Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

łe rety moje również :( A poza tym luz :). "Pani lubisz mnie? Bo ja Cię kocham" a słyszę to wielokrotnie w ciągu dnia i nie da się opisać co wtedy czuję :D:D:D Moje Kaczory :D:D:D

Dzień dobry. Kurczę wiecie co z Piotrkiem znowu się pomieszało, kurczę :o Nie wiem w zasadzie czyja wina, chciał się spotkać i napisał mi o tym jakieś trzy godzinki wcześniej, wszystko fajnie ok, tylko ja byłam w pracy, a to miało być nasze pierwsze spotkanie :o Czy to takie dziwne, że chciałabym właśnie dla Niego fajnie wyglądać? A On wyskakuje ze spotkaniem, wszystko fajnie, bo lubię spontaniczność i pomysłowość, a tego jemu nie brakuje ale kurczę nie na pierwszym spotkaniu :o A On się na mnie wkurzył, że w zasadzie pewnie nie chcę się z Nim spotkać, no i oczywiście cytuje \"miss\" musi sobie oczka pomalować :o No się normalnie wkurzyłam. Jak widzicie czasami lepiej mieć zupełnie wolne serduszko, bo znowu się angażuje i znowu się wkurzam :o No, wygadałam się i od razu mi lepiej ;)

Czesc dziewczyny łee rety--> Kurcze bardzo dziwnie zareagował. Troche jak mały obrazony chłopiec i jeszcze te słowa \"miss ....\" . Na mnie by to podziałało jak zimny prysznic. Bo niby za kogo on Cie uważa? Za jakąś lale? Poza tym to naturalne ze czlowiek po pracy chce się wykąpac, odświeżyc wiec jak dla mnie zrobił problem z błahego ! powodu. A dlaczego to miało być wasze pierwsze spotkanie ? Nie widzieliście się wcześniej? Mam nadzieje ze jakos doszliście do porozumienia ;) Wierz mi ze czasem tęsknie do czasów kiedy w głowie miałam jedynie \" jaką sukienke lalce barbie kupić\" niż cały ten męski swiat.... Agucha--> Co tam porabiasz?

No dokładnie to mnie wkurzyło! Nie, nie widzieliśmy się jeszcze, 1,5 roku rozmawiamy ze sobą na gg, a mieszkamy od siebie jakieś 5 kilometrów od siebie :o :D

Łeee rety--> zdaniem nic się nie przejmuj ja o wiele częsciej pisze tak \" poprawnie styslistycznie \" :D. A z tą odległościa to tak jest ...im bliżej do kogoś mamy tym cięzej jest się spotkac :D. No u was to inna historia bo w koncu on jest w związku no ale....juz bylo blisko i znowu bach . A będzie podejscie numer dwa ? :)

Mamy się spotkać bez względu na to czy On będzie z kimś czy nie, jakoś jeszcze w styczniu jak sie uda, ciągle przekładam, bo praca, studia, potem jemu coś wypadnie i tak wychodzi... Zobaczymy, jak na razie rozmawiamy na gg, kłócimy się, są emocje więc chyba jest dobrze :)

Czołem :) Ja dzis mialam dzien pracujący:O. W szkole byly egazimny wiec trzeba bylo pilnowac lobuzów aby nie sciągali. Po pracy zaliczyłam kawiarnie bo dostalam cynk ze kolezanki ze studiow tam urzędują, wiec na \"obiadek\" wciągnełam pyszne lody :D z polewą ajerkoniakową. łee rety--> a ty dziś nie w pracy? :) Agucha--> wybyłas na zajęcia?

Nie, dzisiaj w domu :) Chociaż wolałabym byc w pracy, bo wtedy nie myślałabym tyle na inne tematy :P Kurczę mam ochotę na winko, hmm... Chyba idę sobie zrobić grzańca ;)

łe rety 🌼nie będę dziękować, bo się przydadzą ;) Tekst Pana bardzo mi się nie spodobał. I nie jest to Twoja wina. Vesnna 🌼wczoraj po pracy nie zdążyłam napisać, bo wskoczyłam tylko w inne ubranie, makijaż i musiałam już wychodzić. Dancing super sprawa :D świetnie się bawiliśmy, ale oczywiście było nam mało więc później przenieśliśmy się do knajpy z parkietem, a później jeszcze do mieszkania kolegi. Panowie polegli, my z fumfelą skończyłyśmy pić o 8 rano i w domu byłam około 9 ;). A teraz nie dawno wstałam, bo kac mnie rozłożył potwornie:O.

O kurczę Aga to ładnie się bawiłyście :D Stwierdzam, że ja chyba też muszę zacząć wychodzić może przynajmniej humor będę mieć lepszy ;)

Dzien dobry ;) Ja wpadlam sie przywitac bo zaraz pędze do pracy. Bede dopiero kolo 21.00. Miłego dnia

Vesnna a gdzie się wczoraj podziewałaś?? Jutro moja Pani Dyrektor ma złożyć wnioski o przedłużenie stażu i zobaczymy co z tego wyniknie.

I\'m back !!! :) Ale tu rzeczywiscie pustki! Agucha--> moje gratulacje z powodu uścisków z fotografem :D Miejmy nadzieje ze będzie jeszcze jakas okazja do robinia zdjęć :P Polazłas na tą impreze jednak czy poddałas sie złej formie? Mnie wczoraj noisło okrutnie! Tak mi sie chcialo wyjsc gdzies do ludzi a tu jak na złość. Znjaomi albo na studia powyjezdzali albo w pracy do późna! Ostatecznie wylądowałam u przyjacioki. Jako ze była chora piwko wypiłysmy u niej w domu. Tak mnie ostanio wzięło zeby zapisać się gdzies na jakąś gimnastyke czy cuś :P. Poszlabym na joge ale nie wiem czy dam rade. Z moją rownowagą jest raczej kiepsko. Pomyślimy. Moze bratowa namówie bo samej to tak cięzko będzie sie zmobilizować. Aktualnie mam dwa tygodnie wolnego!!!!!! bo sa ferie :) Nie jest to jednak az tak dla mnie pocieszające bo cały ten czas musze p[oswięcć na pisanie mojej pracy inż. Tak wiec zapowiadaja się cieżkie dwa tygodnie. łee rety--> Co u cebie?

Vesnna jak teraz nic nie zdziała, to następna okazja w okolicach Wielkanocy :P Byłam na imprezie, czego skutkiem jest dzisiejszy kac i próbowanie go przespać. Właśnie wstałam. Ale mnie głowa boli. Jogę polecam :) Ja nie mam ferii :( Pracuję. Widziałaś się z F.? łe rety gdzie jesteś?

Aguś--> A jak przedłuzenie stazu? Udało się ? Tak, widziłam sie z F. ;)

Agus--> to super ze Ci przedłuzyli! Przynajmniej narazie nie musisz sie głowić szukaniem pracy :) A na pozniej masz juz jakis plan? Wiesz gdzie będziesz szukac?

Vesnna sesja na głowie, pomyślę później ;). Chociaż te 5 m-cy mnie zanim się obejrzę. Fatalnie się dzisiaj czuję, niedobrze mi :O. A poza tym znowu mnie jakieś choróbsko dopadło :O Co u Ciebie? Jak serducho?

Gość dj
siema ........wstac jak feniks z popiolow