Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

Feniks

Polecane posty

Aguś--> z zyczeniami mam ten sam problem. I to nie tylko z tymi bożonarodzeniowymi. Ja w ogole nie lubie składac zyczeń. Jakos tak weny nie mam zeby cos wymyslic dlatego zycze Wam po prostu WESOłOCH SWIĄt :D

Agucha--> Dzis rano wyleciał do Polski. Ma zadzownić jak będzie w kraju. Zoabczymy co potem.

Agucha--> Wiesz ze zadałas mi bardzo trunde pytanie :) Ja Ci powiem jak za kazdym razem się na to nastawiam ....Są dwa warianty zawsze. Pierwszy to taki ze mowie sobie ze nie odbiore telefonu gdy zadzowni....(po czym o mało sie nie zabijam biegnąc gdy słysze dzwięk mojej komórki.) Drugi wariant to tzw \"wmawianie \" sobie ze tym razem będzie inaczej. Ze to będa odwiedziny przyjacielskie. Ze przeciez i tak nie pasujemy do siebie itp., itd. ale skoro uwielbiamy spędzac ze sobą czas to czemu mam sobie tego odmawiać. Zycie jest krotkie i trzeba brac z niego to co pragniemy.... (Po czym gdy wychodzi ode mnie zalewam się łzami bo jednak dochodze do wniosku ze taka wspaniała para bylby z nas :P ) aaaaaaaaaaaaaaaa jestem głupia ! :D Agus ja wiem ze sie z nim spotkam ....tylko nie wiem jeszcze jak to będzie wyglądało......miejmy nadzieje ze skutki tego będą mało bolesne. A jesli zabolą to tylko i wyłącznie na moje własne zyczenie.... Sliwke pewnie ze zjem :D Ja wlasnie zrobiłam karpatke moge poczęstować ... :)

Vesnna jak doskonale Ciebie rozumiem, byłam w takim związku- nie związku ponad rok czasu... Tylko tyle, że spotkaliśmy się codziennie w szkole, a później już w innym charakterze... A później poznałam mojego ex. i tak przerwałam ten układ. A owego Pana nie widziałam już z 5 lat. Karpatka i torty są to jedyne rzeczy jakich nie cierpię ze słodkości ;). Ale dziękuję :). Teraz przestawiłam się na bąboldę białą. Ciekawe kiedy mnie zemdli, hihi :D

Ech, kurde, cofnęłam się o parę stron wstecz - trochę mnie ominęło :) nie ma co. Ja też poprosze małą śliwkę w czekoladzie, o ile jakaś jeszcze została, choć przeszłam już na dietę i nie jem słodyczy od dłuższego czasu :D Bo kurde, jakoś trzeba wyglądać :P A ja niby jem tyle samo co kiedyś, niespełna rok temu, ale więcej śpie, mniej się stresuję i bardziej mi wszystko w boki wchodzi :O Wrr! A poza tym to... u mnie dobrze. Generalnie ok. Jestem sobie w domu, zrobiłam dziś ciacho, sprzątałam, prasowałam, oglądałam Nieśmiertelnego :) Cieszę się na samą myśl tych kilku dni, bo od dawna nie miałam wolnego, nie wspominam o wakacjach, bo podczas nich też miałam tylko 4 dni wolnego! :O No ale nic... Nie zanudzam... :)

Tarara--> Oczywiscie ze nie znaudzasz :) Pisz co ci do głowy przyjdzie. My tez tak robimy :D Nie spędzacie razem z Rysiem swiąt ?

Agucha--> ja to jednak wiem czym Cie poczestowac :D Myslałam ze karpatke kazdy lubi. Narazie Aga staram sie nie myślec o tym co będzie pozniej lub co moze się wydarzyć. I o dziwo ! mi się udaje. Cos bym porobiła..hmm moze jakiś film...sama nie wiem. Czytał ktos kiedyś ksiązki "de Mello" ? Bo ostatnio natrafilam na jakiś topik o jego tworczosci i takie zachęcające się wydawają. Szczególnie "Przebudzenie"

Vesnna przeczytaj warto, ja zawsze jak mam duże problemy wracam do Przebudzenia i myślę... Może to jest jakieś rozwiązanie , niemyślenie- czasami też mi się udaje :)

Hello! Wszystkiego co najlepsze na te Święta dla Was! ❤️😘❤️ Nie wiem co będzie za rok, różnie być może... ja już nie planuję nic, bo nauczona tym, że z planów nigdy nic nie wychodzi... wolę o tym nie mysleć. Możliwe, że wyjedziemy. Nie wiem, zobaczymy... Mozliwe, że ja sama. Nie wiem. Wiem, że musze coś zmienić w tej kwestii i to pewnie w najbliższym czasie... Pozdrawiam!

