Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolciaaaaaa

Ktory proszek najlepszyAriel. Wizir czy Persil?

Polecane posty

Mnie lekarka powiedziała,że w Wizirze to sobie mogę wyprać firanki najbardziej uczulające proszki to ponoć Wizir i E.

Gość reina
z naszych proszków najbardziej odpowiada mi omo i persil

Gość jadwiga
nie próbowałam innych proszków niemieckich ale dash zrobił na mnie wielkie wrażenie , nie trzeba żadnych dodatkowych płynów do zmiękczania to po prostu rewelacja

Gość Molder40
http://www.scienceinthebox.com/cgi-bin/info-pg/listbrands.pl?lang=pl_PL Miłe panie, jest obowięzkiem podawanie składu różnego rodzaju środków. Tu macie Vizir i Ariel. Proponuje samemu poszukać proszku "DASH", wszystkie są to "markowe" Procter & Gamble. Porównanie Vizira i Ariela daje ciekawe wnioski. Ale od lat wiadomo że konsument MUSI miec wybór.

Gość daisy88
masz jeszcze ten Dash?

Gość odradzam wszystkim sunil
i plan do plukania softplan, od obydwoch "cudow" dostalam uczulenia :/ reszta : ariel, presil, vizir, mr.proper bez zastrzezen, z odkamieniaczem cud, miod i orzeszki ;D

Dla mnie najlepszy jest Vizir, chociaż ostatnio w Realu kupiłam w promocji 6kg Viziru i zawiodłam się trochę bo proszek nie dopiera dobrze i już tak ładnie nie pachnie.

Gość praczka
A jaki jest amerykanski proszek TIDE, czy dobry ?

Gość krzsz39
zaczynam handel chemia niemiecką na rynku opolskim. mam pytanie czy sa zainteresowani kupnem proszków, plynów do płukania itd,.

Gość długo szukałam niemieckiego
viziru i softlanu, mieszkam w małym mieście i nigdzie nie było, nawet na targu. Chciałam kupić na allegro ale co z tego że 1l softlanu kosztuje 7zł jak jego wysyłka aż 17zł! :o W końcu wczoraj idąc przez miasto zobaczyłam nowy sklep z niemiecką chemią i od razu weszłam :) Kupiłam vizir i softlan, zrobiłam właśnie pranie i jak na razie nie mam zastrzeżeń, wszystko ładnie się doprało i pięknie pachnie po tym płynie, zobaczymy czy nadal będzie jak pranie wyschnie :p

Gość nie wiem czy to tylko moja
opinia, ale wydaje mi sie, ze wszystkie proszki tanieja i coraz gorzej piora, vizir to nie ten vizir co kiedys, to samo vanish i ariel :/

Gość zloty niezalogowany
Polena 2000

Gość ja sie chyba na E przerzuce
:/

Gość madzia89ma
Powiedzcie mi ile kosztuje taki niemiecki proszek w Polsce? Bo na allegro to ceny sa dosyć wysokie. Orientuje się ktoś czy w woj. łódzkim jest gdzieś jakiś sklep z chemią nieniecką ??

Gość Marion966
Ja nie polecam ani Wirira, ani Ariela ani Persila, ponieważ te proszki są napakowane samą chemią i żrącymi substancjami, ja piorę proszkiem OMO i dopiera dobrze i się całkiem dobrze dopłukuje w przeciwiestwie do persilów czy arielów, moi rodzice mają ariela i on się strasznie ciężko dopłukuje, nieraz są włączane od nowa wszystkie płukania(stara pralka z polaru) i tata dostał od tego proszku alergii :]

Gość Iwonka_22_2009
Witam, czy ktoś wie ile kosztuje proszek jelp dla dzieci w niemczech? bardzo proszę o maila lub wypowiedź na forum. Pozdrawiam.

Gość Iwonka_22_2009
gdyby ktoś wiedział ile kosztują lub miał w sprzedaży proszki dla dzieci jelp to bardzo proszę o kontakt pod podanym adresem mail.

Gość o jelpie chciałam
jelp 2 w 1 ze zmiękczaczem jest najlepszym proszkiem Bardzo go poecam Nie dość że dopiera bardzo dobrze, dobrze się wypłukuje , nie trzeba używać zmiękczaczy, to jeszcze jest łągodny dla skóry Dermatolog mi go polecił po tym dostąłam KOSZMARNEGO uczulenia niewiadomego pochodzenia na całym ciele - płyn do płukania E fioletowy na spółkę z Vizirem sensitive (sic!) byli winowajcami Zrobiłam akcję rpania wszystkiego, łącznie z pościelą w jelpie i dosłownie po 1 dniu zauważyłam poprawę Dodam, że nie jestem alergiczką

Gość Iwonka_22_2009 JELP
JELP Zdecydowanie najlepszy ! ! !

