Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

To wczesniej bylo do pomaranczy :P łee rety--> co za niespodzinka ? :)

Napisałam w mejlu co by nikt niepowołany nie przeczytał :P A pomarańczowa niech ucieka na drzewo, bo gryziemy :P

Łee rety--> hihi milutka niespodzinka .....Miejmy nadzieje ze pan T. zatrybi wreszcie :D Szkoda ze nie mieszkam blizej Ciebie wkreciłabym sie na stanowisko ktore niestey bedzie zajete za dwa tygodnie :P

No ja też mam nadzieję!! Bo sił to mi już dawno brakuje :o I mam dość stania w miejscu albo w jedną albo w drugą, nie ma innej opcji. A propos blogów, to ostatnio trafiłam na bardzo fajny: http://paryz.blox.pl/html bardzo mi się spodobało i wracam dość często ;) A do pracy zapraszam do mnie, byłoby fajniej :D U nas chcą przyjąć jeszcze dwie osoby ale w przyszłym roku, jedną w pierwszym kwartale i drugą w drugim.

Łee rety--> przeczytałam poczatek bloga i juz sie uśmiałam :D Fajnie dziewczyna pisze...tak lajtowo :P A tak jakbys streściła ciut :) Ile ona ma lat i czemu jest w Paryżu?

Agus--> wrocisz dzis do nas?...Dobrze ze jutro do pracy idziesz...kaczorki nie pozwolą byc ci smutną :)

Jakoś od niedawna jest w Paryżu, a jechała tam studiować. Blog jest właśnie taki lekki, pełen humoru i to mi się w Nim podoba, można sobie poprawić humor :) Aguś, Tararara wracajcie, wiem, że musicie sobie wszystko przemyśleć ale najgorsze to zostać samemu z problemami.

jestem, jestem, tylko z K. rozmawiałam. Zaraz odpiszę na maile. Właśnie dawał mi swoje spojrzenia na tą sprawę. Ale się otworzyliśmy na siebie. Zadziwiające. Mam nowego kumpla, fajnie :)

Opis zniknął po moim mailu. A może znowu nie potrzebnie to łączę. Zbieram się napisać co o tym wszystkim myślę, co czuję.

Aguś rozumiem Cię bardzo dobrze, dookoła też wielu kolegów ale przecież to nie to samo. Szczerze mówiąc wierzyłam, że coś z tej Waszej znajomości wyjdzie, bo taka wieloletnia przyjaźń daje solidne podstawy, a tu taki obrót spraw. Bądź wobec Niego szczera, szczera do bólu, przynajmnie zrzucisz to co leży Ci na serduchu.

Ja też uciekam spać, bo pobudka o 6 :o Kurczę Vesnna, zazdroszcze Ci tych wolnych dni ;) Trzymaj się cieplutko Aguś. Tararara daj znać co u Ciebie. Spokojnej nocy 🌻

puk puk, jaka tu cisza. Jak dzień Kobiety?? On jak na razie się nie odezwał, ma jeszcze czas do wieczora. Ja już zamilkłam i nie zamierzam się odzywać, dopóki dopóty nie ułożę sobie tego w głowie. A to potrwa...

Cześć, wysłałam Wem mejla :) Aguś cisza Ci się na pewno przyda, emocję trochę opadną i będzie chociaż trochę łatwiej.

właśnie nie bardzo, chciałabym aby się do tego ustosunkował, bo wtedy ja będę miała czarne na białym, żadnych złudzeń.

no fakt, bo gdzieś tam głęboko będziesz miała nadzieje na \"coś\" więc niech napiszę co ma do napisania.