Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Ciesz się, że w ogóle pasta Ci wyszła, bo mi to za cholerkę nie chciało wyjść :o A jak zareagowała Rodzina, bardzo pozytywnie tylko, że Oni nie wiedzieli, że P. jest po rozwodzie, o dziecku wiedzieli i na początku była afera, że nie wiem w co się pakuje ale kiedy się przekonali, że P. jest ok. i, że nam jest dobrze razem to bardzo Go polubili.

a ja nie wiem czy taka jak powinna być, bo ciężko mi idzie jej rozsmarowywanie :O chyba jest za gęsta :O dostałam niedawno sms-a od M. że sporo dzisiaj o mnie myśli... I tak właśnie zaczęłam się zastanawiać jaka afera u mnie może być :O, co prawda ja jestem uparta i jak chcę to potrafię postawić na swoim. Ale ciągłe słuchanie i od wszystkich, że tego kwiatu pól światu nie jest miłe.Wrrr :O

Też sobie to tak tłumaczyłam, że może nie słyszy czy może zostawił telefon ale kurczę już sama nie wiem :o Minęły ponad trzy godziny i cisza :o

Zobaczysz jak Go poznają to im przejdzie, w końcu Rodzinka chcę dla nas jak najlepiej, a wiadomo Facet z zobowiązaniami to niekoniecznie bajka. Co prawda na początku pewnie będzie mała afera i niejedno \"kazanie\" :o

Kurcze nie wiem. Ja już mam takie myśli, że może ma kogoś wiec nie odpisuje, bo ta osóbka jest z Nim, a dzwoni do mnie jak jest sam :o Ło matko, chyba naprawdę jestem o Niego zazdrosna :o A może ja nadaje temu za szybkie tempo, może On nie chcę się spieszyć, nie wiem :o

czyli zaczęło Ci zależeć:) jak nic :) a czy Kogoś ma? Nie sądzę, ale też bym miała takie myśli... niestety... Nie sądzę, żeby mu się chciało, tak na dwa frony, eee nieee...

Mam nadzieję, że nie, bo stracę wiarę w wierność facetów :o Co prawda dziwi mnie to, że On jest sam, inteligentny, bardzo miły, wykształcony, do tego przystojny i samodzielny, więc teoretycznie marzenie każdej kobiety, a tu jednak jest sam, chyba sam :o

Haha, to tak samo jak ja, kocham Rodzinę i cenię sobie ich zdanie ale nienawidzę tekstów w typie: \"Jestem starsza wiem lepiej\" albo \"Jeszcze zobaczysz, że mam racje\" i moje ulubione \"Nie musisz uczyć się na swoich błędach\". Kurczę, a może ja mam ochotę uczyć się na błędach i czasami dostać trochę po tyłku?! A nie znać prawdziwe życie tylko z opowiadań :o

więc przestań się dziwić, bo to jak najbardziej możliwe :) I powiem nieskromnie o mnie też tak mówią, ale jak widzisz nadal jestem sama. A kolejek za drzwiami też jakoś nie widać.

No zobaczymy, okaże się co jest grane. Mam nadzieję, że jakoś się z tego wytłumaczy. Aguś, a Ty długo sama już nie będziesz ;) Właściwie to już nie jesteś :D

Pewnie, że może być różnie, możecie się nie móc dogadać, mieć ochotę wyjść albo mocno przytulić, hihi stawiam na to trzecie :D Uciekam do wanny, wpadnę jeszcze pózniej :)

Wszystkie trzy rozwiązania są proste. Myślisz, że to tak łatwo pójdzie?? Ja obstawiam 2w1 z Twoich, albo to ostatnie. Pożyjemy zobaczymy :) Ciekawe jak długo jeszcze??

