Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sok pomidorowy

ślub 09,06,2007

Polecane posty

Gość sok pomidorowy

ślub 09.06 2007 kto sie przygotowuje razem ze mna

Gość kokoko26
dziewczyny nie zakladajcie kolejnych topicow o tej samej tematyce,nie mozesz po prostu gdzies sie podłaczyc

Moja data ślubu jest dokładnie taka sama :) :) :) Zapraszam na topik\"przygotowania w toku, bo ślub w 2007 roku\".

Czy ktoś jeszcze będzie miał wtedy swój ślub? Mam nadzieję, że jest nas więcej:)

Gość Efcia8225
Jaaaaaaaaaaaaaaa tez tego samego dnia już mamy sale!!! tyklko sale reszty jeszcze nie załatwialismy!!!Pozdrow wszystkih żeniaczków

Bardzo miło, że jest nas więcej. Mam nadzieję, że będziemy się wspólnie wspierać i trzymać kciuki za pogodę. A może ktoś jeszcze do nas dołączy ;)

Gość Pau.li.na
Ja też!

Gość sok pomidorowy
sorki ze mnie niebylo ale niemialm neta:P i teraz tez chodzi jak by niechcial:P hihi fajnie ze nietylko ja mam slub 9 czerwca:) i tez mam juz sale kamerzyste i dj:) i to chyba narzie na tyle ale wiecie co juz niemoge sie doczekac:)

Gość tak takkkkkk
leczyć się baby albo do nauki

My mamy sale i z fotografem umowieni jestesmy na nastepna niedziele a kamerzyste to juz pan fotograf zalatwi :) Kosciol mamy wybrany ale jeszcze do parafi musimy sie wypisac..no i ksiedza importowac z innego kosciola bo nie chcemy aby tamten co jest w tym kosciele dawal nam slub. (powod - znamy go nie tylko z kosciola...) ...no i te nauki przed trzeba tez zaliczyc :(

Gość karmelka27
Dziewczyny dołączam się do WAS ;) Piękna data i to jeszcze wiosna będize, bo ślub w lecie to porażka :( Dopisujcie się;)

Witam wszystkie panny młode 2007, ja co prawda nie mam ślubu 9.06.2007 ale 27.06.2007. jezeli chodzi o : kokoko26 dziewczyny nie zakladajcie kolejnych topicow o tej samej tematyce,nie mozesz po prostu gdzies sie podłaczyc to uważam że nie ma racji, byłam na topikuprzygotowania w toku, bo ślub w 2007 roku\".. ale tam już strasznie duzo wpisów, i te najważniejsze rzeczy dziewczyny juz dawno obgadały, a nam chodzi o to żeby na bierząco pisac, a nie czytać coś co kiedyś ktos napisał co wy o Tym myslicie? piszcie... bo j ajuż żyję tym dniem... i chciałabym z kimś o tym pogadać...

Witam nadziejo Myszki!!!! :) Miło, że również jesteś czerwocową Panna Młodą. Co prawda data nie ta sama, ale miesiąc wspólny mamy. Gratuluję wyboru: czerwiec jest najlepszym miesiącem. Pozdrawiam gorąco

Gość marianka...
Witam Was! Cieszę się, że będziemy ślubować w tym samym dniu. Data jest o tyle ciekawa, że to wiosna i mam nadzieję, że unikniemy upałów. Dopisujcie się, na jakim etapie są Wasze przygotowania. :):):)

Gość karmelka27
Dzień dobry! Miałam pracowity weekend jeśli chodzi o przygoowania. Podpisaliśmy umowę z fotografem i kamerzystą. Teraz poraz już rozglądnąć się za suknią:) Pozdrawiam

Gość Ireth
Efcia8225, a kapeli nie potrzebujesz?

Gość karmelka27
Moje pierwsze przymiarki sukni mam już za sobą. Oczywiście te które na zdjęciach wyglądają cudnie, na mnie nie leżą.:(

Gość klaudia28
A nie boicie się, że czerwiec będzie deszczowy???

Ja również slubuje w tym dniu - mam salę i zespół (co do którego jednak nie jestem pewna, ale nie miałam nikogo kto by mi kogoś polecił, a jesli juz polecił to termin miał zajety), fotograf upatrzony - kolega, ale jeszcze nie zaklepany, nad kamera zastanawialiśmy się, ale oboje jestesmy raczej na nie. I na razie tyle. O sukni na razie tylko myslę.

Gość Pau.li.na
Ja też mam juz zarezerwowaną salę, kucharkę i zespół. Mam tylko problem z fotografem. W internecie jest multum różnych fotografów ale trudno tak kogoś wybrać zwłaszcza, że osoby ze zdjęć są w moim przekonaniu w większości podstawione. Sukienki mierzyłam dopiero 2 ale podobno dopiero na początku października mają być nowe kolekcje.

Witam :) Powiem szczerze, że bardzo miłe uczucie móc poznać osoby, które tak ważny dzień w życiu będą przeżywać wtedy co ja :) Ja mam salę, kamerzystę, fotografa i ... miejsce na plener;)

czesc dziewczyny ja tez mam juz dawno sale,kamerzyste i dj:P i tez tak szczezrze nieweim czy dobrze robie ze biore dj i tez tak jak Dinah dzwonilam po zespolach i mieli terminy zajete:( no nieweim a skad dziewczyny jestescie bo ja ze Śląska:) agi58 ja tez sie cieszcze ze wkoncu moge sobie pogdac z kims kto ma takie problemy jak ja i wogole fajnie bo nawet najlpesza przyjaciolka cie niezrozumie tak jak ktoś kto bierze słub:) tym bardziej sie cieszcze ze sie zaczełyscie wpisywac🌻 mam nadzieje ze nasz topik sie rozwinie oki a teraz ucikam do przyszlego \"męża\" buziaki mam ndzieje ze na wieczor ktoras z was bedzie MIŁEGO DNIA ❤️🌻

Ja jestem z Podlasia, choc teraz mieszkam w Wawie, ale slub i wesele mam w Bialymstoku. A z tymi zespołami to rzeczywiście cięzko. My nie wybredzalismy za bardzo, bo co polecone było zajete. A że na codzień jesteśmy w Warszawie, to chcielismy sprawe zespolu szybko załatwić, żeby mieć juz z tym spokój, gdyz to jednak czerwiec i pełnia sezonu weselnego

dzien doberk:) hmm co tu tak pusto myslam ze troche sie teopik rozwnie laski jade dzis za suknaimi :) i byc moze juz od dzis bede mila suknie:) hihi ale jestem podekscytowana:)

Witam :) Sok pomidorowy---Na pewno się rozwinie. Ja obiecuję pozostać tutaj aż do 9 czerwca 2007 r. :D Mówisz, że mierzysz już sukienki. Ja byłam dopiero raz w salonie i chyba najwyższy czas podjąć decyzję, przynajmniej jakąś wstępną. Dziewczyny: A jakie suknie macie na oku???