszedł. Trzeba było iść i głosować możeby kaczki nie rządziły... a nie teraz narzekać...

Gość a taki jeden ...
...zawsze można stworzyc nową lepszą opozycję... my bedziemy mieli na nich teczki!!! MY BĘDZIEMY WALCZYC O NOWA POLSKĘ ... my byliśmy w opozycji ... a co ?!... :classic_cool:

no to klops i amen w pacierzu, koniec świata, katastrofa, megakatastrofa UWAGA!!!!! NIE GŁOSOWAŁAM NA PIS tylko na PO

co, tez się widzę, ucieszyliście :D:D:D Tylko uwazajcie co piszecie, zgodnie z art. 226 paragr.1 Kto znieważa funkcjonariusza publicznego podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności... etc.. :):P:D

a niech zamkną wszystkich bedzie zamiast IV RP II RPL a co .... ------- ja tam nie mówie żeby za PO być bo też są nieźli, ale PiS to już masakra.

Gość antekkk
Cała wladze beda mieli porąbani bliźniacy :( co za przygłupy głosowali na taką sytuację. Niestety muszę sie zgodzić z kimś kto tutaj napisał, ze wiekszośc narodu to idioci. I pisiorki doskonale o tym wiedzą i robioą wszystko by im sie podlizać :(

Gość hostess
A gdzie były wasze protesty ,kiedy u władzy byli mordercy-komuchy i złodzieje?Dla mnie komuch jest gorszy od faszysty.Faszyzm znam tylko z książek , komunizmu doświadczyłam ja i moja rodzina na własnej skórze.Dlaczego tak jazgoczecie ? boicie się komunistyczne bękarty? Was za granicę ? Tam trzeba uczciwie pracować.A praca to nie zajęcie dla komucha . Więc nie gadajcie głupot , bo sie żaden z Polski nie ruszy .Gdzie będzie komuszym wyskrobkom tak dobrze jak tu.

Gość bardzo głupi nick
Ej, no co wy ? Jakie same kaczki ? Są jeszcze Giertych z Lepperem :P .

Gość ależ ty umiesz pocieszać
:O

Gość salaman
ja tam tez nie glosowalam na kaczki ale powiem wamz z moich znajomych tylko jeden kolega sie przyznal ze glosowal na pIS rydzyka nie slucha ale w jakims duszpasterstwie sie udziela wiec rozumiem ze pranie mozgu bylo.nikt na nich nie glosowla a wygrali-a moze u nas jak na bialorusi i ukrainie falszuja wybory, bedziemy zasciankiem euroy, pomijanym przy waznych okazjach, posmiewiskiem na swiecie, ciemnogodem

No i może dobrze. Marcinkiewisz miał niejaką klasę i ludzie go lubili. Tą metodą Kaczki skompromitują się jeszcze szybciej. Jedna obrażona na satyrę o sobie rozwala szczyt głów państw, druga narobi niebawem podobnego dziadostawa. Przykre, żeby z demontażu państwa czerpać nadzieję, ale oni muszą się skompromitować tak, żeby wreszcze ludzie przestali na nich głosować i widzieć w nich zbawianie III RP. Przerażająca jest ciągle ich popularności.