Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia 18

fryzurki intymne

Polecane posty

Gość martusia 18

dziewczyny chciałabym chłopakowi sprawic niespodzianke i sobie zrobic jakas fajna fryzurke:)) macie moze jakies fotki linki? ciekawe pomysły? ruszcie głową;))

a może niespodzianką będzie to jak twój facet wymyśli tobie fryzurkę ;) i ją wykona :)

Gość Rosasita
Kiedys wymysliłam cos takiego: bardzo cieniutki króciutki paseczek, nakleiłam na niego widoczne niebieskie serduszka, cyrkonie które mozna nakleić na skóre. Akurat cos takiego miałam ale mozna pokombinowac i zaskoczys swego Ktosia

Gość Altea
A jak sobie dajecie rade z wyskakującymi po takiej depilacji małymi czerwonymi krostkami przy mieszkach włosowych????

Gość Rosasita
Jeżeli uzywam żyletki to staram si e bardzo duzo uzywac pianki do golenia a po depilacji podpatrzyłam u facetów ( bo im cos podobnego robi sie na skórze twarzy) po prostu balsam po goleniu meski, sa na pewno takiego rodzaju kosmetyki dla kobiet ale taki balsam zawsze jest pod reką. Efekt, pojawiaja sie ale nieliczne, wazne tez aby golac sie robić to bez pospiechu, dokładnie i w miare dłuzsze woski.

Gość hhhhgfj
a macie jakies linki ? stronki z takimi fryzurkami?

Gość nie zboczeńcu
nie mamy 🖐️

Gość problem krost po goleniu
jest okropny :( Ktos ma jeszcze jakies propozycje, jak z tym walczyc?

Gość ładoga
obficie polewać spirytusem salicylowym lub wodą utlenioną. dermatolog przepisała mi kiedyś diferin - b. mocny środek antybakteryny na skórę, skutkował tak jak spirytus w większej ilości. a co do fryzurek - pamiętajcie o utleniaczach i kolorkach różowych, zielonych, niebieskich... :P