Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Trochę wprowadzili ale to dużo większa firma więc na razie jestem rozeznana po moim pokoju, jakieś kilkanaście innych z kilkoma ludzikami na pokładzie jeszcze do poznania, długa droga ;) A literek chyba rzeczywiście nie widział :o Buuu, nie wiem co o tym myśleć :o Miłego wieczoru :)

Ja dzis mialm miły dzionek :D Z samego rana wyciągnłęam koleznke na spacer do parku. Smiałysmy sie ze nigdy tak wczesnie tam nie byłysmy hih. Troche sie z rana dotleniłysmy a co ! :D Popołudniu pojechałm odwiedziec kolezanke z mojej byłej pracy. Była dwa tygodnie na urlopie wiec trzeba bylo troche nadrobić. Powymieniałysmy sie wrazeniami z mininych tygodni. Oczywiscie jej monolog był bardziej ciekawy i dłuzszy :O. Łe rety--> Po sposobie pisania ten T. nawet miły sie wydaje :D Jak fajniutko ci streszcał plan swojego pobytu hih. Słodkie to było :D Czasem chłopy potrafią być fajne nie ma co :P Wiesz..tak mnie teraz naszlo..łee rety co ty zrobisz gdy wasza znajomosc bedzie szla w coraz to dalszym i przyjemnijszym kierunku...a wtedy wroci P. ? Nie da sie ukryc ze bedziesz musila wybrac miedzy jedną a drugą znajomoscią. Nie byloby kłopotu gdyby poprostu jeden z nich sam tak od siebie odpuscił.Ale co bedzie gdy oboje bedą zabiegać? Mam nadzieje ze nie staniesz przed takim dylematem :O Agucha--> nie szalej za mocno :P

Vesnna też o tym myślałam i nie mam pojęcia :o Oby takiej opcji nie było, bo będzie wielki problem. Ale jestem brzydka więc jak T. mnie zobaczy to pewnie odpuści i po problemie :o ;) A słodki, miły i w ogóle owszem potrafi być, niestety dzisiaj nie zadzwonił więc poziom słodyczy mu opadł :P

Łee rety--> niu niu tak o sobie pisać :) Jakos nie uciekł gdy wyslalas zdjecie wiec watpie aby to zrobił gdy sie zoabczycie w realu. Nie mowie tego bo tak wypada. Poprostu czuje ze jestes atrakycjna zarowno pod wzgeldem fizczynym jak i psychicznym :) No fakt nie kazdemu musimy sie podbac. Rzecz gustu. Dawno mu wyslas smska ? Moze długo idzie :P albo znow problemy z telefonem :D Czemu nie moze byc tak ze wszytko idzie gładko. Zawsze musi byc cos nie tak.Ehh

Haha, wiem, że nie uciekł. Nie, tak serio to za piękność się nie uważam ale mam wszystko na swoim miejscu :) No może mój nos mi się nie podoba ale co tam nos ;) Sa poważniejsze psrawy na tym świecie :D A sms poszedł już daaaaaawno :o Hmm... Wiecie co mam czasami dziwne wrażenie, że On czyta to forum i wie, że ja to ja :o Bo kiedy robi się gorąco i się wkurzam to mnie głaszcze, a kiedy jest ok. to zachowuje się inaczej, podejrzane ;) W sumie pracuje w urzędzie, tam jest dużo Kobiet, więc siedzą w necie, hmm... mógł tu dojść, a gdyby to przeczytał no to domyślić się na pewno by mógł, że o Nim mowa. O matko, jakieś urojenia już mam :o

łe rety zdecydowanie urojenia, hihi. Chociaż czasami sama mam takie wrażenie. Vesnna masz rację, jakby miał zwiać to już by zapewne się stało. Wróciłam, w ogóle wylądowałam zupełnie przypadkiem na parkiecie, hihi :) i gdyby nie fumfela, która się kiepsko czuła to pewnie dalej bym szalała :D Wolność... cudna sprawa, hihi :D Pan M. pisał, ale nie omieszkałam mu powiedzieć, że wychodzę :) Jej, jaka złośliwość ze mnie wypływa, normalnie Paskud :P. A w nosie to mam :P super się bawiliśmy :). Pobrykaliśmy na parkiecie, ho ho ;) . A jutro rano joga... ciekawe czy wstanę?? Dobranoc Paniom :D

Dzien dobry :) Agus--> jak tam joga po szaleńczej nocy :D A co do twojej złośliwosci to wcale sie nie dziwie ze masz w sobie taką ceche :P. Mam koleżanke Age i jest identyczna. Zadziorna i zawsze postwi na swoim :P Nie lubi gdy cos nie idzie po jej myśli. Jak czytam Twoje wypowiedzi to jakbym rozmiwała z nią :D Ale Agus taka postawa sie chwali. Ona przynajmniej wie czego chce od siebie od mężczyn i nigdy nie ulega ( no chyba ze rzeczywiscie ona nabroi wtedy jej skłonna przeprosic nawet :D ) Za rok bierze slub. Z facetem jej zycia ktory zniósł to jej diabelskie usposobienie :D Ale łatwo nie było...faceci jej sie bali...nie wytrzymywali... Az znalazł sie taki co swiata poza nia nie widzi od 4 lat.

