Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej 25

Dziewczyny mniej żryjcie, bo inaczej żaden chłopak się za wami nie obejży

Polecane posty

Powiem wam jedną radę, jeżeli checie zdobyć chłopaka, mężczyznę. Olejcie wszystko i postawcie wszystko na jedną kartę, na WYGLĄD! Nie ukrywajmy mężczyzni zawsze od wieków patrzyli na urodę kobiet. Nic tego nie zmieni, nie zmieni tego jakiś ruch społeczny, czy inna kultura, to siedzi w nas. LADNA DZIEWCZYNA jest ZAWSZE lepsza na ZONĘ kochankę czy partnera niż brzydka! Zapamiętajcie to! Chcecie zdobyć chłopaka, spójrz w lustro i zapytaj się czy masz szanse? Jeżeli nie to powiem ci tak... inwestuj w siebie, kup sobie dobry ciuch, ćwicz ciało, uśmiechaj się. Bo inaczej będzie krucho. Nie znam mężczyzn którzy byliby z brzydkimi dziewczynami, zawsze jest się dla seksu z dziewczyzną, albo dla.. kasy. Jeśli ja masz. Jeśli nie masz pieniedzy, inwestuj w ciało a może zdobędziesz kogoś bogatego, który zapewni ci przyszłości. Warunek jest prosty... gdyż mężczyzni zawsze byli wzrokowcami i przyciągał ich biust, ładna twarz i pupa. Mężczyzni mają gorzej, bo obok inteligencji , wygadania i pewnosci siebie oraz grubego portfela też muszą mieć urodę. Więc nie jestesmy tacy niesprawiedliwi dla was, my mamy gorzej bo musimy mieć: INTELIGENCJE + KASĘ + URODĘ wy możecie mięc tylko URODĘ Także nie narzekajcie i stawiajcie wszytsko na jedną kartę, inwestujcie w ciało.

Gość stolicakraju
pal łydy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rozbity dzban
prawdopodobnie te ładne dziewczyny o których mówisz, ze są z twoimi kolegami, moga byc równie szkaradne dla nas. zresztą sam przyznałeś, że są z nimi tylko dla sexu, wiec pewnie muszą oddawać się, inaczej zostawiliby je bo są brzydulami. jak widzisz dziewczyny nie muszą sie strqaac o swój wygląd, wystarczy ze bedzie w nich sex.

Gość ja tam
jak juz to sie raczej za wyksztalconymi obejŻe

Jasne, rzuce studia, wyrzuce książki, przestanę się interesować czymkolwiek, i zacznę inwestować w wygląd :D Żeby zdobyć faceta, który w kobietach szuka tylko seksu albo pieniędzy :D Jak dla mnie to u faceta wystarczy inteligencja - z tych rzeczy, które podałeś. Reszta jest względna.

Gość do andrzej 25
a ty zainwestuj najpierw w slownik ortograficzny, bo dziewczyny nie lubią niedouczonych kolesi :p

Gość idiotyzmy
Ten, którego nie ma na twojej półce :o 🖐️

Andrzej ja nie wiem czy ktoras Cie zeche , a jesli znajdzie sie tak , to wiem jedno, bedzie miala przesrane:o psychicznie nie wytrzyma:o

Wiadomo ze cicha myszka nie wytrzyma, dlatego lubię takie dziewczyny jak Agata Wróbel, albo takie pyskate ktore potrafia ujażmić moją meską nature niegrzecznego chłopca. Nie będzie źle, różne są dziewczyny :P

Gość niegrzecznego chlopca
?? chyba totalnego debila :O te panny to z powołania doktorki psychiatrii albo nawiedzone opiekunki :D nigdy nie wydoroslejesz, ilekolwiek lat ci stuknie 12-tka emocjonalna pozostanie :D

A wiecie co chcę całe życie być niewyrośnięty, to takie piękne uczucie, śmiać się ze starych bab, moherów, śmiać z tego z czego młodzi się śmieją, a nie być takim ponurakiem wrakiem człowieka, co was czeka, jeżeli nie zmienicie podejścia do życia. PS: Za mnie myśli WORD, jak odpale Ofica

