Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej 25

Przegrałem życie

Polecane posty

Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny Przegrałem życie bo nie mam dziewczyny :O

Gość wiemy
a teraz spadaj stąd Trollu

Gość chlopakMarcina
przegrałem życie ,bo jestem pedałem i nigdy nie miałem dziewczyny:O chcę mieć normalną rodzinę

Gość fajne
chuj ci w dupe

Gość hahhahaha jaki udup

Gość czy
czy wy już nie potraficie nic mądrego i niosącego jakieś treści napisać Andrzejowi??

Gość chlopakMarcina
Mam wiekszy problem:O Mam luzny zwieracz ,ktory nie trzyma kupy:O faceci mnie zaczepiaja w pociagach i zmuszaja do obciagania z polykiem:O

Gość nie martw sie
znajdz sobie faceta i wtedy bedzie super, facet to nie to samo co dziewczyna, on cei zrouzmie i bedzie najlepszym przyjacielem. kobiety to tylko na glowe wchodza i narzucaja swoja wole i sie wydzieraja nic wiecej.

Tak, autorze - Ty rzeczywiście \"przegrałaś życie\" :D Napisz to sobie dużymi, drukowanymi literami na ścianie swojego pokoju, a najlepiej na czole, po to, by spoglądając w lustro mieć pewność, że już nic sensownego w Twoim życiu się nie zdarzy. 🖐️ do czy: a co mądrego można napisać komuś, kto jako jedyny powód \"przegranego życia\" uskarża się nad posiadaniem dziewczyny ? ;)

Gość Sebastan Pak
zgoda, facet cie zrozumie i pocieszy. Tym bardziej ze macie duzo wspolnego :D Raz dasz dupy, pozniej sam bedziesz prosil o wiecej

Gość ___________---z
zakłopotka --> Nieg cię szlag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak możesz tak do dołowac. Niech ci się mąź puści bądź chłopak, złap kiłe, i żyj w biedzie, miej ejca, i bądź samotna

Nie przejmuj się , wszystko jeszcze przed tobą, głowa do góry !

Gość 100samiec
spoko nie ty jeden heheeeee

Gość nie lam sie......
masz 25 lat i przed toba zycie cale... dziewczyna sie znajdzie tylko sie nie boj rozmowy z nimi. to ty sprawiasz ze nie chca gadac (inaczej juz bys ja mial) ja mialem podobnie,wstydzilem sie i balem rozmowy z nimi(dziewczynami) ale podszedlem do tego na luzie-jak ma byc to sie sama znajdzie.i sie znalazla w miejscu w ktorm bym sie nie spodziewal czasie i sposobie w ktory ja poznalem,(dokladna odwrotnosc tego gdzie i jak szukalem)do tego zupelnie inna z wygladu i harakteru niz wczesniejsze. teraz jestem zadowolony z nij i w zuciu bym jej nie zamienil i oddalbym zycie za nia -ona za mnie tez. to nie znaczy ze przegrales zycie.poprostu masz tak w glowie wyryte ze juz po wszystkim,a wyryles sobie to sam.brak dziewczyny czasem jest blogoslawienstem:) uwiez mi.ale jak ja masz tez jestes zadowolony choc czesto sie narzekasz:) problem jest wtedy gdy nie masz gdzie mieszkac nie masz pracy i jeszcze musisz myslec o utrzymaniu innych. gdzie nie masz nikogo kto ci pomoze finansowo,nie masz na jedzenie nie masz rodzicow musisz sie wyprowadzic z mieszkania i sciga cie komornik... nie masz perspektyw na zycie ani rozwiazania,a wszystko wyglada na to ze zamieszkasz na ulicy bo nawet mops mowi ze nie moze ci pomoc albo dostaniesz od nich 50zl na 5 osob na caly miesiac a w przyszlym juz nie bo nie maja... kaza ci pracowac a przy wyplacie mowia ze cos tam zle zrobiles i musisz im jeszcze zwrucic za zniszczenie materialow bo to co zarobiles to za malo..... to wtedy jest przesrane............ a dziewczyna sie znajdzie spokojnie tylko miej oczy otwarte.... ja poznalem swoja przez neta i na paczatku myslalem ze gadam z chlopakiem a potem sie okazalo ze grala i jest dziewczyna.od tamtej pory jestesmy ze soba szczesliwi pomimo wszystkich trudnosci zycia...najwieksza presje tworza rodzice rodzina i znajomi to dlatego tak sadzisz ze przegrales zycie... po latach okaze sie ze to ty bedziesz w szczesliwym maurzenstwie a twoi znajomi juz po rozwodach bo takie laski mieli ze sie "nie ulozylo" nie spiesz sie. ja mam 30 lat i poznalem swoja 3 lata temu a wczesniejsze to epizody z zycia..i tez przezywalem zerwania nawet myslalem o samobujstwie.w wojsku wtedy bylem i chcialem sie zastrzelic na warcie.mialem wszystko bron amunicje bylem sam i nikogo w obrebie kilometra.ale to glupie rowiazanie.teraz smieje sie z wlasnej glupoty bo ona nie byla warta tego..... dobrze ze nie zrobilem co planowalem .... poprostu czekaj i miej oczy i uszy otwarte.w zyciu wazne wnetrze nie uroda... !!!!!