Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

No właśnie nie wiem gdzie te dziewuchy?? :O Oj, jakbyś mnie zobaczyła, 5 minut nie potrafię spokojnie wysiedzieć:P, a tu joga:D Znajomi też w szoku, ale tak na prawdę to większość ma mylne pojęcie. Opanowanie oddechu, rozluźnienia i wyciszenia jest niemożliwe z książki, później już owszem można samemu ćwiczyć. Ale na start potrzebny jest przewodnik :). a jakie odczucia co do spotkania, pozytywnie nastawiona jesteś? ;)

Mam stracha jak diaski :D Bo chyba oboje po tym spotkaniu oczekujemy czegoś i boimy się, że to spalimy. Kurczę nie wiem jak się zachowam jak będą chwile ciszy, rany, dzisiaj mam stresa to co będzie zupełnie przed weekendem :o

No własnie :D To jest tak, że niby mi nie zależy bo człowieka nie znam, a jednak znam i wiem wiele o nim i gdzieś tam chciałabym żeby było fajnie. Zobaczymy, wszystko się wkrótce wyjaśni ;) Jakie plany masz na wieczór?

a nie mam planów, wróciłam przed 17 :) i starczy mi wrażeń na dzień dzisiejszy. Widziałam się dzisiaj znowu z tym wspólnym znajomym ;) zagadaliśy się trochu, jak to zwylke bywa jak się widzimy :). Później byłam umówiona fumfelą, starczy ludzi na dzisiaj :). Może jakiś filmik obejrzę :D, zaraz śmigam poleżeć w pianie i w sumie wszystko :). A Ty?

Ja też pewnie posiedze nad filmem, tylko jeszcze nie wiem nad czym, do tego winko ;) Hmm... Ostatnio często pojawia się ten kolega ;)

łe rety nie kombinuj :D ten kolega pojawił się wczoraj i dziś :D a poza tym ma żonę i 10 letnie dziecko (i zbliża się coraz bardziej do 40) i świata poza swoją żoną nie widzi :). I tak ma zostać i zostanie :D. Po prostu jak się czasami spotykamy to nagadać się nie możemy, hihi. A ja się dowie np. mój ex o tym, to padnie trupem i bardzoooooooo dobrze. A tak się złożyło, że świetnie nam się gada, ale mały tyran rzadko dopuszczał mnie przy Nim do głosu, nie ma co ukrywać. Więc siłą rzeczy nie zawsze mieliśy jak się nagadać, a teraz :). LUZ, UWIELBIAM SWOJĄ WOLNOŚĆ :D:D:D

Swoją drogą fajnie mieć przyjaciela w facecie, czasami przydają się, żeby wytłumaczyć nam trochę tego męskiego świata ;)

widzisz On ma takie gadane, że ja się przy Nim chowam :D. A poza tym zna się na jazz-ie i mi to odpowiada bardzoooooo :D bo ja mogę chłonąć, chłonąć, uczyć się :D:D:D A takich ludzi bardzo lubię :D. A że ostatnio tak się złożyło, że miałam okazję widywać się z Nim tez trochę zawodowo to zaczeliśmy też rozmawiać o moim ex np. Bo to jego kiedyś bardzo dobry przyjaciel i jako On okreśłił ex. poprzewracało mu się w głowie:O. I tak jakoś zależało mi na tej znajomości i widzę, że jak tak dalej pójdzie to ją odzyskam zupełnie :). Widzisz straciłam bardzo dużo naszych znajomych, cóż... ich wybór... ja po rozstaniu wycofałam się z Nimi towarzysko, bo w końcu to ja doszłam do tych ludzi i ja odeszłam... Ale jak widać nikt za mną specjalnie nie tęskni. Może chcą być fer wobec ex. Cóż ich biznes, ja idę dalej ;)

Trochę mi się przysnęło :o Wy byliście ze sobą długo więc na pewno nieźle zaprzyjażniłaś się z jego gronem znajomych, fajnie, że udaje się odzyskać wartościową osobę. Kurczę, wypiłam jedno piwo, a czuje się jak po całej skrzynce :o ;)

to śmigaj do łóżka, przynajmniej się wyśpisz. Oj byliśmy, byliśmy. I całe szczęście, że już nie jesteśmy :D:D:D Ja właśnie gadałam z przyjacielem jeszcze z dzieciństwa, przyjeżdza do Polski po 25, więc będzie zabawa :D:D:D Super :D:D:D Już się cieszę, nie widzieliśmy się już z 1,5 roku :( a maile i gg to nie to samo jednak.

Oj, spać to mi się dzisiaj nie chcę :D Mam ochotę na jakąś konkretną imprezę :D Kurde P. się odzywa niedobrze nie lubię z Nim rozmawiać kiedy jestem no cóz w stanie wskazującym ;) Nie chciałabym powiedzieć za dużo :o To świetnie, że przyjeźdza :) Ja czekam z niecierpliwością na moją przyjaciółke i się doczekac nie mogę. Ale do października coraz bliżej.

To może nie odpowiadaj P.? Tak będzie lepiej. Ja też nie lubię rozmów po alkoholu, bo mi się również język rozwiązuje, a ro czasami szkodzi. M. dzisiaj milczy i nie wiem czy to lepiej czy nie??

Dzień dobry 🖐️ Dokładnie tak zrobiłam, nie odpowiadałam. Bo mi też po alkohlu język rozwiązuje się za bardzo, a nie chciałabym powiedzieć o kilka słów za wiele. Hmm... A kiedy z M. się spotykasz?

po niedzieli, ale dokładnie kiedy to nieustaliliśmy, bo jak będzie znowu tak lało:O to będzie inny dzień. miłego dnia, jakiś plan na dzisiaj ??

Ja znowu miałam drzemkę :D A na sos szpinakowy ja się piszę :D Uwielbiam szpinak w każdej postaci ;) A dlaczego dziwne?