Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Mnie sie raczej nie zdazaja wpadki .Jakos uważnie wysłam :P Ale mam kolezanke ktora robi to notorycznie. Czeto dostaje od niej jakiejs dziwnej trescie smsy :D

Vesnna powiedziałam mu również, że ma kolejny dowód na to, że traktuję ludzi poważnie :). Ale i tak jakoś mi łyso, bo wie, że o Nim myślę i gadam z dziewczynami :O Porażka :) łe rety mi często zdażało się właśnie wysłać sms-a przeznaczonego byłemu do Kogoś innego. A treści bywały różne :D:D:D jak widomo...

U mnie też się wszyscy przyzwyczaili i jak to nie do nich to nie reagują :D Vesnna a propos nie odebrania, to pogratulować trzeba, oby tak dalej :)

Ok. Ja uciekam oglądać film :D Miłych snów Kobiety drogie 🌻 Tak sobie myśle czyżby Szelka opuściła nas na dobre? :(

Vesnna o sam fakt tego, że o Nim rozmawiam i dlaczego, nawet nie zapytał? Gdybym ja się o czymś takim dowiedziała to miałabym niezły ubaw :D ale On, trudno mi powiedzieć.

Ja raczej tez bym to wzieła z humorem. A poza tym troche by mnie to podniosło na duchu hihih wow ktos o mnie rozmiwa na forum :D Ale jak faceci na takiego rzeczy reagują to juz niewidaomo :D

Mnie sie wyadje dziewczyny ze szelka poprostu odeszła. Nie to ze nas nie lubi :) ale jednak przedział wiekowy był...moze zle sie czuła. Na pewno mamy inne spojrzenie na pewne sparwy. To co dla nas wydaje sie powazne dla szelki juz nie jest.... Ale pozdrawiamy ją serdecznie :)

Zawsze sie spotykalismy gdy był w Polsce. Czasem gdzies wyjezdzalismy.I zawsze czułam sie potem taka rozbita....... tak wiec wolabym sie z nim teraz nie spotkac. Troche poukładalam sobie w głowie to i owo. Jest mi dobrze tak jak jest....Mam ndzieje ze juz nie zadzowni....

i nie masz siły, żeby mu odmówić?? Byłam kiedyś uwikana przez rok w taką sytuację, tyle, że myśmy widywali się codziennie...I zawsze na wyjazdach, imprezach do siebei lgneliśmy. Chory układ, skończył się w momencie zdania matury. A ja do tej pory nie mogę zrozumieć, jak mogłam pozawalać sobie na coś takiego??

agucha --> siły mam coraz wiecej....pare miescy temu telefon oddebrałabym z bijącym sercem ...dzis wywołal on we mnie niechęć...kazdy ma w sobie jakas granice...Niestety trzeba jej dotknąć aby pewne sparwy zrozumiec. Załuje ze czasem to tak długo trwa.... Od dzis bede twarda a nie miętka :P Uciekam do wyrka :) Do jutra dziwczynki

Zadzwonil znow........skopcie mi dupe....bedzie u mnie za 2 godziny...

Vesnna, kopniak leci ;) Trzymam kciuki za to, żebyś miała siły powiedzieć \"Nie\". A może drzwi mu nie otwieraj? :o

Ja dokończyłam właśnie oglądać Egzorcystę - początek, bo w nocy się wystrachałam :o i wyłączyłam. U mnie ciągle pada więc posiedzę w domku, rozmowę mam przełożoną na jutro więc będą dwie w jednym dniu, a dzisiaj, może jeszcze jakiś film obejrze, nadrobię zaległości ze spankiem, zobaczymy.

Małe pytanko, pisałaś, że oglądałaś \"13 wojownika\" fajny? O czym to jest w ogóle? Bo mam film ale jakoś nie mogę się zebrać na oglądanie :o Więc może dzisiaj. ;)

13 wojownik rewelacyjny, ale trochę drastyczny jak dla mnie. Warto, warto.W głównej roli występuje Antonio Banderas jako arabski poeta, zainteresował się niewłaściwą kobietą, za karę został wysłany do Europy. W czasie podróży spotyka dwunastu Wikingów, przyłącza się do nich i wraz z nimi wędruje do ich królestwa.Przywódca Wikingów opowiada Ahmedowi o Kanibalach, którzy zaatakowali ich królestwo. Stara przypowieść głosi, że Kanibale zostaną pokonani przez dwunastu najlepszych Wikingów, ale tylko wtedy gdy przyłączy do nich trzynasty, który Wikingiem nie jest.

aaaa, coś kojarze ;) Ale na dzisiaj dosyć hardcorowych filmów, a skoro jest drastyczny to Egzorcysta mi wystarczy :o Chyba jakąś bajkę obejrze :D Hmm... Rybki z ferajny, Madagaskar, ooo Kurczaka Małego sobie obejrze! Tak, to jest to :D

ja zmykam na razie, zabieram się za sprzątanie. Miłego oglądania, Kuraczk mi się bardzo nie podobał. Do napisania później ;)

Ja Kurczaka jeszcze nie oglądałam ale fajną ma okładkę :D Zobaczymy, jak mi się nie spodoba to obejrze po raz kolejny Shreka ;) Vesnna, trzymaj się twardo!!!!

Gość **********************
Ale beznadziejny nick le rety...Agucha-ropucha bez komentarza... Za to Vesnna bardzo wpada w ucho i oko!

Napisze wam e maila. Jak dam rade to dzis... Nie chcialabym poruszac tego na forum....dla mnie to zbyt osobiste....