Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka1

jedna pierś mniejsza

Polecane posty

Gość malenka1

Wkurza mnie to szczególnie latem, gdy chodze w bikini, jedna pierś jest w miare :) układa się ładnie w stroju bikini a druga jest mniej zaokrąglona - nie wypełnia ładnie miseczki stroju. Co można zrobić?

a ile masz lat ?? bo jak jestes młodziutka to napewno Ci sie zrownają piersi :) a puki co to musisz sie uzbroic w cierpliwosc pozdrawiam

Gość zajefajnie
fajnie tylko ja mam 19 i kurde widać to strasznie :( i nic na to nie poradze mało tego jedna jest obwisła..

Gość zajefajnie
tam miało być 19 lat..

Gość a wiesz zlotko
ze nie ma na swiecie kobiety z dwiema idealnie rownymi piersiami? w ogole czlowiek nie jest do konca symetryczny ;) tylko u jednych bardziej u innych mnie. takze glowa do gory. ps. a moze kup sobie stanik z wkladkami i do tej mniejszej piersi dorzuc wkladke a druga zostaw bez. 👄

Gość nie przejmuj sie..
na pewno masz inne zalety i znajdziesz chlopaka ktory bedzie potrafil je docenic 👄

Gość malenka1
mam 24 lata i chłopaka też, nie przejmuje się tym jakoś strasznie i wiem że duzo kobiet tak ma ... :/ Ale czytałam gdzies że są sposoby które mogą troche pomóc, np pod prysznicem na zmiane polewac raz ciepłą raz zimną wodą...

Gość ja też tak mam
i mój mąż je uwielbia. Więc sie nie przejmuj. Zanemu z moich chłopaków ich asymetria nie przeszkadzała, widocznie panowie nie przywiązuja o tego aż takiej wagi. Ja mam 48 lat.

ja tez mam taki feler i wiem że z wiekiem ta asymetria sie nie zminiejsza (przynajmniej u mnie mam 25 lat) mi też to przeszkadza ale cóż zrobic chyba pozostaja tylko wkładki o stanikow:)

Gość też tak mam cóż
też mam asymetryczne piersi (28 lat) i obecnie jestem w 17 tygodniu ciąży - zauważyłam, że rośnie właśnie ta większa (jak na złość), a maiłam nadzieję, że przy ciąży jakoś ta różnica zmaleje :( W każdym bądź razie mojemu mężowi to nie przeszkadza, ale mnie owszem