Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna brzydula

Dlaczego mezczyzni unikaja grubszych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość samotna brzydula

No co ty, kobiety przy kości są sexy, wesołe i pełne okragłości, które można pieścić i pieścić.

Gość ahaha
bo nie podobaja im sie grubsze kobiety, sa wzrokowcami, estetami, ile masz lat ze jeszcze tego nie rozumiesz?t16? pamietaj ze oni zawsze najpierw patrza na wyglad.zadajesz nieco naiwne pytania..ale sa tez tacy wyjatki co patrz np tylko na twarz..ale to wyjatki..

Gość psia buda
za mało prowokują, moi koledzy uwielbiają takie bardziej przy kosci, ale one muszą mimo wszystko posiadać jakis sexapeall

Gość Nie słuchaj
Faeci lubi grube baby, lubią seks z grubymi babami, ale pokazac to się lubią ze szczupłymi, ale do seksu najlpsze sa grube!

Gość samotna brzydula
akurat ja nie mam pieknej buzi, mam nadwage i niestety mam bardzo male piersi ktore przy mojej nadwadze wlasciwie rozmywaja sie no i co ja moge zrobic... sexapilu zero mam 170 cm i waze 105 kg jestem wysoka ale co z tego... a faceci mnie unikaja jak ide z kolezankami do lokalu, na balety to z nimi rozmawiaja a ja jestem z boku... jak jakies piate kolo u wozu dlaczego ? czy ja nie zasluguje na milosc ? mam 21 lat

Gość Arrvena
czemu do seksu lepsze sa grube?

Gość bo wyglądają obrzydliwie
:-O

Gość samotna brzydula
ale wygladu sie nie wybiera czasami jak widze te wychudzone szczapy podrywajace facetow to mi sie noz w kieszeni otwiera kiedys rozmawialam z pewnym facetem milo bylo, ale przyszla inna dziewczyna wydekoltowana szczupla wysoka i mi go odbila ale tylko po to abym ja nikogo nie miala ona pozniej go olala dlaczego te chude suki sa takie wredne ? :-(

Gość ahaha
zasługujesz na miłosc..bo jestes na pewno wyjatka osoba!!!wrazliwa i pełna uroku, tylko ze pamietaj o tym ze Twoja waga 105 kg przy 170. masz otyłosc a nie nadwage...a to juz powazna sprawa.udaj sie do lekarza.dietetyka bo szkodzi tym tylko sobie..pamietak z z otyłoscia wiaza sie choroby układu krazenia, cukrzyca..problemy ze stawami Trzeba to sobie szczerze powiedzieć: z Twoją wagą nie jest najlepiej. Powinnaś szybko przejść na niskokaloryczną dietę. Zapisz się także na siłownie lub aerobik, ponieważ zdecydowanie potrzebujesz ćwiczeń fizycznych. Otyłość może prowadzić do komplikacji zdrowotnych, więc jeżeli nic się nie zmieni, pomyśl o odwiedzeniu lekarza.Twoj wkaznik BMI wynosi 36,3 a prawidłowy pownien wynosic od 18,8 -24,9

Gość fraki a ty
ile masz lat tak z ciekawosci zapytam?

Gość ahaha
pisała ze ma 21 lat

Gość samotna brzydula
ale wygladu sie nie wybiera czasami jak widze te wychudzone szczapy podrywajace facetow to mi sie noz w kieszeni otwiera kiedys rozmawialam z pewnym facetem milo bylo, ale przyszla inna dziewczyna wydekoltowana szczupla wysoka i mi go odbila ale tylko po to abym ja nikogo nie miala ona pozniej go olala dlaczego te chude suki sa takie wredne ? :-(

Gość fraki a ty
pytam frakiego:O

Gość fraki a ty
to odbrze.. bardzo dobrze.. mam nadzieje ze wiekszosc po 23 roku tez przestaje doceniac powierzchownosc i dojrzewa..

Gość do samotna brzydula
nie mow ze wygladu sie nie wybiera!!!Czesciowo obarczają nas geny.. ale czesciowo sami dbajac lub niedbajac o siebie kształtujemy swoj wyglad!Pamietaj o tym!Wystarczy ze przykładowo schudłabys 40 kg..juz Twoj wyglad bardzo by sie zmienił.. do tego jakas nowa fajna fryzura, delikatny makijarz, wizyta u kosmetyczki jesli masz problem z cera, dodatkowo jeszcze jakies inne toniki, maseczki a przed wszystkim i co najwazniejsze UśMIECH:)OPTYMIZM DODADZA CI 100% URODY:)

Gość Samotna brzudulo
a czy ty chiałabys miec chłopaka ważącego 120 kg przy wzroście powiedzmy 180 cm? Ja uważam, ze jestem przy kości. MAm 174 cm wzrostu. kiedys wazyłam 90 kg. Teraz 75 kg ale było już 68 kg i uważam, ze jednak trzeba sie za siebie wziąć, a nie pytac dlaczego wola chudsze od grubszych. Mimo tego, ze miałam nadwage impowinnam rozumieć ludzi grubszych to cos mnie od nich odtrąca...przykro mi. Porostu otyłość a tak jest w towim przypadku, jest nieestetyczna. JA wygladalam okronie ważąc 90 kg. teraz moge kupić sobie łądniejsze ciuszki, jestem zwinniejsza i wyładniała mi twarz. I ty tez powinnas się za siebie wziąć. JA jestem w trakcie odchudzania by dojs do 63 kg, ale sądze, ze jakbyś schudła do 80 kg to już by było o wiele lepiej.

