Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila24

W NIEMCZECH DENTYSCI TEZ SA DO DUPY

Polecane posty

niby mieli byc lepsi niz w polsce a tu zong poszlam do dentysty blombowac zeba dala mi zastrzyk juz nie wspomne o tym ze o malo co sie przy tym nie zesralam taki bol ale co sie okazalo potem jezyk mi chyba przeborowala nie moglam przez pare dni jesc,pic ani mowic nie wspomne o ustach napuchnietych i skora z nich schodzila oo matko tak lecza w niemczech

Gość Polnisch
Moze dlatego ze jestes Polka?

Gość ojejkubbbbbbbbbb
nie wiem dlaczego narzekasz ja sama mieszkam od paru lat w Niemczech i jak do tej pory jestem zadowolona z lekarzy niemieckich niestety raz poszlam do dentystki polki to 3 tygodnie chodzilam opuchnieta, pozniej sie okazalo, ze nerwy mi naruszyla i mowie wam troche ponad rok musialam sie przez to wszystko leczyc..........nie mozna powiedziec, ze w polsce sa zli lekarze za granica dobrzy sa tacy i tacy. Wszedzie znajdziesz i dobrych lekarzy i zlych na to nie ma reguly niestety ;(

ojeeeeejuuuuuuuuuu no moze masz racje wszedzie sa rozni lekarze ale ta u ktorej bylam rzeczywiscie denna byla

Gość haha a
blomba...a co to takiego ? hahahaaaa

Gość Ja znam ekstra dentystkę
Tylko niestety niedługo jedzie do Anglii :-(

Gość haha a
nie ma czegoś takiego kochana. Są plomby. Ale od ciebie za wiele wymagać nie można :)