Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gawroń

Nieopalone piersi

Polecane posty

W naszym pięknym kraju nie przyjelo sie jeszcze w zbyt duzym stopniu opalanie topless i wzbudza wielką sensację; poza tym nie każda z nas lubi pokazywać swój biust wszystkim dookoła...Problem pojawia się kiedy porównamy nasze pieknie opalone ciałko z ..niekoniecznie pięknie jasnymi piersiami... Co robicie w takich sytuacjach kobietki? Nigdy nie probowalam,ale moze mozna się tu posłuzyc samoopalaczem i po prostu postarac sie ten biust troche przyciemnic? Moze jakies inne sposoby? Z gory przepraszam osoby ktore może będą zdegustowane tym pytaniem, ale kazdą z nas na drodze do doskonałości spotykają przecież takie różne mniej lub bardziej powazne problemiki ;)

Gość uwielbiam blade piersi
mmmmmmmm ... calowalbym je dzien i noc bez opamietania

Gość kik*
Zostawiam je takie. Lubię widzeć różnicę między opalonym ciałem a nieopalonym.:)

mi sie to bardzo nie podoba, ale cóż topless się nie zamierzam opalać:D

Gość kapka
solarium???

Gość kapka
wyjazd do włoch? tam wszyscy toples śmigają i nie wzbudza to sensacji

Gość tamaraa
Piersi bardzo trudno równomiernie posmarować samoopalaczem.

Tamara a próbowałaś z tym samoopalaczem? W tym roku koniecznie muszę coś z tym problemem zrobić, bo bardzo mnie to irytuje;) Moze po prostu za pomoca metody prób i błedów;)

Dziewczyny jest na to świetny sposób i ani nie trzeba się smarowac samoopalaczem ani nawet opalać topless.... Firma Sun Select wprowadziła jak dla mnie super sposób na ten problem. Ubrania i kostiumy przez nich sprzedawane produkowane są z materiału, który filtruje promienie słoneczne ale jednocześnie przepuszcza je w takiej ilości że możemy się opalić!! :D Koniec więc z bladym i rzucającym się nieładnie bladym ciałkiem :D Polecam - www.sunselect.pl

ja czasami mam nieopalone i przynajmniej wiem jak bardzo sie opalilam na reszcie ciala a czasami smaruje dekolt i piersi samoopalaczem i jest ok polecam kolastyne

Mnie też to wkurza. Kiedyś specjalnie z tego powodu chodziłam do solarium, bo przynajmniej opalenizna była równomierna. Próbowałam smarować się samoopalaczem, ale źle to wyglądało, bo nawet najlepszy kosmetyk odznaczał się od skóry. Często opalam się u koleżanki, która ma dom z ogródkiem i nikt mnie tam nie podejrzy.:P

a mojemu faceto sie bardzo podobaja moje nieopalone piersi tzn kontrast miedzy ogolna opalenizna a nimi (z reszta jak cala nie jestem opalona to moje piersi tez mu sie podobaja;)) wiec nie mam takich WIELKICH problemow jak WY

Gość zobaczcie ze nawet
a ja opalam sie topless ale sutki zakrywam a wy jaki macie z tym problem?

Gość zobaczcie ze nawet
ta stronka sunselect nie dziala :(

zobaczcie ze nawet----> Kobieta bez stanika wzbudza sensację, nawet na plaży. Oczywiście sutki muszą być zakryte, ale to nic nie robi, bo ludzie i tak się gapią.

Gość zobaczcie ze nawet
rozumiem ze po prostu nie macie gdzie sie opalac tak, masz racje ja rowniez na plazy bym sie nie odwazyla

Gość Anika_1983
A mi stronka sunselect działa ;-) Wygląda obiecująco, ktoś próbował?

Dziewczyny na pewno działa !!! Sprobujcie jeszcze raz www.sunselect.pl

To nie lepiej wystawić cycuszki na słońce niż smarować sie chemikaliami??? :o

Hm..wiesz zawsze lepiej jest robic cos co chroni nas od tej nieszczesnej chemii, ale sa dziewczyny ktore nie za bardzo maja ochote pokazywac swoje skarby tak wielu osoba ;) wiec jest posrednie rozwiazanie jak pisalam dziewczyna wyzej o kostiumach do opalania dzieki ktorym mozna sie opalic pod kostiumem :D

Gość ada4863
Ten kostium Sun Select nie działa, a przynajmniej mój nie działa. A ty Eflinka pewnie pracujesz dla tej firmy i dlatego tak polecasz ten kostium.