Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z turystami

Turyści won!

Polecane posty

Gość precz z turystami

Mieszkam w jednej z turystycznych miejscowości i mam już dość tych durnych turystów. Chodzą po mieście jak "święte krowy", ciągle tylko trzeba ich wymijać, wchodzą do jeziora, to jakby pierwszy raz w życiu jezioro widzieli na oczy: chlapią, skaczą z pomostu gdzie popadnie, nie zważając na innych. Poza tym często chodzą pijani, wydzierają się itp. :-O Mam już ich dosyć. Niech się wynoszą z mojego miasta! :-O

Gość łazienka jest zamknięta
a gdzie mieszkasz?

Gość precz z turystami
Na jednym z pojezierzy :-)

turysci sie wyniosa a 3/4 mieszkancow twojego miasta umrzze z glodu. pamietaj ze to turysci przynosza kase miastom....

Gość precz z turystami
Mam gdzieś kasę z turystów. I tak większość ludzi z mojego miasta wyjeżdża za granicę.

Gość Dżizas- mroki średniowiecza...
a z czego będą utrzymywać się ludzie przyjmujący letników? Ciesz się, że gospodarka Twojego regionu oddycha jeszcze przynajmniej dzięki turystyce...

Gość precz z turystami
Może w końcu znajdą jakąś normalną robotę, a nie będą tylko liczyli na turystów :-O

Gość dr. pressure
ciesz, sie ze My Turysci odwiedzamy Twoją miescine, bo pewnie Twoja rodzina badz znajomi, lub znajomi znajomych czerpia z nas grubą kase ! a jak Ci sie nie podoba to mozesz wyniesc sie w góry i sam "pozatruwac" zycie innym:P

Gość precz z turystami
Właśnie o to chodzi, że ja"nie zatruwam nikomu życia i nie życzę sobie, żeby mi je zatruwano!

Gość jamnik123
Popieram. A mnie jako turystce też przeszkadzaja tacy ludzie, dlatego unikam takich miejscowości żeby niewiem jakie były malownicze. Czamstwo i pijaństwo psuje mi cały wypoczynek

mam nadzieje ze jak kiedys gdzies pojedziesz to tez cie tak potraktuja....a moze cie poprostu nie stac zeby gdzies wyjechac?? i dlatego taki rozgoryczony? bo \"swiete krowy\" moga sobie pozwolic na wakacje...

Gość mikusia76
jasne turyści wyjadą a zdechniesz z głodu, tak trzmyać! Mieszkam w najwiekszym mieście Polski, każdy wolny weekend to dla mnie męka w mieście, zawsze wyjeżdzamy i zawsze gdzie się nie pojawiamy spotykamy się z miłą atmosferą miejscowych. Oni z nas żyją, my dzieki nim mamy gdzie odpoczywać, przysyłają nam kartki na święta i inne okazję tylko po to abyśmy nie zapomnieli do nich jeszcze przyjechać.. Więc mnie znikąd nie przegonisz.. :P nawet gdybyś chciał to marne szanse, bo w twojej wsi Cię zlinczują!

Gość precz z turystami
A po co mam gdzieś wyjeżdżać? Na 30-stopniowy upał to mi nic poza jeziorem niepotrzebne.

Gość dr. pressure
a po to sie wyjeżdża , żeby zobaczyc kawałek Polski, haha, ale pewnie tak jak ktos napisał, brak pieniążków :( :P dlatego ja jak pojade i bede sie wydzierac do bólu.:P i mam nadzieje, że usłyszsz hihihi

Gość precz z turystami
Pieniążki są, tylko wolę je przeznaczyć na inne cele, a nie np. chlanie piwa na yachcie :-O

Gość fryzz
ej ludzie, no przeciez sa kulturalni turysci tez! Ja bardzo czesto jestem turystka, i zawsze respektuje mieszkanoow, po prostu zachowuje sie jak u siebie w miescie ..

Jak ci się nie podoba, to się przeprowzdź na wieś, gdzie nie ma turystów. A z drugiej strony... Ty też czasem jesteś turystką, więc na Ciebie tez inni narzekają!!!!!!!

Gość precz z turystami
Nie zatkało :-) Byłem na innym topiku. Na wieś się nie przeprowadzę, bo nie będę z wieśniakami mieszkał :-O

Gość precz z turystami
A poza tym nie jestem turystą, bo jestem domatorem :-)

jak masz taki problem to po o sie bylo pcha cdo turystycznej miejscowosci? przeprowadz sie na jakies odludzie i tam beze ci dobrze. poza tym jak turysci wyjada to bedziecie zdychac z glodu na tcyh waszych pojezierzach

Gość ojejkubbbbbbbbbb
nie rozumiem ciebie jak mieszkasz nad jeziorem to masz z czego sie cieszyc jak ja np. caly czas jestem w miescie i tylko ciagle pracuje to wiadomo, ze chce mi sie wyjechac nad jezior, odpoczac czy cos?? dlaczego to ci sie nie podoba?? a sama nigdy nigdzie nie wyjezdzasz??

Gość precz z turystami
Wcale się nie pchałem. Urodziłem się tu i nie zamierzam się stąd wyprowadzać. Turyści niech się wyniosą! Mają całą Polskę, więc jak z jednego miasta się wyniosą, to nic się chyba nie stanie, nie? :-O

Gość gosciu PPPPP
wez poprostu wypierdalaj z tego miasta gdzie piepsz rosnie albo zalap sie do pudla tam ci bedzie lepiej a nie piepszysz farmazony !!!wywies transparent na domu i napisz TURYSCI WON!!!!!!!!!!zobaczysz czy zgadzaja sie z toba !!!!!!!!!

jak sie ni masz zamiaru wyproadzic to nie marudz. ty jstes jeden a ich s atysiace i z nich zyje twoj region. wiec idz spac, kup sobie opaske na oczy i zatyczki do uszu. bedzie ci wtedy dobrze. aha, i nie waz sie wyjezdzac nigdzie na wakacje bo wtedy te bedziesz pierdolonym turysta i bedziesz musiala z tego podou powiezie csobie, ze przegrales zycie

Gość precz z turystami
Nie zamierzam nigdzie wyjeżdżać! Mi jest dobrze tu gdzie jestem!

Gość ...piosenka...
no to po co marudzisz ułomie?

Gość precz z turystami
Jak to po co? Żeby się wynosili! :-O

Gość zyxt
Przestańcie pisać! Przecież to idiota i podpuszczacz. Sam z miotłą lata po podwórzu, żeby gość się do niego załapał, a głupoty pisze, bo mu "ambicja" szwankuje