Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Hej Ja dzis prawie cały dzien spędziłam na smiesznym szkoleniu. Dupa mnie boli od siedzenia. W poniedzialek i wtorek jeszcze mnie to czeka. Brrr Agucha--> czyli impreza sie udała ma sie rozumieć? :) Łee rety--> jak tam po pracy ? pewnie padnięta znow

Vesnna tak udała :) tylko zdecydowanie za dużo wypiłam :) A jak Twoje samopoczucie?? Rozmawiasz z Panem czy już sobie odpuściłaś??

Z Panem z tlenu rozmawiamy. Codzien rano zostawia mi kawały :D Czy to jakis nowy sposob podrywania :P ? Zartuje oczywiscie....pod tym względem w ogole na ta \"znajmosc \" nie patrze. Milo, smiesznie nam sie rozmawia i tyle. Czasem palnie cos co wbija mnie w fotel no ale to są uroki internetu. Do konca nigdy nie wiemy czy dana osoba zartuje czy mowi powaznie. Chce mi sie faceta dzis......nie fizycznie ( chociaz to tyz :P )...ale brak mi dzis czułosci... Agucha a jak u ciebie z panem :) lepiej troche?

czułości... mi też... M. wymieniamy sms-y i tyle, pyta codziennie czy mam czas, ale ciągle tak się składa, że go nie mam. Odkąd wróciła moja fumfela ciągle gdzieś biegam, jak nie z Nią to z inną. Dzisiaj odwołałam wszystko, bo umieram ;) nawet na jodze nie byłam.

Agucha a ta joga to w jakims klubie ? czy wy tak sobie same organizujecie joge we własnym towarzytswie :D

moja fumfela teronowała jogę przes ostatni rok za granicą u jakiegośJogina :)i jak przyjechała to zorganizowała zajęcia :) a że ma w domu salę do ćwiczeń to zajęcia odbywają się u Niej :)

ooo super :) ale ona tak tylko dla was dwoch organizuje czy wszyscy znajmomi sie zwalaja ? :D

Cześć :) Ja oczywiście padłam jak kawka :o Nie miałam już siły wczoraj. A dzisiaj zdążyłam już posprzątać i idę do miasta na małe zakupy. Z T. umówiliśmy się nie niedzielę ale kurczę muszę przełożyć na poniedziałek bo mam pilna sprawę do załatwienia i nie mogę jej przełożyć, mam nadzieję, że będzie mu pasowało, bo nie chcę już dłużej czekać, chociaż stracha mam jak diabli, hmm... ale jestem jego bardzo ciekawa, hihi :P A dzisiaj postanowiłam wykorzystać to czego uczyli mnie w szkole i idę kupić materiał na spodnie. Chciałam ostatnio kupić sobie takie fajne ale jak zobaczyłam cenę to myślałam, że padnę linią prostą na te wybłyszczone panele w sklepie :o Uwaga, w promocji 399,00 :o :o No właśnie :o To ja wolę sama sobie takie uszyć ;) Przynajmniej będą leżały idealnie :D Aga, kurczę ładnie się rozbawiłaś w tygodniu takie \"ostre\" imprezy :D Vesnna, Ci Panowie na tlenie to w ogóle śmieszni są :D Ale i fajni. Podobno ;)

ja źle trafiam co do tych Panów, jech... Ale dzisiaj na jodze... udało i się stanąć na głowie :D:D:D Jupi :D:D:D i jakie znaczenie mają Panowie ;)?. Jutro jadę na urodziny do mojej Hany, kończy 4 lata, poważny wiek, nie ma co, hihi :D:D:D To dopiero będzie impreza :D:D:D

Witam, przepraszam za nieobecność i już się usprawiedliwiam :D Popadłam w twórczą wenę i uszyłam sobie dwie bluzki, topik i spodnie :D Jak zaczęłam to nie mogłam przestać ;) Właśnie skończyłam więc się melduje :D Spotkanie z T. jutro, jakoś nerwy mi opadły pewnie przez to, że byłam zajęta i nie myślałam, widzimy się po 16 więc trzymajcie kciuki. :) W zasadzie pewnie spotkanie będzie sztywne, jak to zazwyczaj bywa ale fajnie by było gdybym np. się gdzieś po drodzę nie potknęła :o :D Vesnna, czego Was tam uczą na tym szkoleniu? Aga, jak z M? Odzywacie się do siebie?

