Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ania

włosy blond bez rozjaśniacza?

Polecane posty

Gość taka ania

Dziewczyny, bardzo proszę was o radę...chciałabym sobie zrobić włosy blond..Miałam robione kilka razy pasemka, efekt taki sobie , za to dwie rózne fryzjerki zniszczyły mi włoski.Naturalne mam ciemny blond, taki myszowato-okropny:( I chciałabym przefarbować całe włosy, koleżanka powiedziała mi że wystrczy tylko bardzo jaśniutka farba, bez ozjasniacza.Czy któraś robiła podobnie, czy włosy nie wychodzą rude i w takim razie jaką fabe jakiej firmy>Mysle o garnier 100% naturals...............bede bardzo wdzieczna za kazda rade

Farba blond bez rozjasniacza???Przeciez nie ma takiej.Chyba ze szampon koloryzujacy

Gość taka ania
ok, wiec się nie znam :(.Chodziło mi o to czy najpwierw koniecznie trzeba uzyć osobno rozjasniacza( np joannay) a potem dopiero kolor blond?

ale po co chcesz robic calosc?Nie lepiej pojsc do fryzjera i zrobic sobie tylko pasemka blond?Tak nie zniszczysz tak bardzo wloskow i fajnie to wyglada.ja wlasnie niedawno wrocilam od fryzjera z takimi wlosami

Na ciemny blond wystarczy całkowicie farba. Prawie każda, odradzałabym jednak odcienie złote, bo te mogą się okazac jajecznicą. Najlepsze są te \"naturalne\". No i nie \"bardzo bradzo jasny rozjaśniający blond\" (będą bardzo jasne), tylko góra na początek jasny blond, zmiana będzie łagodniejsza.

Gość taka ania
agula Własnie niedawno byłam , zmianiłąm fryzjerkę na jeszcze gorszą..pasemka miały wyjść jaśniutkie , bo mam dosyć jasne naturalne włoski a wyszły nijakie, do tego po 3 mysiach zlały się z moimi włosami???/tego w ogole nie rozumiem , a na dokładke zrobiły się sianowate szczególnie na konćówkach:9>po prostu załamka , dlatego chciałabym zmienic kolor, ładnie mi w jasnym blondzie .Nie ufam frzyjerom a teraz beda jaja jak sobie jeszcze gorzej zrobie? Albi dziekuje za odp.