Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prześwietlana

jak wygląda prześwietlenie płuc?

Polecane posty

Gość prześwietlana

bo muszę zdjąć stanik :o Ale czy chłop może robić takie prześwietlenie? I czy on będzie mnie widział bez stanika, czy tylko przez jakieś urządzenie, przez które i tak nic nie widać?

Gość radiologiem
może być męzczyzna i będzie Cię widział bez stanika.Tragedia:o

Hej ściągasz stanik... owszem ale jestem odwórcona do takej płyty...babka co mi robiła prześwietlenie widziałam moje piersii. ale to nic starsznego. Wszymujesz odeech na chilę i po krzyku:) Pozdro;)

Gość prześwietlana
ej, masażysto, mylisz się, nigdy nie miałam żadnego prześwietlenia oprócz palca u ręki i nogi:p Nie no, dla mnie to jest tragedia, bo nie chcę żeby obcy facet oglądał moje cycki:o wstydzę się:( może gdybym miała miskę A czy B, byłby luz, ale mam trochę większy biust:o Jakby to była kobieta to luz :classic_cool:, ale faceta to się będę wstydzić :(

Gość prześwietlana
ale jak to jest, ten radiolog mnie z bliska ogląda? ustawia mnie jakoś? czy patrzy z daleka, zza jakiejś maszyny? help 😭 :(

Gość radiologiem
no, niestety,ale musi Cię ustawić.

Gość rozpuszczalska
on takich cycków - różnych , kwadratowych i podłużnych - widzi każdego dnia kopę , więc to dla niego żadna rewelacja

Gość radiologiem
to fakt,nie ma się czego wstydzić:)

Gość rozpuszczalska
a co do prześwietlania płuc - nie musiałam ściągać stanika - ale są jakieś małoobrazkowe i wielkoobrazkowe , może to robi różnicę możesz ubrań sportowy stanik , to możesz go nawet i zachowac :P bo w sumie to chodzi tylko o metal - żeby go nie było

Gość prześwietlana
u mnie nie ma czy to mało czy wielko obrazkowe czyli takiego bez fiszbin nie musiałabym zdejmować? Ale on faktycznie patrzy czy są fiszbiny czy od razu każe zdejmować? matko, ja się wstydzę:(

Gość przeswietlana
help 😭

Gość radiologiem
nie histeryzuj,nawet jeśli okaże się ,ze lekarzem jest mężczyzna,to przecież prześwietlenie trwa tylko kilka sekund , a jego raczej nigdy więcej nie spotkasz.:)

Gość przeswietlana
po lesie? :D czemu nie? O ile na swojej drodze spotkam same zwierzęta :p Wyzwalające :D

Gość Pseudonim345345
ja miałam prześwietlenie płuc wczoraj. nie wiedziałam czy muszę zdjąć stanik ale jak się dowiedziałam byłam przerażona. najpierw musiał mnie zobaczyć z przodu i trochę się zawstydziłam bo to był facet dotykał mnie jak musiał mnie ustawić byłam zawstyczona on jest dla mnie obcy :/