Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

No na pewno się zdziwił, że rozmawiasz ale przepraszam, to jak będziesz chciała porozmawiać z koleżanką o Nim to też masz pytać? W końcu my tu nie wiemy tak naprawdę kim On jest, jest zupełnie anonimowy, niech się nie stresuje, nikogo nie bijemy ;)

Obawiam się, że On teraz zacznie szukać :o Wiesz co tak myśle i kurczę jak On trochę pokombinuje to trafi tutaj po tym poście który niechcący skopiowałaś :o

łee rety --> nie strasz Aguchy :D hih Moze nie bedzie tak zle i nie zacznie sie bawic w szpiega. Chcoiaz ten starszy rocznik tak ma. Rzezcywiscie meczyni w pewnym wieku i z bagazem nie lubia za bardzo gdy porusza sie ich tematy w wiekszym gronie... Kurde ale nawet jak tu zajrzy to nie przeczyta tu nic o co moglby miec pretesje. To są tylko i wyłącznie Aguchy przemyslenia, obawy. Mam nadzieje ze nie bedzie z tego wielkeij afery :)

Straszyć nie będziemy :) Przemyślenia, przemyśleniami ale Facet wiedzieć wszystkiego nie może. ;) Obrazić się o nic nie powinien ale... No właśnie zawsze jest jakieś ale :o Zawsze można wykasować ten post, no ale to już decyzja Agi

łe rety myślisz? A to możliwe?? A jak zacznie szukać i znajdzie, to to szybko wyjdzie :O. Zobaczymy :O Nie no słuchajcie, za dużo tu naszego życia, żeby kasować post czy topik. Nie ma mowy!!! Ja nzajdzie, to cóż, trudno...

heh fajnie fajnie...piszcie dalej - lepszej instrukcji \"postępowania z kobietą\" nie stworzono a tu proszę - dokładny rys psychologiczny z przykładowymi ćwiczeniami i rozwiazaniami ha ha

Też mu powiedziałam, że to są moje przemyślenia, obawy, odczucia, ale uciął dyskusję tym, że nie ważne i nie chce sie kłocić :O. Jak będzie afera, to będzie, trudno. Ten topik jest też częścią mnie, że tak powiem i już. Wypierać się nie zamierzam, a o kasowaniu nie ma mowy!!

No wiesz jak Go ciekawośc weżmie to zacznie szukać, pytanie tylko czy wpadnie na szukanie po tym wklejonym tekście. Ale On przecież nie ma się o co złościć, jest zupełnie anonimowy, a Ty przecież możesz dzielić się wątpliwościami. I niech się czasami nie obraża, bo to nie powód ku temu.

Fatal error--> tylko nie chwal sie kolegom o zdobytej wiedzy :P A po co maja wszyscy wiedziec..

Ale nie masz ku temu powodu, gdybyś pisała z imienia i nazwiska albo perfidnie go obgadywała to rozumiem, a Ty po prostu piszesz o tym co Cie martwi, cieszy, budzi wątpliwości, my babki mamy większą potrzebę wygadania się i takie forum jest do tego bardzo dobre. Wiem, że jakiś tam niesmak jest ale naprawdę nie masz się czym przejmować.

obiecuję zdobytej wiedzy nie używać w niecnych celach ha ha wiesz, ło rety, faceci nigdy nie korzystają z żadnych instrukcji obsługi ;) ;) ;) dzięki czemu branża naprawczo-majsterkowa świetnie się rozwija... ps. zanim sobie jedna z Was zacznie wkręcać jakieś chore jazdy to od razu mówię że nie jestem tym kolesiem co to niby Was tropi po internecie :)

łe rety a w nosie to mam. Może mu się nie podobać i już :P. fatal luz, nie zacznie ;) i nkt nas nie tropi, a przynajmniej nic o tym nie wiemy. To było założenie teoretyczne.

No własnie, a mogłoby być tak pięknie :D Masz kogos na kim możesz wykorzystywać zdobytą wiedzę, czy jesteś na etapie poszukiwań?

Haha, dzisiaj mamy jakiś bojowy nastrój :D Kurczę, wiecie co Wam powiem, jakoś przykro mi, że T. milczy :( Hmm... Tak sobie myśle, że może to jakiś element jego gry, coś w typie, a niech zatęskni, bo kurde nie rozumiem. Niby nie czekam, a jednak chyba trochę czekam :o

Wlasnie mi sie przypomniala ksiazka ktora jakis czas temu widzilam w empiku. \"Co mezczyni wiedza o kobietach \" . A w srodku ...okolo sto bialych, czysciutkich kartek :D Tak wiec error ty sie nie smiej tu bo masz niepowtarzalna okazje napisac drugą czesc ..tym razem z zapelnionymi ...trzema :P stronami .

łee rety--> ehh tak czesto wlasnie jest gdy facet wyjedzie na \" wakacje \" ..Wiesz co jest najlepsze ...ze on prawdopodbnie odezwie sie za pare dni jak gdyby nigdy nic :) Ten typ niestety czasem tak ma.

Jak ostatnio rozmawialiśmy to obiecał niby zadzwonić jeszcze znad morza, chyba chodziło mu o telefon w ostatni dzień, pięć minut przed odjazdem :o Kurczę, nie podoba mi się to!