Gość a ja a ja jaaaa
ja waze 65-70 kg zalezy od pory roku moj wzrost to 162 i wcale nie czuje sie gruba, poprostu kobieco sie ubieram i tak sie czuje i jest ok a jezeli ktos mowi o mnie grubas? a niech sobie mowi wazne ze ja siebei akceptuje;)

Gość do Fraaki
czlowieku a skad Ty wiesz jak moze byc w lozku z gruba dziewczyna, jak pisales ze ma kraglosci, ktore mozna piercic i piescic , skoro jestes prawiczkiem i nigdy z kobietami nie miales do czynienia???!

Gość do samotna brzydula
I NIE MOw ze wszystkie chude sa wredne bo obrazasz niektorych tutaj, sama jestes szczupła, a nie jestem wredna, to zalezy id charakteru

Ja mam 20 i jakoś powierzchowność mnie nie kręci;). A dziewczyny przy kości też mogą być seksowne:).

Gość Arrvena
a moim zdaniem to wlasnie grube dziewczyny sa wredne. a to dlatego ze zazdroszcza tym ladniejszym SZCZUPLYM a nie wychudzonym. Ja nie jestem ani gruba ani wychudzona , waze 55kg przy 170 cm ale mysle sobie ze czulabym sie gupio lezac na facecie i czujac ze przygniatam go swoim duzym i ciezkim cialem. A czy was kobiety pociagaja faceci z wielkimi brzuchami ktore przyslaniaja im ...wszystko?

Gość Samotna brzudulo
co innego jest nadwaga 10 kg a co innego 45 kg :o można byc grubym na rózne sposoby. Ja wzięłam się za siebie bo mysle sobie - jesli sama chciałabym, zeby mój facet był przystojny, umięsniony i ładnie sie prezentowal, to ja też chyba powinnam. Najpier wymagajmy od siebie. potem od innych ( w tym wypadku meżczyzn) Nawet będąc dziewczyną, gdybym miała wybierac sobie partnerke śród kobiet wolałabym ta szczupła, która się dobrze prezentuje, jest zadbana, dobrze ubrana. Itzn. niedokładnie tak..bo napewno wany jest charakter, to 'cos' i pasja..ale zawsze masz większe szanse gdy jesteś ładna...bo do takich częściej podchodzą....

Uważam, że byłbym w stanie podołać zaspokoić taką dziewczynę, po prostu podnieca mnie to! To jest jakby instynkt i waga nie gra roli. Prędzej polece na dziewczynę grubą niż na smutną, ale ładną!

Gość a ja a ja jaaaa
alcolumb milo to slyszec;)

Gość cougnight
Bo w dawnych czasach kobiety o rubensowskich kształtach były atrakcyjne z powodu większych problemów z dostępnością do żywności. Jeśli kobieta była gruba to świadczyło to dobrze o jej swego rodzaju statusie materialny, dobrym odżywieniu w młodości i zapasy tłuszczu które bodajże korelowano po części z lepszą możliwością wyżywienia domu i dzieci. Dziś gdzie pożywienia jest w bród dookoła, podświadomie docenia się kobiety które potrafią dbać o zdrowie i kondycję ograniczając właśnie spożycie wszędobylskich kalorii dookoła, gdyż ogólna świadomość wzrosła i wiadomo iż nadwaga koreluje z większą ilością komplikacji zdrowotnych. A w skrócie, skoro dziś mamy tak dużo żarcia dookoła to znacznie bardziej jest ciekawa dziewczyna która potrafi zadbać o siebie mądrze wybierając to co zje każdego dnia. Tym bardziej że absolutna większość ludzi otyłych to skutek nieprawidłowego odżywiania (także swego rodzaju lenistwa w różnym ujęciu, bo także umysłowego) a nie jakiejś choroby np. genetycznej bo to znikoma część. Dlatego wiele ludzi z obrzyczeniem np. patrzy na przeciętnego otyłego amerykanina bo wie że taki amerykanin ma głęboko w dupie swoje zdrowie. A nawet jak ktoś jest otyły z powodów jakiejś choroby (a nie psychiki), to ma ciężej bo przecież zwykła potencjalna osoba na ulicy nie będzie sobie z tego zdawać sprawy bo nikt nie jest jasnowidzem.

Gość Łukasz 25
A ja uważam, że seks z grubą dziewczyną spełnia rolę seksu psychodelicznego, takiego wyuzdanego. Wyobrażacie sobie mnie chuderlaka uprawiającego seks z otyłą babką, z wielkimi obwisyłymi cycami z sutami jak wentyle od jelcza? To musi podniecać! Podniecać w drugą stronę . To tak jakby possuwać coś odmiennego zarazem, a przez to można szybko dojść do orgazmu, właśnie dlatego, że ten seks ma znamiona psychodeli.