Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melonlemon

ZINEDINE ZIDANE

Polecane posty

Gość melonlemon

Dlaczego??? Co sadzicie o jego wyczynie?! Jestem fanka Zidana, nie miesci mi sie w glowie .... Czy on jest szalencem, czy mozna go usprawiedliwic? Co powiedzial, co zrobil Wloch, ze ZZ tak sie zachowal???!!! Pograzaona w rozpaczy.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Biendny Zinadine:(😭 Ale mu ten jebany Materazzi musiał pojechać po rodzinie i po muzułmańskiej ciemnoscie:( Co za cham niemyty A miało być tak pięknie:( Włosi nie zasłużyli na tytuł. Zero polotu, bronili się jak cnotliwe dziewoje... Porażka:(

Gość dfgdfg
a ja nigdy nie byłam fanka ZZ,ale po tym jak go tak prostacko sprowokowali,to jest mi go autentycznie zal. wlosi zawsze grali brzydka piłke i dzis to potwierdzili. ZZ był dla nich za duzym balastem, wiec sie go pozbyli... wlosi sa zalosni. nie nalezy im sie. marzyłam,ze tak cieszyc sie dzis bedą : argentyna lub portugalia ...

nawet w tym jego niesportowym zachowaniu jest cos pociagajacego a jego zdjeie nastronie web mmmmmmmm

Gość jesli obraził
kogos z jego najblizszych, to mu sie nie dziwie. nawet największy finał nie jest wazniejszy od honoru najblizszych. innego wytłumaczenia nie ma.

Gość ftgjfgjfgj
i dlatego i tak dla mnie wygrali francuzi !

Gość WŁOSI GÓRĄ
a ja myślę, że to było ukartowane na przerwie, żeby mu z czymś dosrać bo widocznie znają jego słaby punkt i on dał się podpuścić jak głupi frajer buhahaha

Gość lempa
'materac' na pewno szepnal zizou jakas bardzo nieladna uwage. i nie sadze, zeby chodzilo o wlosy, czy ich brak, jak ktos sugerowal na innym topiku.. to musialo byc cos, co kompletnbie rozjuszylo Zizou.. moze Wloch obrazil Allaha?

Gość przestańcie wreszcie
spekulowac, nie byliscie tam i nie śłyszeliscie, jedno jest pewne spalił sie na całej linii wielki ZiZu

Gość ftgjfgjfgj
francuzi i tak dla mnie są mistrzami swiata ! nieważny wynik ! wazna sama gra !

Gość melonlemon
Na pewno oslabil swoj autorytet ... ale powtorze za inna wypowiedzia z tego topiku, nawet w jego nisportowym zachowaniu jest jakas klasa! Poswiecil swoja wlasna legende, ale zrobil to przez swoja dume, mistrz dal Francji wielka szanse i sam ja zabral ... To znaczy, sa rzeczy, ktore wazniejsze sa od sportu, musiala byc to powazna zniewaga. Widzieliscie jak ten "materac" go objal, jak jakis pedal, a powiedzial na pewno cos strasznego!!!

Gość WŁOCHY GÓRĄ
to mógł frajer zz odpowiedzieć mu, że dokończą po meczu i potem załatwić tą sprawę a on niestety - zero profesjonalizmu...

Gość melonlemon
oh...ja na jego miejscu nie znioslabym mysli, co bedzie jutro, co napisza gazety?! Czy on ma sie czuc jako bohater, czy wielki przegrany? Dal Francuzom ostatniego i jedynego gola w tym meczu ...

w ogole ci faceci na boisku b.czestosie dotykaja klepia caluja nie podejrzewam zadnych sklonnosci oni chyba juz tak maja taka meska więz swoja droga to excytujace mmm ;)

Gość bo wlosi to
to ciotunie. dzis pokazali jak wielkie.:)

Gość ale jakie sexy ciotunie

Przestance najezdac na Zizou. Skoro go tak to rosoeczylo tzn ze ten pusty makaroniarz cos mu niezle powiedzial i zachowal sie wten sposob nie po ludzku. Dla mnie i tak francuska pilka jest lepsza :)

wk**wił sie na makaroniarza:o ja się nie dziwię:o powtórki nie uwzględniłały, gdy \"makaron\" coś mu gadał, gdy biegli:o szkoda chłopa:(

Gość bo wlosi to
ale jakie sexy ciotunie-----> jak jestes ciepły,/ albo zakompleksiona lub pozbawiona gustu o sa dla ciebie sexy

Gość heniu
a w jakim oni sie jezyku porozumiewaja?

noooooo dzis pogladalam mecz napatrzylam sie na umiesnione uda nic dorego z tego nie wyniklo teraz nie usne a moj maz jest za granica:)

Gość oba języki romańskie
a pewne wypowiedzi są powszechnie zrozumiałe:)

Gość melonlemon
O cholerka, syberia, mam podobne mysli do ciebie, ale moj kochany lezy obok ... Tylko ja dzis go zapytalam jeszcze przed tym koszmarnym zadarzeniem, czy ... gdybym wygrala randke z Zizou (np. w konkursie dla fanow) to czy by sie zgodzil :-) a moj kochany powiedzial, ze tak, bo widzial jak ja tego ZZ podziwiam i jak sie nim zachwycam ... a potem taka klapa na calej linii! Nawt nie zobaczylam jego boskich oczu i ud w rzutach karnych ;-)

Gość afbsaijfsaf
w wiadomosciach uslyszałam,ze zidane nazwano 'islamskim terrorysta' :O