Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jolciaaaaaa

Ktory proszek najlepszyAriel. Wizir czy Persil?

Polecane posty

Mnie lekarka powiedzia艂a,偶e w Wizirze to sobie mog臋 wypra膰 firanki najbardziej uczulaj膮ce proszki to pono膰 Wizir i E.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 reina
z naszych proszk贸w najbardziej odpowiada mi omo i persil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jadwiga
nie pr贸bowa艂am innych proszk贸w niemieckich ale dash zrobi艂 na mnie wielkie wra偶enie , nie trzeba 偶adnych dodatkowych p艂yn贸w do zmi臋kczania to po prostu rewelacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Molder40
http://www.scienceinthebox.com/cgi-bin/info-pg/listbrands.pl?lang=pl_PL Mi艂e panie, jest obowi臋zkiem podawanie sk艂adu r贸偶nego rodzaju 艣rodk贸w. Tu macie Vizir i Ariel. Proponuje samemu poszuka膰 proszku "DASH", wszystkie s膮 to "markowe" Procter & Gamble. Por贸wnanie Vizira i Ariela daje ciekawe wnioski. Ale od lat wiadomo 偶e konsument MUSI miec wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daisy88
masz jeszcze ten Dash?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odradzam wszystkim sunil
i plan do plukania softplan, od obydwoch "cudow" dostalam uczulenia :/ reszta : ariel, presil, vizir, mr.proper bez zastrzezen, z odkamieniaczem cud, miod i orzeszki ;D

Udost臋pnij ten post

Dla mnie najlepszy jest Vizir, chocia偶 ostatnio w Realu kupi艂am w promocji 6kg Viziru i zawiod艂am si臋 troch臋 bo proszek nie dopiera dobrze i ju偶 tak 艂adnie nie pachnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 praczka
A jaki jest amerykanski proszek TIDE, czy dobry ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krzsz39
zaczynam handel chemia niemieck膮 na rynku opolskim. mam pytanie czy sa zainteresowani kupnem proszk贸w, plyn贸w do p艂ukania itd,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 d艂ugo szuka艂am niemieckiego
viziru i softlanu, mieszkam w ma艂ym mie艣cie i nigdzie nie by艂o, nawet na targu. Chcia艂am kupi膰 na allegro ale co z tego 偶e 1l softlanu kosztuje 7z艂 jak jego wysy艂ka a偶 17z艂! :o W ko艅cu wczoraj id膮c przez miasto zobaczy艂am nowy sklep z niemieck膮 chemi膮 i od razu wesz艂am :) Kupi艂am vizir i softlan, zrobi艂am w艂a艣nie pranie i jak na razie nie mam zastrze偶e艅, wszystko 艂adnie si臋 dopra艂o i pi臋knie pachnie po tym p艂ynie, zobaczymy czy nadal b臋dzie jak pranie wyschnie :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem czy to tylko moja
opinia, ale wydaje mi sie, ze wszystkie proszki tanieja i coraz gorzej piora, vizir to nie ten vizir co kiedys, to samo vanish i ariel :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zloty niezalogowany
Polena 2000

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie chyba na E przerzuce
:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia89ma
Powiedzcie mi ile kosztuje taki niemiecki proszek w Polsce? Bo na allegro to ceny sa dosy膰 wysokie. Orientuje si臋 kto艣 czy w woj. 艂贸dzkim jest gdzie艣 jaki艣 sklep z chemi膮 nienieck膮 ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marion966
Ja nie polecam ani Wirira, ani Ariela ani Persila, poniewa偶 te proszki s膮 napakowane sam膮 chemi膮 i 偶r膮cymi substancjami, ja pior臋 proszkiem OMO i dopiera dobrze i si臋 ca艂kiem dobrze dop艂ukuje w przeciwiestwie do persil贸w czy ariel贸w, moi rodzice maj膮 ariela i on si臋 strasznie ci臋偶ko dop艂ukuje, nieraz s膮 w艂膮czane od nowa wszystkie p艂ukania(stara pralka z polaru) i tata dosta艂 od tego proszku alergii :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwonka_22_2009
Witam, czy kto艣 wie ile kosztuje proszek jelp dla dzieci w niemczech? bardzo prosz臋 o maila lub wypowied藕 na forum. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwonka_22_2009
gdyby kto艣 wiedzia艂 ile kosztuj膮 lub mia艂 w sprzeda偶y proszki dla dzieci jelp to bardzo prosz臋 o kontakt pod podanym adresem mail.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o jelpie chcia艂am
jelp 2 w 1 ze zmi臋kczaczem jest najlepszym proszkiem Bardzo go poecam Nie do艣膰 偶e dopiera bardzo dobrze, dobrze si臋 wyp艂ukuje , nie trzeba u偶ywa膰 zmi臋kczaczy, to jeszcze jest 艂膮godny dla sk贸ry Dermatolog mi go poleci艂 po tym dost膮艂am KOSZMARNEGO uczulenia niewiadomego pochodzenia na ca艂ym ciele - p艂yn do p艂ukania E fioletowy na sp贸艂k臋 z Vizirem sensitive (sic!) byli winowajcami Zrobi艂am akcj臋 rpania wszystkiego, 艂膮cznie z po艣ciel膮 w jelpie i dos艂ownie po 1 dniu zauwa偶y艂am popraw臋 Dodam, 偶e nie jestem alergiczk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwonka_22_2009 JELP
JELP Zdecydowanie najlepszy ! ! !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maly krzys

