Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Optymistka M.

co mu się stało!?

Polecane posty

Gość Optymistka M.

Od dawna znam pewnego faceta,który uwielbia bawić się kobietami i ich uczuciami.Rozkochuje w sobie i stwierdza,że to była tylko zabawa,umawia się z trzema naraz itp.Ostatnio(minęło pół roku)miałam okazję nawiązać z nim bliższe kontakty...i...On stwierdził,że zakochał się we mnie,nie może beze mnie żyć,że pierwszy raz coś takiego mu się przytrafiło.Zdaje sobie sprawę,że dobrze znam jego niechlubną przeszłość i mówi,że z tym koniec.Jego koledzy twierdzą,że dotąd nie składał takich deklaracji...co mu się stało???czy taka przemiana jest możliwa..to przystojny i bardzo błyskotliwy facet,ma dużo do zaoferowania,ale ja znam swoją wartość,nie jestem już naiwną małolatą...ale nie wiem co mam o tym myśleć..

Gość mooodliszka
daj sobie na wstrzymanie. jak myslisz, co mowil innym laskom zeby sie z nimi umowic? ze lubi trojkaty? jak wysili sie i zobaczysz ze przez dluzszy czas (min pol roku) taka sytuacja sie utrzymuje to mozesz dopiero zaczac o nim myslec jako tako.

Poczekaj co bedzie dalej, pozwól mu udowodnić ze cie kocha, ale z niczym sie nie spiesz i badz ostrozna.Moze sie zdarzyć, ze gdy minie u niego ta cala euforia przypomni sobie jak to bylo za \"starych, dobrych czasów\" i wróci do dawnego zycia.

Gość Optymistka M.
Ja jestem zakochana w kimś zupełnie innym, także(taktownie acz stanowczo)nie będę mu robić złudzeń-chciałam tylko wiedzieć czy czujecie jakiś podstęp oraz czy takie zmiany są możliwe...

Gość 4687868
mozliwe.... ale skoro kochasz innego, to nie ma problemu.. tzn. ten ktory sie w Tobie zakochal ma problem.

Ja mysle ze takie zmiany sa mozliwe, ale zdarzaja sie rzadko.Swoja droga to nawet dobrze sie stalo, ze lamacz niewiescich serc dostal kosza i wreszcie ktos mu pokaze jak to jest byc z tej drugiej strony.Kubel zimnej wody dobrze mu zrobi, moze wlasnie to go zmieni...? :)

Gość Optymistka M.
Jednak to niewdzięczna rola,mojemu facetowi ta cała sytuacja nie bardzo sie podoba,chyba czuje zagrożenie,a nie powinien..

A może znudziły mu sie dziewczyny,które były same.Dla niego były łatwym łupem.Może treaz podniósł sobie poprzeczke i bedzie zdobywał te już zajęte?

Gość ile lat ma kolo

Gość Optymistka M.
ma 26 lat...może masz rację z tą poprzeczką...