Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozpalona 24-latka

jak mój chłop mnie wcurwia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Matko nie moge jaki z niego debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chudy popieprzony debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pracuje w biedronce i jest takim debilem jakiego świat nie widział!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość co zrobił
napisz

ooo matko przejdzie ci a potem bedziesz zalowala ze tak o nim pisalas

Gość to widac
do lili i autorki popstu jesli cos nam nie pasuje w zwiakzu to powinnismy o tym mowic. masz ten komfort i spotykacie sie/ no wlasnie. brak dialogu to potm jets taki naplyw emocji. zatem pomow z nimkochanie czemu nie zminiesz pracy, patrz tu jets oferta itp a jak tyle czasu nie mowicie ze soba to potem sa takie efekty.

ooooo matko kochana jak masz problem to przynajmniej powiedz o tym po tych krodkich frazesach nic nie da sie powiedziec

Gość to widac
napewno:) romozwa daje efekt wlasnie taki pogodzenie:) nie wazne czy pisana cyz mowiona, wazne ze jedno wie, co drugie mu pisalo, mowilo, wyjasnili i buduja dalej:)

jogurcie nikt nie mowi ale jak bedziesz w sytuacji, gdzie nie bedziesz miala mozliwosci rozmowy, bedziesz czula ze kochasz i ze trzeba pomowic, a nie mozesz, to zobaczysz jakie emocje toba zatargaja i nie wiem czy nie powiesz cos mocniejszego. fajnie sie mowi jak sie nie doswiadczylo czyis emocji. i nie chodzi o wyzwiska chodiz o ladunek mocjonalny rozmowy. ale jak oni tak na codzien sie wyzywaja, o wspolczuje.

Gość wkurza cie facet
rada: ZMIEŃ FACETA!