ale spędzilam dzisiaj superrrrrr dzień :D:D:D Co prawda wstałam z lekkim kacykiem i rano (tj. o 11 :P) joga :). Tak się wręciliśmy, że skończyliśmy o 14 :) Świetna sprawa i teraz w miarę możliwości, ternuję codziennie. I całą resztę dnia spędziłam z fumfelą. Pofarbowalam jej włosy, ugotowałyśmy sobie obiad :) Spageti z sosem szpinakowym, mniami :D. Gadałyśmy, śmiałyśmy się, piłyśmy kawę, jadłyśmy lody. I przed chwilą wróciłam :D I aż się uśmiecham całą sobą :D vesnna 🌼 to myślisz, że ja też znajdę?? Super by było :D łe rety 🌼 pomarańcza 🌼 a co u Was Kobiety? :D

Witam Was Dziewczyny, dzisiaj rano miałam takie tempo, że ledwo zdążyłam, dlatego nie zajrzałam. Aga to impreza musiała być bardzo fajna ;) Jak tam M.? Vesnna jak minął dzień? A ja dzisiaj zostałam zadziwiona, że ho! :D Napisałam do T. rano smsa i ło matko ODPISAŁ! :D :D :D Hahaha, nie wiecie jakie było moje zdziwienie ;) Napisał, że zaczyna mu brakować tych naszych rozmów, no i że będzie trzeba coś z tym zrobić, hmm... Ciekawe co ;)

łe rety 🌼gadaliśmy chwilkę rano, w sumie jest normalnie :). A impreza była super, wygłupiałam się na parkiecie z byłym Panem mojej fumfeli :D. Jak nigdy, hihi :D. To jest jedyna para, która po rozstaniu przyjaźni się ze sobą. a może T. chce się spotkać??

Czyli po burzy spokój :) Hmm... Nie wiem, może teraz to ja mam się domyślać, że chodziło mu o spotkanie :o

a ja wiem czy spokój, dzisiejszy dzień tak na mnie wpłynął :D że jestem spokojna :D. Ja nie wiem o co im chodzi, ale może... :O

Dziewczyny ja tym razem z pytankiem, macie może mp3 Wielka Miłość- Krajewskiego? Bo szukam i znaleźć Cię mogę :o

Mam, na forum o2 znalazł się posiadacz :D A gdzie się podziewa Pomarańcza i Vesnna? Dziewczyny haaaloooo, gdzie jesteście? Aga, jak tam rozmowa z M? Umówiliście się?

U M. syn, więc go pogtoniłam z gg wieczorem. A umówiliśmy się po niedzieli. Kurcze zaczynam odczuwać dzisiejszą jogę, hę... Pobolewa mnie co nie co :D ale i tak superrrrrrrr :D

Cześc Dziewczyny :) Aga i jak fryzura? :D Ja dzisiaj jestem zmęczona na maksa, nie czuję nóg, bo biegałam po Poznaniu za fajnymi słuchawkami do kompa, na szczęscie nie wróciłam z pustymi rękami :) Wiecie co wkurzyłam się, że T. nie dzwoni wiec sobie mówię w końcu jest równouprawnienie i kiedy kończyłam już pracę zadzwoniłam do Niego, hihi był zdziwony ale pozytywnie. Pogadaliśmy trochę, pośmialiśmy się. Na dodatek w ciągu dnia słał smski, hmm... aż byłam zdziwiona :D Idę coś zjeść ;)

U mnie burza, więc chyba za chwilę zniknę. Kurcze a już myślałam,że przesło :O Fryzura super :D, jak zawsze. Znowu nowe cięcie :D:D:D Hmmm... coś więcej zaczyna się dziać z T.?? miałam dzisiaj fajny dzień :D Nowe włosy, nowy zapach, ploty z fumfelą :D A poza tym myślałam, że padnę, jak coś dzisiaj usłuszałam. Widziałam się ze znajomym, kiedyś był bardzo dobrym przyjacielem mojego ex. Ale tak się stało, że się polubiliśmy i mamy ze sobą kontakt :). Zeszło na temat mojego ex, że mu się poprzewracało w głowie. A jak jeszcze znajomy mi powiedział, jak On (ex) \"szanuje\" młodszy model, to trochę mi szczęka opadła. Co za dupek, ech... Tak to jest... Pozostawiłam to bez komentarza.

Cześć 🖐️ Wczoraj padłam do łóżka i już nie wstałam ;) Czy z T. zaczyna się cos dziać, nie wiem ale jest bardzo miło :) Ok. Idę trochę posprzątać.

Ale tu dzisiaj cisza. Ja posprzątałam w domku na błysk, zrobiłam pranko i obiadek. T. Dzisiaj wyjątkowo w pracy i uwaga, uwaga :D Umówiliśmy się na spotkanie ;) Wstępnie jakoś w weekend.

łe rety ten weekend?? Miodzio :D:D:D A ja mam kolejny zakręcony dzień, biegam, a to joga, a to znajomy, a to fumfela :D:D:D Dopiero wróciłam i jestem pioruńsko głodna :)

Nie, nie ten, następny :) On dzisiaj jedzie do znajomych, ja też jestem zajęta. Moglibyśmy jakoś w tygodniu ale nie wiem o której będę kończyć pracę i nie chciałabym przekładać więc padło na weekend. Ja też chciałam ćwiczyć jogę ale jakoś mi nie wychodzi, nie mogę się odprężyć, wolę coś bardziej dynamicznego, żeby się wyładować :D Kurczę gdzie się podziała Vesnna i Pomarańczka, chyba o nas zapomniały :P