Wpadłam na chwilę zostawić dla Was życzenia, jedziemy na Wigilię do Rodziny, do Poznania więc już uciekam. Dla Wszystkich razem i każdej z osobna: Śnieg już pada, śnieg juz prószy. Marzną nosy, marzną uszy. A ja biegnę bez wytchnienia, żeby złożyć Wam życzenia: pachnącej lasem choinki, na stole barszczu i szynki, radosnych kolędników oraz podarków bez liku... Świąt pełnych wesołości, karpia bez ości, przyjaciół - tylko serdecznych, miłości i piór wiecznych, sukcesów bardzo licznych - i, gdy sie tylko nadarzy - fajnych i wesołych wojaży, na koniec zaś - wspaniałego 2007-go. I mogę jeszcze zanucić; \"Cicha noc, święta noc, Pokój niesie ludziom wszem, A u żłobka Matka Święta Czuwa sama uśmiechnięta, Nad Dzieciątka snem, Nad Dzieciątka snem...\"

Jak wrócę z Poznania i przyjdę z Pasterki to w końcu przeczytam do końca to co napisałyście, bo piszecie za szybko i doczytać nie mogę :P

AAaaaaaaaaaaa zjadło mi posta przez pomyłke ! Nie ma co ! Jednak swięta działją jakoś magicznie na ludzi. Wczoraj pan w markcie podarował mi 1zl bo nie miałm drobnych na wózek. Chciałam tylko aby mi rozmienił ale on odszedł mowiąc ze to na szczęscie :) Dziś natomiast panowie przepuszczali na ulicy z uśmiechem na ustach ( takim :D ) Zaskoczona byłam bo przejechanie dzis lub zaparkowanie ( kolo cmentarza ) graniczyło z cudem! Niedawno wrociłam od przyjaciólki. Wpadałm zlozyc jej zyczenia. Dostałam od niej śliczny koszyk na bibeloty i swiecie zapachowe... Bardzo to miłe.... Dzis o 17.00 jade do brata na Wigilie. Co roku jezdzimy z mama do niego bo nas jest dwie i latwiej abysmy to my przyjechały. Jestem ciekawa reakcji maluchów bo w tym roku bratowej szwagier ma przebrac sie za mikołaja :D WESOLYCH SWIAT DZIEWCZYNY P.S Ciesze sie ze was \"poznałam\" ❤️

Łee rety--> czytaj czytaj bo sie obijasz ostatnio :P Miłej Wigili ci zycze :)

Już wszystko przyszykowane, czekamy tylko na tatę i siadamy do kolacji. Ja również bardzo się cieszę, że tu jestem, że Was poznałam ❤️ Do napisania później, ja będę wieczorkiem przy kompie ;)

Ja juz po :D Siędzę w łózeczku wykąpana i relaksuję sie przy komputerku. Nie muszę chyba mówić ze sie objadłam okrutnie :P Wciągnęłam 3 porcje karpika.Miałam to szczescie ze trafiłam na mało ości wiec dlatego się nim tak zajadałam :D Wigilia się udała. Miki ( syn brata) był w szoku! gdy ujrzał mikołaja. Stał na baczność i patrzył na niego jak w obrazek. My pialismy ze smiechu pod stołem :D

No i wróciłam :) Byłam na Pasterce, więc wigilijny dzień zaliczony w komplecie :D Było bardzo miło, rodzinnie i no kurczę fajnie :D A teraz uciekam do spanka, bo godzina wszkazująca ;)

Dzięn dobry :) Oooooo widze ze tylko ja na pasterke nie poszłam :). Chodziłam jakiś czas ale odechcialo mi się stanie 1,5 godziny przyciśniętym do ściany gdzieś w przedsionku :O bo dalej nie mozna nawet wejsc. Wole iśc na spokojniej w I swięto. Teraz przyrządzam z mamą surówki, mięska bo na obiad zwala mi się brat z rodzinką. A wy jak spędzacie reszte swiąt ? Łee rety--> A składałas sobie zyczenia z Piotrkiem :P ? Agucha--> a Plama albo P. wysłali coś swiątecznego ?