Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorkka

Niedyskrecja

Polecane posty

Gość Dorkka

Hej, ostatnio miałam taką sytuację, że siedzać w pubie, jeden ze znajomych dość głośno zwrócił mi uwagę, że widać mi majtki. Miałam na sobie spódnicę,trochę przed kolano, nie jakąś bardzo mini. Nie wiedziałam co odpowiedzieć, zrobiłam się czerwona i nerwowo zaczęłam poprawiać. Oczywiście od razu inni zaczeli się gapić.... Zdarzyło się Wam kiedykolwiek coś takiego?

Gość Dorkka
Nigdy nie miałyście takiej prygody :(

Gość afbsaijfsaf
chcieli zobaczyć majtki takiej laski jak ty;)

Gość plaste-linka
daj spokoj moze sie zwyczajnie nabijal. a nawet jakby ci bylo widac to co? zakladam ze mialas czyste wiec jaki powod do wstydu. zawsze mozesz opowiedziec ze to tak celowo albo nowy trend w modzie :))

Gość Dorkka
Do egzaltowanej idiotki... Czułam się zawstydzona...Odeszła mi ochota na chodzenie w spódniczkach.

Gość Dorkka
Do egzaltowanej... Myśleć już nie myślę, choc to było wczoraj. Aczkolwiek długo będę się zastanawiała w co się ubrac na kolejne spotkanie w tym gronie. Chyba założę spodnie i to na pewno nie biodrówki!!!!!! Albo się zapiszę do szkoły, chyba wdzięki na warszawskiej Starówce, gdzie podobno uczą jak dyskretnie siadać, poruszać się itp...

Gość Annkka
Raz mi się zdarzyło, ale chyba nikt nie widział oprócz mojej koleżanki. Siedziałyśmy na trawniku przed uczelnią. Też byłam w spódnicy, wzrokiem dała mi znać, że widać mi majtki. Kiedyś się zrewanżowałam i powiedziałam jej na ucho, byliśmy w towarzystwie, że wystaja jej stringi... Tak jest najlepiej i problemu nie ma

Gość A ja tam lubię podglądać

Gość Podglądacz
Codziennie widzę co najmniej trzy razy majtki jakiś dziewczyn :)

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
na jakims innym topiku przeczytałam,ze jakas dziewczyna na uwagę faceta"stringi ci widac" odpowiedziała "i co?mam sie teraz zawstydzić?" facetowi sie zrobiło głupio i poszedł sobie:)

ja kiedyś kumpeli -która zaczeła mnie denerwować-zdjełam na imprezie spódnice razem z majtkami! To dopiero sie wszyscy zaczeli patrzec

Gość skrytka
ja bym go spytała glośno po co się tam gapi? Obleśniak jeden.