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maly krzys
Persil to bubel umywa sie do innych proszkow kupilem duza paczke persila i co okazuje sie ze podczas prania z dozownika nie znika tylko powstaje skamielina nie wiem czy to podruba czy oszukanstwo preoducenta proszek mam moze przedstawiciel producenta sie pojawii gdyz w Biedronce nie moglem z艂ozyc reklamacji moj adres kK Wyrzykowski ul Dworcowa 38 64-500 Szamotu艂y

Udost臋pnij ten post

Ja niedwno kupilam Vizir niemiecki 10kg za 90zl na allegro. I poiem Wam ze jak mi sie skonczy ariel do koloru ktory kupilam w realu to zaraz skladam zamowienie i kupujew do koloru. Jest rewelacja. Uzywam go 1/3 miarki a wypiera suuuper.

Udost臋pnij ten post

Najwa偶niejsze, to mie膰 dobr膮 pralk臋 - bo to od tego wszystko zale偶y tak naprawd臋. Ja mam np. bardzo dobr膮 pralk臋 - Bosha, kupi艂am sobie na magicznaplaneta.pl i jestem bardzo zadowolona. Tak w gruncie rzeczy, czy pior臋 z persilem, czy z dosi膮 - wszystko i tak wyci膮gam czyste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anabelcia
do Warszawiakow szukajacych dobrych niemieckich proszkow.Moze nie wszystkie bo to juz bylby za duzy dobrobyt ale bardzo wiele rodzajow roznych plynow i proszkow do prania jak i innych kosmetykow badz srodkow chemicznych mozna kupic na bazarze pod Hala Mirowska .Wiem bo sama tam kupuje i sa rewelacyjne.Ceny roznorodne ale warto bo srodki niemieckie sa poprostu the best.Sa napewno orginalne bo znam wlasciciela sklepu i wiem ze sam jezdzi i sprowadza towar do pl takze zainteresowanym polecam jedna jedyna budka pod Hala Mirowska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ten wspania艂y zapach
Proszki zostawiaj膮ce przejmuj膮ce zapachy w tkaninach to ochyda! Mog臋 powiedzie膰 w jakim proszku wypranej by艂o ubranie pasa偶era w autobusie czy tramwaju. Pranie po wyp艂ukaniu powinno pachnie膰 CZYSTO艢CI膭 a nie upierdliwym chemicznym smrodkiem nie do wywietrzenia. Proszek powinien dobrze dopiera膰 i da膰 si臋 wyp艂uka膰. Kupuj臋 r贸偶ne proszki, czasem jestem bardziej, czasem mniej zadowolona. Bardzo zadowolona jestem z uniwersalnego proszku W5 z Lidla a tak偶e Active do bia艂ego z Tesco. Ostatnio kupowa艂am Oxy z aktywnym tlenem w Biedronce. Nie kupuj臋 Dosi i Rexa, bo wg mnie s艂abo pior膮 i ten okropny zapaszek ... Persil, arel i vizir s膮 przereklamowane i nie cierpi臋 ich zapachu. E = nie przepadam. Kiedy艣 kupowa艂am b. dobry chyba ameryka艅ski proszek Clever, ale z czasem znikn膮艂. Lubi臋 kupowa膰 nowe proszki. Moim zdaniem wi臋kszo艣膰 jest dobrej jako艣ci, ale by uzyska膰 dobry efekt, trzeba czasem troch臋 pomy艣le膰 i b, brudne rzeczy wcze艣niej namoczy膰, miejsca z najbardziej w偶artym brudem czy plamy natrze膰 proszkiem przed w艂o偶eniem do pralki. Zwykle najpierw robi臋 wst臋pne pranie bez proszku i dopiero potem uruchamiam normalny cykl prania z proszkiem. Prawie zawsze jestem usatysfakcjonowania jako艣ci膮 prania. Gorzej z wirowaniem, bo mam starego Polara.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 clever a merykanski buahaha
Clever to marka w艂asna dystrybutora chemii Navo.:P

Udost臋pnij ten post

Moja spostrze偶enie do persila color: pierze nie藕le, ale okropnie pachnie i faktycznie proszek zostawia skamielin臋. Wol臋 E (pi臋kny delikatny zapach, pranie czyste), nie mam po nim uczulenia ani potrzeby ponownego prania ubra艅, by pozby膰 sie tego ohydnego zapachu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arielek
ja u偶ywam tylko Ariela m-zim7,wypr贸bowa艂am wszystkiego,E syf totalny mo偶e i pachnie ale nie spiera nawet tych 艂atwych plam,vizir uczula,Rex i Dosia-szmelc jakich ma艂o,Persil dobry a Ariel moim zdaniem rewelacja ale nie oszukujmy si臋 jak s膮 jakie艣 cie偶kie plamy to tylko Vanish ratuje :) Pozdrawiam :) :) :) :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aguuuuusia
ahahaaaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post