Gość maly krzys

Gość maly krzys
Persil to bubel umywa sie do innych proszkow kupilem duza paczke persila i co okazuje sie ze podczas prania z dozownika nie znika tylko powstaje skamielina nie wiem czy to podruba czy oszukanstwo preoducenta proszek mam moze przedstawiciel producenta sie pojawii gdyz w Biedronce nie moglem złozyc reklamacji moj adres kK Wyrzykowski ul Dworcowa 38 64-500 Szamotuły

Ja niedwno kupilam Vizir niemiecki 10kg za 90zl na allegro. I poiem Wam ze jak mi sie skonczy ariel do koloru ktory kupilam w realu to zaraz skladam zamowienie i kupujew do koloru. Jest rewelacja. Uzywam go 1/3 miarki a wypiera suuuper.

Najważniejsze, to mieć dobrą pralkę - bo to od tego wszystko zależy tak naprawdę. Ja mam np. bardzo dobrą pralkę - Bosha, kupiłam sobie na magicznaplaneta.pl i jestem bardzo zadowolona. Tak w gruncie rzeczy, czy piorę z persilem, czy z dosią - wszystko i tak wyciągam czyste.

Gość anabelcia
do Warszawiakow szukajacych dobrych niemieckich proszkow.Moze nie wszystkie bo to juz bylby za duzy dobrobyt ale bardzo wiele rodzajow roznych plynow i proszkow do prania jak i innych kosmetykow badz srodkow chemicznych mozna kupic na bazarze pod Hala Mirowska .Wiem bo sama tam kupuje i sa rewelacyjne.Ceny roznorodne ale warto bo srodki niemieckie sa poprostu the best.Sa napewno orginalne bo znam wlasciciela sklepu i wiem ze sam jezdzi i sprowadza towar do pl takze zainteresowanym polecam jedna jedyna budka pod Hala Mirowska.

Gość Ten wspaniały zapach
Proszki zostawiające przejmujące zapachy w tkaninach to ochyda! Mogę powiedzieć w jakim proszku wypranej było ubranie pasażera w autobusie czy tramwaju. Pranie po wypłukaniu powinno pachnieć CZYSTOŚCIĄ a nie upierdliwym chemicznym smrodkiem nie do wywietrzenia. Proszek powinien dobrze dopierać i dać się wypłukać. Kupuję różne proszki, czasem jestem bardziej, czasem mniej zadowolona. Bardzo zadowolona jestem z uniwersalnego proszku W5 z Lidla a także Active do białego z Tesco. Ostatnio kupowałam Oxy z aktywnym tlenem w Biedronce. Nie kupuję Dosi i Rexa, bo wg mnie słabo piorą i ten okropny zapaszek ... Persil, arel i vizir są przereklamowane i nie cierpię ich zapachu. E = nie przepadam. Kiedyś kupowałam b. dobry chyba amerykański proszek Clever, ale z czasem zniknął. Lubię kupować nowe proszki. Moim zdaniem większość jest dobrej jakości, ale by uzyskać dobry efekt, trzeba czasem trochę pomyśleć i b, brudne rzeczy wcześniej namoczyć, miejsca z najbardziej wżartym brudem czy plamy natrzeć proszkiem przed włożeniem do pralki. Zwykle najpierw robię wstępne pranie bez proszku i dopiero potem uruchamiam normalny cykl prania z proszkiem. Prawie zawsze jestem usatysfakcjonowania jakością prania. Gorzej z wirowaniem, bo mam starego Polara.

Gość clever a merykanski buahaha
Clever to marka własna dystrybutora chemii Navo.:P

Moja spostrzeżenie do persila color: pierze nieźle, ale okropnie pachnie i faktycznie proszek zostawia skamielinę. Wolę E (piękny delikatny zapach, pranie czyste), nie mam po nim uczulenia ani potrzeby ponownego prania ubrań, by pozbyć sie tego ohydnego zapachu.

Gość Arielek
ja używam tylko Ariela m-zim7,wypróbowałam wszystkiego,E syf totalny może i pachnie ale nie spiera nawet tych łatwych plam,vizir uczula,Rex i Dosia-szmelc jakich mało,Persil dobry a Ariel moim zdaniem rewelacja ale nie oszukujmy się jak są jakieś cieżkie plamy to tylko Vanish ratuje :) Pozdrawiam :) :) :) :) :)

Gość aguuuuusia
ahahaaaaaaaaaaaaaaa