Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kia szuma

GRECJA- PARALIA

Polecane posty

Gość kia szuma

Czy był któś w Paralii?? Jakie wrażenia?? Z jakim biurem podróży i czy warto ?? Bo sie wzastanawiam czy by sie nie wybrac w tym roku :)

w Paralii jest super, ja bylam z biura Skoczynska Travel z Poznania. Duzo sklepow, morze piekne i bisko do niego. Niedaleko jest miejscowosc Olimic Beach - nie daj sie namowic - ladnie brzmi ale mala miescina i nic tam nie ma. W Paralii bylo swietnie, napewno jeszcze sie tam wybiore.

Gość kia szuma
heh no wlasnie ja bylam 2 lata temu w olimpic beach i sie zastanawialam czy paralia to przypadkim nie cos w podobnym stylu :) a mozesz mi powiedziec ile mniej wiecej płaciłas za same wczasy? pobyt+przejazd+ubezpieczenie??

Gość hooop hop

Gość gagatka889
Ja byłam w Paralii w zeszłym roku, dokładnie w tym hoteliku: http://www.eccoholiday.com/oferta/2491/villa-eleni Co do samego miasteczka to jest bardzo urokliwe, ma piękną szeroką plażę (zresztą jak na prawie całej Riwierze Olimpijskiej :) W hoteliku luźny klimat, bezstresowa obsługa i super jedzonko! Gdybym miała pieniądze - pojechałabym w tym roku! :(

Gość kiter
Hehe, w Paralii byłem ładnych parę lat temu i to były jedne z moich lepszych wakacji!:) Miasteczko super, fajne imprezy (zwłaszcza klub Cocus), plaża całkiem spora i piaszczysta. Do tego mam bardzo miłe wspomnienia, bo właśnie tam zszedłem się z dziewczyną, z którą byłem przez 5 lat (tydzień temu rozstaliśmy się:/). Wprawdzie nie znaliśmy się wcześniej, wyjechaliśmy większą ekipą, zebraliśmy się przez portal twoja-podroz.pl, bo jakoś nie mogłem zebrać swojej ekipy. Ale na którejś imprezie w Cocusie więcej czasu ze sobą spędziliśmy i poszło...:) A parę lat wcześniej mój brat też właśnie tam rozpoczął swój związek z dziewczyną, ale też się rozstali po paru latach:p Jakaś magia tego miejsca, hehe:) Aha, inna ekipa mieszkała w Olimpic Beach i wieczorami przychodzili do Paralii (na imprezę szło się jeszcze łatwo, ale w drogę powrotną już często brali taksówkę, bo droga od krawężnika do krawężnika mocno im się dłużyła:p).

Gość beat.ka
Też byłam w Paralii i bardzo dobrze się bawiłam. Hotelik w którym mieszkałam zwie się Edem 3*. Fajna piaszczysta plaża, hotelik czysty, ze smacznym jedzonkiem i miłą obsługą :) Jak nie mieliśmy ochoty iść na plażę to zostawaliśmy przy basenie !! No i warto wynająć autko zeby pozwiedzać trochę okolice:)

Gość groove_girl
Po co samochód? Na spacer na Olimp! :D