Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nefrytowy_Drab

Mam kompleksy - pomocy!

Polecane posty

Chodzi o to, dziewczyny, że moja klatka piersiowa jest niesymetryczna. Nie przeszkadza to nikomu z moich znajomych, ale ja wiem, że serce mam niesymetrycznie ułożone (po lewej stronie). To samo tyczy się się wątroby, trzustki, jelit i innych takich, ale to serce jest najgorsze. Wiem, że nie powinienem się wstydzić, bo wiele ludzi tak ma, ale jakoś nie mogę przestać. Co robić? POMOCY!

Gość zrob sobie
operacje plastyczną wnętrzności :D niech ci wszystko poprzestawiaja na symetrycznie :P

łoooooo matko :D a poza tym jestes cały idealny czy jeszcze cos cie trapi ???:D

Czytałam gdzies że są sposoby które mogą troche pomóc, np pod prysznicem na zmiane polewac raz ciepłą raz zimną wodą... :) Może nich Twój chłopak Cię masuje. Też powinno pomóc. 🌻

Gość Balbinaaa
wiesz co Drab, nie chce Cie martwic, ale niesymetryczna klatka to nie jedyny Twoj problem :)

Gość ajajajajjajaj
no ale teraz tolerancja jest w modzie:) to czemu nie miałbyś se chłopaka znaleść?? a facet swoimi dłońmi lepeiej cie wymasuje:)może wszystko wterdy się samo przemieści???

Gość ajajajajjajaj
no ale też pamiętaj!!! koniecznie idz do lekarza to może być jakiś nowotwór!!

Zadziwiająca jest Twoja pewnośc siebie, ze jesteś dowcipny, zabawny i oryginalny. Żeby nie psuć Ci poniedziałku potwierdzam - jesteś dowcipny, zabawny i oryginalny.

Zwalić to ja sobie mogę konia. Jak większość userów kafeterii mam problemy z psychiką, więc udaję kobitę... tymczasem pomiędzy nogami zwisa mi dydol. :-) Miłego dnia!

Gość ajajajajjajaj
a ja myślę że przejdzie jak twoj przyszły mężczyzna( pomijając,że sam nim jesteś)zasieje w tobie fasolkę. a jak bedziesz mial problemy z zajsciem w ciąże to zgłoś się na forum ciąża i macierzyństwo tam też cię przygarną i pomogą przebrnąć przez trudności zostania tatą.

Gość rumiany Boluś
ale cie drabie kobiety pojecahły :D

masz kompleks? najlepiej rzuć się z mostu albo pod pociąg i nie zaśmiecaj forum takimi durnymi topikami. sorry, ale ludzie mają większe problemy niż to, że mają odwrotnie ułorzone narządy.

Gość widac drabiasty
wkurza coraz wiecej osob:P

Gość hahahahhh
persymonia ty kontaktujesz dzis??? a moze masz serce po prawej i dla ciebie po lewej jest odwrotnie??? troche wyluzuj, nie mozna byc cały czas poważnym.

owszem, mam odbyt zamiast ust i cpikę w miejscu oczu. za pośladki robią mi cycki. zadowolony? a poza tym mam jeszze jeden mega kompleks. mam 182 cm i 3 mm wzrosu. to i milimetr za dużo ;( chyba pójdę się powiesić....

Gość do persymonia
lepiej sobie głowe utnij to pozbędziesz się nadwzrostu i będzie mniej dołujących smutasów na tym świecie

Persymonia - mój \"kompleks\" jest tak samo uzasadniony jak kompleksy panienek piszących \"mam cośtam, chłopakowi nie przeszkadza, ludziom nie przeszkadza, bardzo nie widać - ale ja wiem i się wstydzę\". Skoro one mogą, to czemu ja nie? Hę? Rumiany boluś: te kobiety pokazały przede wszystkim brak jakiejkolwiek refleksji nad tym co czytają. Zresztą, jak pisał Poeta: \"sam sobie daje świadectwo/ gdy kto wyśmiewa kalectwo\" :D

Gość smps
idz kmiotku i ucz sie pokory bo na kazdym kroku okazujesz zenujacy jej brak:O

Gość calkiem na powaznie
"te kobiety pokazały przede wszystkim brak jakiejkolwiek refleksji nad tym co czytają." Otoz drabie chodzi o to, ze kazdy z nas powinien podobac sie przede wszystkim sobie! Nie facetom i nie sasiadom- ale sobie! Jesli tak nie jest - to nawet najmniejszy mankament moze byc powodem sporych klopotow. To, ze dziewczyny o tym pisza jest dobre z kilku powodow; -wiedza, ze to jest problem - i staraja sie to zmienic- mowienie o klopocie czesto pomaga w zaakceptowaniu siebie, -swiadczy dobrze o nich to, ze nie chca byc piekne dla kogos :O

Gość jamajka5
przeciez nie widac tego co masz wewnatrz wiec co za roznica czy masz serce po prawej czy po lewej ciesz sie ze wogle masz

smps: pokornie prosze o lekcję; rozumiem, że pokorą jest wyzywanie innych od kmiotków? całkiem na poważnie: bez obrazy, ale to już chyba jest próżnośc - sytuacja, w której nikomu nie przeszkadza moja rzekoma \"wada\", nikt jej nie dostrzega, a jedyną osobą na niej skoncentrowaną jestem ja. Co więcej, jeśli \"wada\" jest naturalna (nie wiem... piegi, \"niewłaściwy\" /tj. inny niż u jakiejś komputerowo przerobionej aktoreczki/ kształt nosa) i nie ma szans jej zmienić - to problem jest w psychice. Tylko i wyłącznie. jamajka5: własciwie... ech, nieważne. Nie chce mi się pisać.