Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sim

the sims 8in1

Polecane posty

Gość sim

Witam :) sciagnelam z emule Sims 8in1. I mam problem z instalacja. Na poczatku prosi o kod seryjny, ktorego nie mam. Zanim zdazylam pomyslec coz tym zrobic okienko z prosba zniknelo i teraz gra wyglada jakby sie instalowala ale nie widze postepu na pasku. Wiem, ze podobno instaluje sie ona dosc dlugo.....prosze o pomoc doswiadczone osoby, czy tak to powinno wygladac?

Gość you are stupid
zlodziej zlodziejowi nawet pomoc nie moze :D:D:D:D:D:D:

Gość sim
super, ocene mojej moralnosci mamy jak widac za soba to teraz ponawiam prosbe :D

Gość sim
upupupupup

ja instalowałam sciagniete z eMula the sims 2, tylko, ze to byl obraz plyty i potrzbne byly 2 programy do tego. a kod jest niezbedny wiec znajac zycie to to po prostu jest i nic sie nie instaluje.

Gość Powiedzcie mi
Jak to jest, chodzicie co tydzień do Kościoła, klepiecie "Ojcze nasz" i "Zdrowaś Maryo" a i tak nie stosujecie się do zasad, które rzekomo wyznajecie. "Nie kradnij!" - mówi wam to coś?????

Gość sim
ja akurat nie chodze do kosciola :) wiec nie oceniaj mnie :) :) tez mam takie wrazenie, ze to sie nie rusza :) bede musiala pogrzebac gdzies za kodem. Dziekuje :)

Gość sim
a do Powiedzcie mi: mam rozumiec, ze kazdy Twoj program na kompie jest legalny, na kazdy masz licencje, na windowsa oczywiscie tez i, ze nigdy nie ogladasz filmow (nawet pozyczanych od kogos) zgranych na normalna plytke jako rip? jesli tak to gratuluje :)

Gość Powiedzcie mi
Jezdem ateista :) :classic_cool: ale mimo to wiem, że takie postępowanie (kradzież oprogramowania itp.) jest złe. Jeżeli tylko mam taką możliwość, wybieram legalne oprogramowanie (tak w ogóle nie mam nawet własnego komputera :) ) Chcę tylko wiedzieć jak to jest mówić jedno, robić drugie ;) ??

do koscioła chodze raptem kilka razy w roku (swieta i msze zamawiane przez rodzine). sim ja nie wiem czy czasem kazda gra nie ma oddzielnego kodu. ale chyba nie

Gość sim
do Powiedzcie mi: ale skad Ty wiesz co ja robie?! wiec informuje cie uprzejmie, ze istnieja tez inne wyznania :) i wlasnie ateizm :) :) a co do Sms, nie wiem czy kazda gra ma osobny kod, najpierw sprobuje znalesc jakikolwiek i sprobowac zainstalowac mimo wszystko te kradziona gre :D

Gość Powiedzcie mi
Pokaż mi miejsce, w którym powiedziałem, że wiem co robisz...

Gość sim
Chcę tylko wiedzieć jak to jest mówić jedno, robić drugie ?? i kilka postow wyzej mowiac jak mozemy biegac do kosciola :)

Gość Powiedzcie mi
"jak mozemy biegac do kosciola" - to było skierowane TYLKO do osób, które 'biegają' do Kościoła, nie koniecznie do Ciebie ;) "mówić jedno, robić drugie" - druga część mojego pytania skierowanego do w/w osób. To tak samo jak bym się zapytał: "Ludzie!! Jak wy możecie myć zęby dwa radzy dziennie?" Sądzę, że nie odezwała by się tutaj żadna bezzębna osoba pisząc, że ona nie ma zębów i jej to nie dotyczy, i jakim prawem ja jej wmawiam że ona ma zęby, jak ona tych zębów przecież nie ma, i ona o tym dobrze wie, itd., etc. ;)

Gość Powiedzcie mi
A wracając do tematu, to moja droga ZŁODZIEJKO :p jeżeli twoje wątpliwe sumienie ;) na to pozwoli, to zaglądnij na tę stronę piractwa i rozpusty ----> www.serials.ws

Gość Powiedzcie mi
Tylko że znajduje się tam troszkę nieprzyzwoitych treści :classic_cool: