WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Pije trunek 8 procent tak. Należy się tak. A wy co biedaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 2 godziny temu a ja nie pije alkoholu, bo to grzech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Bóg mi wybaczy jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 2 godziny temu Do Afryki wyjeżdżam z koleżanką na misję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu a tam was mukabe porwa i zgwalca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 1 godzinę temu gdzie do Afryki? Ciekawe jak jest w Mjanma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Różnie może być ale się nie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 1 godzinę temu a w Europie jest Andorra i co tam jest w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Nie wiem jeszcze to odleglejsze plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu A ja wolalbym w gory na narty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Ja bym chciała se wejść na szczyt jakiś ale jestem kaleka i ledwo wchodzę do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 134 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja bym chciała se wejść na szczyt jakiś ale jestem kaleka i ledwo wchodzę do siebie mylisz sie z Chwilunia teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 1 godzinę temu wiudzialam jakis filmik z babka podrozojaca i mowila ze predzej bialasy sa chore umyslowo a murzyny sa wg niej w porzadku do gadki i ze jak gada z czarnuchem to wie ze predzej sie dogada niz z bialasem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 1 godzinę temu predzej bice i sryniki zgwauca na jakims zadupiu niz te ciapate murzyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: mylisz sie z Chwilunia teraz A w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 44 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: myjesz się z Chwilunią teraz? przyłapałaś nas !!! szybko - kasuj to zanim ktoś przeczyta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Ja nikomu jaj w misce myć nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Pochopnie to napisalam jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, WhySuchSzlora napisał: predzej bice i sryniki zgwauca na jakims zadupiu niz te ciapate murzyny czym niby zgwalca, skoro srynikowi nie staje i jest impotentem? wez wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ja bym chciała se wejść na szczyt jakiś ale jestem kaleka i ledwo wchodzę do siebie to trzeba bylo wiecej sie ruszac zamiast tylek wozic samochodem wszedzie albo gnic na kafe od lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1542 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: przyłapałaś nas !!! szybko - kasuj to zanim ktoś przeczyta Spokojnie powiecie że to dla oszczędności wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kochamelcie13 napisał: to trzeba bylo wiecej sie ruszac zamiast tylek wozic samochodem wszedzie albo gnic na kafe od lat Ssij 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJaja napisał: Ssij spadaj wieczorna, ty od tego jestes klekaj i ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spokojnie powiecie że to dla oszczędności wody. uff, wiedziałem, że mnie zrozumiesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJaja 69 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kochamelcie13 napisał: spadaj wieczorna, ty od tego jestes klekaj i ssij Sam se klekaj mnie krzyz boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 1 godzinę temu ciekawe co to jest urąg na szkle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WhySuchSzlora 44 Napisano 1 godzinę temu teksty Genevieve to arcydzieło literatury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WywaloneJaja napisał: Sam se klekaj mnie krzyz boli to na spacer albo poplywac to nie bedzie bolal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 478 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, kochamelcie13 napisał: spadaj wieczorna, ty od tego jestes klekaj i ssij No wiesz co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie13 13 Napisano 1 godzinę temu Mnie znowu doopa urosla masakra W Polsce jak bylem 2 lata temu toprzytylem na doopie od siedzenia przed kompem i nie moge tego zrucic. musialbym porzadny maraton przebiec zeby schudnac a nie bardzo sie chce po tym blocie biegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach