Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała ciapa do kwadratu

czy jest tu ktoś...

Polecane posty

kto z totalnej fajtłapy, życiowego nieudacznika, szarej myszy i skrajnie nieśmiałej osoby przerodził sie w kogoś przebojowego, otwortego na innych i pewnego siebie? Bo ja już nie potrafie wierzyć że kiedyś sie zmienie, wezme w życie we własne ręce i będe potrafiła wyrażać własne uczucia...

Gość ja jestem choc moze
nie AZ taka przebojowa, choc czasem za taka mnie mają

Własnie w tej chwili sie tego uczysz ;) Chyba masz troche za ostre spojrzenie , równocześnie - nieudacznik , fajtłapa , szara mysz i skrajnie nieśmiała ? Chyba nie ci ludzię sa dookoła Ciebie:)

brak mi już sił.. Niech ktoś napisze czy to ma sens, czy jeśli urodziłam sie niedorajdą muszę taka umrzeć? Czy nie mam szans na normalne życie bez walki z koszmarkami charakteru? Ratunku..

Gość ozon
wrzuć na luz i będzie dobrze

Gość wozduch
musisz od razu być przebojowa, otwarta i pewna siebie? nie wymagasz za dużo od siebie? po prostu bądź sobą, polub siebie, przestań koncentrować się na tym co uważasz za swoje braki, myśl o swoich zaletach, pozwól sobie na błędy (przecież możesz być trochę mało przebojowa gdy tak ci wychodzi, trochę nieśmiała, a trochę bardzie odważna gdy masz chęć i ci się uda), odpuść sobie a wiele zacznie ci lepiej wychodzić