Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka-fe-te

motorola L6 pomocy

Polecane posty

moze ktos wie jak zgrac zdjecia z motoroli L6 do kompa? jakie jest potrzebna oprogramowanie? mam oprogramowanie do motoroli mobilephonetools ale nie ma chyba mozliwosci skopiowania zdjec:( pozmoze ktos????

ja mam uniwersalny bluetooth,inie mam zadnych problemow,po odpaleniu programu i polaczeniu telefonu z kompem,po prostu przezucam zdjecia,dzwieki,i filmy na kompa nie znam tego programu i nie wiem jak wyglada ale mialem juz kilka telefonow,siemens,nokia-motorola l6 jest moim pierwszym fonem tej marki i z zadnym nie mialem problem jezeli chodzi o wspolprace z kompem,zazwyczaj wszystkie programy sa bardzo proste w obsłudze

Gość tez mi pomoc
ja mam Mobile Phone Tools. i w Kreatorze musze wybrac telefon z listy.... ale nie ma tam Motoroli L6 - co zrobic???? nie mam kabla to komory a chcialabym sprobowac polaczyc sie bluetoothem pomoze ktos?

Gość helppppp
czy wszyscy na tym forum znaja sie jedynie na antykoncepcji i dietach??????

Gość no nie wytrzymam juz
bardzo prosze o pomoc :) mam zainstalowany program mobile phone tools. mam wlozonego bluetooth do komputera i mam wlaczony bluetooth w komorce - motorola l6 i co dalej? zadnym sposobem nie moge polaczyc komputera z telefonem. z listy gdzie wybiera sie telefony nie ma mojej motoroli. bardzo prosze pomozcie

Gość no nie wytrzymam juz
bardzo prosze o pomoc