Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy czy czy

na cere ciepla czy zimna woda?

Polecane posty

Gość czy czy czy

no wlasnie zdania sa podzielone co do tego jaka woda, zimna czy ciepla, korzystnie wplywa na stan cery. powiedzcie jak myslicie?

Gość uurffffffff
Najlepiej działa woda przegotowana (nie kranówa) w temperaturze lekko schłodzonej taka nie za zimna i nie za ciepła. W każdym razie nie ściąga mi skóry.

No jesli ktos ma tlusta cere to nie powinien myc buzki zbyt ciepla woda.Ale jak to mowia zimna woda zdrowia doda!

Woda z kranu tez moze byc gdzie by mis ie chcialo gotowac caly czas wode bez sensu.

Gość czy czy czy
mi tez bysie nie chcialo gotowac. :P

Gość uurffffffff
Rany, gotujecie jeden raz większy zapas, nie wiem, powiedzmy do butelki, potem tylko podgrzewacie do odpowiedniej temperatury. Raz przegotowana woda nawet gdy jest całkiem zimna jest bardziej "miękka" niż taka prosto z kranu. Można też zalać jakieś ziólka (np. rumianek) i trzymać w lodówce a potem w małym garnuszku odgrzewać.

a jak ktos np nie zawsze spi w domu to co ma zrobic???Bez przesady!!!Myje normalnie woda z kranu buzke i nic mi sie nie dzieje!Przesada

Gość uurffffffff
Ja też w większości przypadków myję ciepłą z kranu, tylko potem jest taka pościągana i zaczerwieniona a po tej przegotowanej nic takiego się nie dzieje.