To niezły rozmach, hihi. A skąd umiesz szyć?? :). A z T., hę spokojnie będzie dobrze :D Z M. hę, chyba znajomość dobiega końca, nie rozmawialiśmy ze sobą od jakiegoś tygodnia, sms-y są już rzadkością. Ale sukcesywnie pyta codziennie po południu czy możemy się spotkać, ale tak się składa, że po południa mam już zaplanowane. Z wyprzedzeniem nie chce się umówić, więc nie wiem jak długo będzie jeszcze pytał? Nie rozumiem tego Pana:O I mam coraz mniej chcęci, żeby Go zrozumieć.

Dzisiaj zaliczyłam wcześnie pobudkę :) Szyć nauczyli mnie w szkole ;) Jestem technikiem technologii odzieży :D Czyli mówiąc jaśniej kończyłam technikum odzieżowe. O kurczę no to wygląda na to, że to rzeczywiście koniec :( A pyta, bo najwyrażniej mu jeszcze zależy na spotkaniu. Szkoda, bo mogło coś się ułożyć z tego, hmm... a może i tak miało być... Kto wie.

oooo, też nie możesz spać? Ja zamiast cieszyć się dniem wolnym i możliwością dłuższego spanka, to akurat spać nie mogę :o

a ja już się przyzwyczaiłam do takiego wstawania, bo przecież codziennie mam jogę :D. Dzisiaj mi wypada i jutro też, bo się nie wyrobię :(. a z M. ja mam wrażenie, że On pyta to tylko już tak pro forma. Bo jak mu zależało to ja to czułam na każdym kroku. Ale może to i lepiej... a z tą szkołą to Ci fajnie :D też bym chciałam tak :D

A chciałabyś się z Nim spotkać jeszcze? Ja dzisiaj też mam jeszcze duzo do zrobienia, na 10 30 idę do fryzjerki, w sumie tak niechcący się złożyło ale może i dobrze przynajmniej będę mieć ładnie wyprostowane włosy :D o ile nie zacznie padać i mi się nie zakręcą :o Co jest bardzo prawdopodobne, bo chmurki mamy niebiesko-granatowe :o A ze szkołą, ło matko ile ja na nia narzekałam :o Dopiero po jej skończeniu zauważałam plusy ;) Tak w ogóle to gdzie się podziała Pomarańcza? Zostawiłam nas na dobre. Nie mówiąc juz o Setuni :P Bo ta kobietka to nawet nas już nie pamięta...

Widzisz, mi jużj akiś czas temu przestało zależeć na tej znajomości, a On jak na razie nie zrobił nic, aby na nowo mnie do siebie przekonać. A tak się przecież zapierał. Ech... Vesnna 🌼allloooo Pomarańcza 🌼chyba pochłonięa Kabarceciarzem :D Ale szkoda, że nie zagląda tu :( U mnie jak na razie świeci słońce, ale czy długo jeszcze? Kto wie??

Tylko ja tak potrafię, właśnie zobaczyłam na tej swojej karcie, że mam iść do Urzędu 29 a nie dzisiaj. No masakra, a już miałam wychodzić. Jej czem ze mnie takie roztrzepanie, aaaaaaaaaaaa :O

Wysłałam Wam na mejla relacje ze spotkania :) To dobrze, że zauważyłaś wcześniej, a roztrzepanie jest także mi dobrze znane ;) U mnie dzisiaj na szczęście świeciło słoneczko i mam nadzieję, że jutro też tak będzie bo wybieram się na spacerek nad jeziorko ze znajomymi.

Nie, nic jeszcze nie ustalaliśmy ale na pewno się spotkamy i mam nadzieję, że będzie troszeczkę więcej luzu niż dzisiaj ;) Ale się cieszę, bo właściwie nastawiłam się na niekoniecznie miłe wrażenia, a tutaj niespodzianka :D