Jestem Wlasnie wrocilam z babskiego spotkanie u jednej z koleżanek...spałaszowalysmy pizze i gingerka :) Zadzwonil dzis...numer wyswitalal sie nieznany wiec odebralam. Rozmowa na luzie, kolezenska. Raczej nie wywoała we mnie emocji....hmm łee rety--> ehh tez nie lubie takiej niepewnosci gdy czekam az ktos łasakawie sie odezwie :P Jesli jest to pare godzin to muisz jakos dac rade. Powodow moze byc wiele...a tych błahych jeszcze wiecej. Jest to pierwszy dzien jego wyjazd wiec moze jakies przeboje maja zwiazne z zaklimtyzowaniem :P Ehh kto by to wiedzial....ale mysle ze dzis nie arwto sie tym przejmowac. Wiem ze my juz sobie w głowce czarne sceniariusze piszemy ale pozniej najszczesciej jest to zupelnie na odwrot. Jestem pewna ze jutro na pewno usłyszysz jego głosik :) Ale nie zaszkodzi sie zapytac czemu tak długo z tym zwlekał ... P Agucha--> pomalu owijasz pana wokoł paluszka :P no ładnie... :D Dostalm od kolezanki film .Mam go obejrzec i powiedziec o czym był :D bo podobno mocno zakrecony ....

Vesnna 🌼 a jaki film?? rozmowa z Nim bez emocji, to dobrze, czyżby już Ci się nie odbijało?? Wiesz oby tylko M. mnie sobie nie owinął, bo miękne po tych bajkach zazwyczaj :D

Agucha--> dzis odbija mi sie jedynie po pizzy :D Jednak rozłąka robi swoje. Nie ma tego konatktu w cztery oczy, nie ma codziennosci razem z nim...wiec z dnia na dzien jest mi coraz ławiej....mam nadzieje ze nic tego nie zburzy... Film nosi tytuł \"Next door\". To dobrze ze chociaz przy bajeczkach miekkniesz :) Co to za kobieta ktora wiecznie twarda by była.Czasem trzeba byc potulnym jak baranek. Moze wtedy w mezczynie jakiej pokłady troski, zaintersowania sie wzbudzą :D Z tym \"bagazem\" M to rzeczywiscie rodzinka zadowolonej minki nie bedzie miała. Mylse ze najlepszym sposbem byloby tu abyscie najpierw sie poznali wy...pozniej moze jakas przypadkowa kolacyjka z rodzinka ...a gdy juz go poznaja to zdradzisz \"mały\" sekrecik.Mozliwe ze ich tak oczaruje ze szok bedzie troche mniejszy :) Ehh wiem ze to ciezkie dla twojej mamy bedzie...nie da sie ukryc.

Jestem :D Vesnna - no właśnie te czarne scenariusze :o Haha nazwijmy to zaklimatyzowaniem :P Tylko niech mi się tam za bardzo nie klimatyzuje :D :D :D :D :D :D Dobrze, że Cię ten telefon nie wytrącił z równowagi. :) Agucha- mam nadzieję, że niedługo się spotkacie. I ja obstawiam tylko ostatnią wersje z przytulaniem i jakiś romantyczny spacerek do tego bym jeszcze dodała :D

Vesnna to dobrze i tylko nie dopuść do kolejnego spotkania. Zanim Oni dowiedzą się o M. minie sporo czasu, a nim go poznją jeszcze więcej czasu i na dzień dobry nie zamierzam mówić co i jak. łe rety to na 100% będzie zaklimatyzowanie się, może %, hihi :) Bądźmy dobrej myśli :)

Jasna franca ze tak powiem :D Co za film. Ze zrozumieniem problemu za bardzo nie było ale scenariusz masakra! Film schizolski jakich mało. Jak macie okazje to pozyczcie od kogos.

małe streszczenie ;) \"Kiedy główny bohater zostaje porzucony przez dziewczynę, do sąsiedniego mieszkania wprowadzają się dwie piękne kobiety. Całą trójkę połączy wkrótce erotyczna fascynacja; John balansując na granicy jawy i snu zaczyna spełniać swoje głęboko skrywane fantazje. W dalszym ciągu myśli jednak o swojej dziewczynie; kiedy tęsknota staje się nie do wytrzymania, chłopak odkrywa swoich sąsiadek. Film zawiera śmiałe sceny erotyczne, drastystyczne, brutalne.\"

Własnie włączylam tv ...trafilam na polsat...a tam program \" dziewczyny w bikini\" młoda dziewczyna w gaciach i staniku zacheca do brania udzialu w grze. Wygina sie, wypręża, zalotnie spogląda. Ja nie jestem pruderyjna ale to jest żałosne :P Nie wiem co musialoby sie stac abym musiala pracowac w taki sposb.