Gość to przykro patzrec na ciebie
kiedy tego WORDA odpalonego nie masz :O

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
w imię czego mamy postawić na wygląd.. w imię faceta??!!!!! HAHAHAHA czlowieku, minęły czasy, kiedy facet był celem w życiu.. teraz jesteście tylko dodatkiem, więc jeśli chcesz zdobyć jakąś kobietę, postaw na swój charakter, bo żadna niewiasta na ciebie nei spojrzy :P :P

Prawdę mówiąc, jestem o wiele bardziej inteligentniejszy niż wy, i mam większy zasób słownictwa, ciekawe co wy w życiu osiągnęliście, poza mieniem chłopakow, rachaniem i bawieniem dzieci?

Andrzej 25 chcesz cale zycie byc taki niedojrzaly? Prziez taka silna kobieta to Cie zniszczy:o

Ehehehe - Andrzejku - to przepadłeś - bo po tych bzdetach to chyba Ci czegoś brakuje z wymienionych: inteligencji + kasy + urody - sam zgadnij czego. Też przyjemność być w życiu z kobietą, która postawiła na jedną kartę czyli urodę - o czym z nią pogadać - w kółko o wacikach, kosmetykach, wacikach, kosmetykach ? Żadnych zainteresowań, żadnych własnych pomysłów, żadnych ambicji? Idzie umrzeć z nudów choćby była najpiękniejsza i najlepsza w seksie. Aaa, jak Agata Wróbel to wszystko jasne - wleje Ci kilka razy i po problemie :P

a co ma obzeranie sie do urody i ladnosci?? nie kazda szczupla jest odrazu ladna drogi andrzeju :/

Gość SPALICIE SIĘ W PIEKLE
Opanował cię szatan, spalisz się w piekle

Gość chińska róża
Ale autor ma nasrane w głowie... wiesz, piekno to pojęcie względne. Nie to jest ładne, co jest ładne, tylko to, co się komu podoba! jednemu podobają się szczupłe, innemu grubaski. jednamu blondynki, drugiemu brunetki. jednemu zjarane w solarium, drugiemu z jana, ale gładką skórą. jednemu wytapetowane, innemu naturalne. A znam wiele par, w których mi osobiście dziewczyna wydaje się średnia, a chłopak ją kocha jak nikt. A.. i nie mierz wszystkich facetów swoją miarką. To, że Ty zwracasz uwagę tylko na wygląd, to nie znaczy, że każdy facet jest tak pusty. Równie dobrze można powiedzieć, że wszystkie dziewczyny lecą na kasę. więc zaharowuj się jak wół, bo żadna na Ciebie nie poleci!!!!!!!!!!!!!

W Twoim poście widzę szereg niejasności np. \"Jeśli nie masz pieniedzy, inwestuj w ciało a może zdobędziesz kogoś bogatego, który zapewni ci przyszłości.\" Jak ktoś bez kasy ma inwestować w siebie?? z czego??

\"ciekawe co wy w życiu osiągnęliście, poza mieniem chłopakow, rachaniem i bawieniem dzieci?\" Moze to ze nie piszemy \"mieniem\" tylko \"posiadaniem\" \"wykształcony\" Andrzeju :>. Bron nas Boze przed Toba, bo sadze ze to o sobie pisales wyzej twierdzac ze caly rod meski tak sadzi. Uwierz, ze nie caly. Uroda mija, rozum, poczucie humoru -> to jest bezcenne i na zawsze :).

Gość a ty
wiesz Andrzeju, jak sie piesz - "obejrzy"? Ja nie neguje, ze faceci na wyglad patrza, ale piekno jest pojeciem wzglednym i sa mezczyzni, ktorym podobaja sie chude babki i tacy, ktorzy lubia grubsze panie. Najwazniejsze jest, ze sie o siebie dba.....